Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tartható diéta ? Hét 1,5-1kg...

Tartható diéta ? Hét 1,5-1kg , nem kell éhezni? Nem kell hozza különleges alapanyag stb?

Figyelt kérdés
Egyszerű , működő . Köszönöm

2021. márc. 8. 17:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
66%

"Ha úgy akarsz fogyni, hogy nem éhezel és közben egészséges is maradsz, akkor zsírt csökkentsd a minimumra,"

Próbáltam anno, éhes voltam, fáradt és híztam is, PCOS-em is lett. Szénhidrátszegény diétával sokat fogytam, jobban is lettem, cisztáim sincsenek már. Egyébként IR és cukorbeteg netes és sportolós ismerőseim és barátaim ugyanígy javítottak az egészségükön, súlyukon, a zsírszegénytől híztak.

Ez a mi tapasztalatunk, bármit is állít a videó.

2021. márc. 11. 20:22
 62/77 anonim ***** válasza:
5%
Ha híztál, akkor kalória többletben voltál/voltatok, ez ilyen egyszerű. És milyen szénhidrátokat ettél mellé? És milyen zsírokat? Miből mennyit pontosan? Pontos adatok nélkül nem lehet semmit mondani erre.
2021. márc. 11. 23:17
 63/77 anonim ***** válasza:
66%

62-es, képzeld nem, 1600kcal volt mindkét esetben, sőt szénhidrátosnál egy hónapig levittem 1400-ra is, de nagyon rosszul voltam. Amikor gyors CH-at kiiktattam, lassúakat emeltem valamennyire, s csökkentettem az arányukat, akkor IR sokat javult, mára rendbe is jött, emellett erőfeszítés nélkül fogyni kezdtem.

Többiek is ilyet tapasztaltak.

Ennyit arról, hogy a zsírok okozzák az IR-t és a cukorbetegséget.

2021. márc. 14. 08:19
 64/77 anonim ***** válasza:
18%

"62-es, képzeld nem, 1600kcal volt mindkét esetben"

Ha mindkét esetben ugyanannyi volt a kalória, akkor biológiai képtelenség, hogy egyikkel híztál, másikkal nem.

Ha neked ez bevált, akkor lelked rajta, én inkább a saját ismerőseimnek és a tudománynak hiszek. Az meg, hogy ha lassú szénhidrátok eszel a gyors helyett, az nyilván jobb, én sem a fehérkenyeret hirdetem.

2021. márc. 14. 09:19
 65/77 anonim ***** válasza:

"Ha mindkét esetben ugyanannyi volt a kalória, akkor biológiai képtelenség, hogy egyikkel híztál, másikkal nem."

Ne haragudj, de fogalmad sincs a biológiáról.

Ha túl sok szénhidrátot tartalmaz 1600 kalória akkor hizást okoz.

Irok példát, kb 1600 kalóriára nézve.

1300g csirkemellben van,

1560kcal

0gr ch

750 g tejfölben van,

1550kcal

28,5g ch

2000g burgonyában van,

1540kcal

308g ch

Azaz nem mindegy miből áll össze 1600 kalória.

Ha krumpliból akkor garantált a hizás ch többlet miatt. Ha tejfölből akkor ch deficit miatt fogyás indul.

2021. márc. 14. 11:36
 66/77 anonim ***** válasza:

"Ha krumpliból akkor garantált a hizás ch többlet miatt. Ha tejfölből akkor ch deficit miatt fogyás indul."

Ez nem igaz. De küldj valami tudományos forrást, ami alátámasztja, kérlek.

2021. márc. 14. 14:48
 67/77 A kérdező kommentje:

Jelentem -1kg szóval ha a heti -1kg meglesz és közben nem kell eheznem akkor nekem bejött ez a 160g diéta 😊

Köszi az ajánlatot mégegyszer !

2021. márc. 16. 18:18
 68/77 anonim ***** válasza:
37%
Hogy örül a -1 kg-nak xdd, csak a víz ment ki belőled, nem fogytál még semmit, nyugi :D
2021. márc. 16. 19:01
 69/77 anonim ***** válasza:
66%

"Ha mindkét esetben ugyanannyi volt a kalória, akkor biológiai képtelenség, hogy egyikkel híztál, másikkal nem."

Az megvan, hogy IR-es voltam? Vagyis másképp reagált a testem a szénhidrátra?

2021. márc. 16. 19:41
 70/77 A kérdező kommentje:
Te nagyon okos nem egy kilót fogytam hanem 1,70et összesen egy hét alatt! És tudod mit te rosszindulatú majom? Lehet viz annak is örülök mert megindult lefelé 🤦🏼‍♀️
2021. márc. 16. 19:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!