Miért nem sikerül felverni a csicseriborsó-levet? Mit tehetnék?
Sok helyen láttam csicseriborsó-leves (mármint csicseriborsó főzőlé vagy konzervlé) recepteket, de amikor megpróbáltam, egyáltalán nem sikerült habot verni belőle, akármit csináltam, perceken belül 'visszaolvadt' folyadékká.
Kb. 30 perc után föladtam.
tudnék valamit csinálni, hogy mégis működjön?
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Légyszi segítsetek!
Igen, emiatt próbáltam a zárójeles megjegyzéssel kevésbé félreérthetővé tenni.
A csicseiborsó-leves kifejezést úgy értettem, hogy csicseriborsó-lével készült.
Bocsi, itt nem tudok linket küldeni, de az a lényeg, hogy ennek kvázi tojáshabként kéne funkcionálnia, és akkor fel tudnám használni süteményeket, csak hát ez ugye nem sikerült.
Remélem, így jobban érthető.
(Ha nem, írd be keresőbe, hogy'aquafaba', ott látni fogod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!