Hogyan ellenőrizzem a minőségét?
Figyelt kérdés
Süteményt kell sütnöm, de nem kóstolhatom meg, hogy jó-e, mielőtt odaadom annak, akinek készül, mert dagadt vagyok. Ragaszkodom a normális, hagyományos hozzávalókhoz, mert pl. az olyan sütemény, amiben nincs liszt vagy különleges liszt van benne és mondjuk ehetnék belőle, nem funkcionál megfelelően.
Valami ötlet?
2017. jan. 20. 16:34
1/2 anonim válasza:
Kóstold meg. Az hizlal amit a szükséges kalóriamennyiségen felül beviszel magadba. És az nem egy szelet süti felének a negyede lesz ami átbillent ezen a fázison...
2/2 anonim válasza:
Természetesen kóstold meg, ha nem vagy rá allergiás.
Vagy süss olyat, amit megehetsz (bár ha nincs benne gyakorlatod vagy kifejezetten kelt sütit akarsz, s a diétád nem engedi meg a gabonát, akkor megértelek).
De 1-2 deka süti mégis mit változtat a zsírfeleslegeden? Elárulom, kb. semmit. A süti nem misztikus dolog, ami megakadályoz a fogyásban, kóstolás szinten pedig főleg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!