Tartható diéta ? Hét 1,5-1kg , nem kell éhezni? Nem kell hozza különleges alapanyag stb?
Na srácok ! Egy teljes nap után: nem vagyok egyáltalán éhes!!! Nem sovargok az édesség után, 30dkgval kevesebb vagyok, tudom erre mondhatják egyesek hogy az egy nagyobb sz...rás, de érzem magamon hogy tényleg van és elindult a változás ! Ezt érzi az ember a szervezeten 😉😊😊😊😊😊 köszönöm köszönöm köszönöm a javaslatot, előtte is hallottam róla de azt hittem ennyi szendhidratot nem szabad enni mert nem fogok fogyni ! Ehelyett éheztem és koplaltam körforgás volt! 😝
Ne veszekedjetek!🙏🏻 Csodálatos hogy van ez az oldal! ☺️
Puszi pacsi világbéke mégegyszer 🙏🏻😘😘😘
Ugye milyen jó érzés? :)
Majd számolj be kb 1 hét után az eredményekről.
Persze , nagyon szívesen leírom
Reggeli : 30g Zabkasa egy kis fahejjal v 20g proteinnel (én myprotein)
Tízórai: egy banán vagy alma amelyiket akarod
Ebéd: 40g rizs 150g rántott husi (tk panirral)
Uzsonna: egy pohár Sió barack light gyümölcslé
Vacsi: 2 szelet tk kenyer 80% csirkemell sonka és egy nagy adag Eisberg sali egy fel kefirrel leöntve sóval-borssal-tarkonnyal fuszerzve. ( külön öröm hogy a saláta mixemben volt egy kevés kukorica is, amit imadok ha mérni kellene kb egy csapott evőkanálnyi amit ráadásul este 19-20h ettem meg ☺️ Boldogság volt ! És rengeteg étel :)
Ma is hasonló csak a köret krumpli pure 200g (nyersen) a tízórai egy Norbi Rudi volt az uzsonnam 70g Turo 30g zabbal és fahéjjal a vacsim ua lesz mint tegnap☺️
Puszi nektek
Ügyes menüsor!
Arra figyelj hogy a tészták,rizs stb szénhidráttartalma szárazon és főtt állapotban más. A zacskón a száraz állapotra vonatkozik az érték.
A 40gr rizs az főve vagy nyersen 40 g? Ha főve, akkor az kevés volt, ehetsz még nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!