Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egyedül maradtam. A parom ma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül maradtam. A parom ma jelentette be hogy nem akar velem es a babyvel maradni?

Figyelt kérdés

Meg terhes vagyok, terveztuk a babat es nagyon vartuk de ket napja szinte teljesen kifordult onmagabol. Londonban eltunk es masfel honapja atkoltoztunk Franciaorszagba mondvan hogy o francia (fekete) es itt sokkal jobb elet var rank. Teszem hozza nem beszeltem a nyelvet de tanulom. A lenyeg hogy en mindent feladtam londonba a biztos munkahelyemet csak hogy ot tamogassam es most viszont meghatral. Nagyon csunyan viselkedik es beszél velem. Tudni kell hogy par napja vissza utazott Londonba hogy egy ket dolgot meg elintezzen. Ezzel nincs is semmi gond, viszont vasarnap este beszelgettunk es en megkerdeztem tole hogy most hol is alszik pontosan mert nem emlexem hogy mondta volna. En naiv ugy gondoltam hogy ez egy teljesen normalis kerdes es alap is hogy tudjam hol van ha mar egy masik orszagban van. Erre o teljesen felhaborodva mondja hogy en mit csesztetem ilyen sz.rsagokkal van neki eleg dolga es hogy miert feltekenykedek. Teszem hozza teljesen normalis es jokedvu beszelgetest folytattunk elotte. En nem gondolnam hogy ezzel bunt kovettem el hogy megkerdeztem ezt, de azota nem veszI fel a telefont ha hivom, nem valaszol az uzenetekre es ma amikor felhivott azt mondta hogy nem akar velem lenni es hogy megvehetem a jegyemet hazafelé. A gyereket nekem adja ingyen...!!!! Persze kiakadtam rendesen ezelott sem volt problemamentes a terhesseg es az orvos nyugalomra intett de ot ez nem erdekli hogy ezzel mit okoz nekem.

Azt mondta hogy penteken jon haza (kedd azaz ma helyett) es hogy pentekre mar meg is veszi a repulojegyet. Tudni kell hogy nem repulhetek az orvos eltiltott.

Ti mit csinalnatok a helyemben? Ennyire rosszat tettem a kerdesemmel? Kernem ferfiak velemenyet is. Köszönöm

2014. nov. 18. 23:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 anonim ***** válasza:
100%
Szuper, akkor mindannyian megkönnyebbültünk. Amúgy találkoztál vele az indulásnál?
2014. nov. 23. 09:36
 72/89 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor legalább otthon vagy már. Sajnálom, hogy így alakultak a dolgaitok. Találkoztál vele? Végül nem volt ott tényleg, amikor elmentél? Hogy váltatok el?
2014. nov. 23. 14:15
 73/89 anonim ***** válasza:
90%
Jajj, de jó! Jól döntöttél. Vigyázz magadra, és csak okosan!
2014. nov. 23. 17:01
 74/89 anonim ***** válasza:
100%
Soha az életbe ne fogadd vissza, higyj nekem, jót akarok neked!
2014. nov. 23. 22:41
 75/89 mi a fene ***** válasza:
Nem volt balhé az elválásnál ? Miben maradtatok ?
2014. nov. 24. 14:09
 76/89 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Gondoltam bejelentkezem, hogy mi is tortent azota.. a helzet az, hogy megjelent tegnap nalam (Magyarorszagon) azzal hogyo nem tud nelkulunk elni es hogy nagyon szeretne ha vissza jonnek vele. Azt mondta annyi gondolkodasi idot ad nekem amennyit akarok o most ket hetig itt lesz es szeretne minden nap velem lenni, hogy adjak eselyt neki bizonyitani...

hat oszinten szolva tegnap mikor meglattam megfagyott a ver bennem...

visszaterve a bucsuzashoz, volt drama mert terden allva konyorgott hogy ne menjek el.. barmit megtesz ertunk...de eljottem...ezert is jott utanam...

2014. dec. 2. 00:05
 77/89 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, két hétig ott lesz? Megengedted neki? És hol van az az ott? Veled és a szüleiddel?

Szerintem minél hamarabb küldd vissza, és ne maradj vele kettesben!

És - de gondolom, ez egyértelmű - nehogy visszafogadd!

Ne haragudj, hogy tanácsokat osztogatok itt kéretlenül, de én is meglepődtem, hogy máris utánad ment. Várható volt, hogy nem hagyja annyiban, de nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar lép.

2014. dec. 2. 00:30
 78/89 A kérdező kommentje:
en ket het mulva tudok vissza koltozni a lakasomban mert ugye alberlok laknak benne addig. En a nagymamammal vagyok most itt nyugisabb mint anyueknal, ott mindig nagy a joves menes... eleg nagy a csalad :) nem itt van, persze hogy nem engedtem meg...szallast intezett maganak...
2014. dec. 2. 00:50
 79/89 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan helyzetek, amikor a megbánás és fogadalmak még indokolnak egy újabb esélyt.. de a ti helyzetetek szerintem nem az. Teljességgel hátat fordított nektek, és az is kiderült róla, hogy agresszív. Nézd, nekem is volt olyan exem, ami ilyen volt. Egyik nap borított mindent, pár napon belül sírva könyörgött, öngyilkossággal fenyegetőzött (sőt meg is kísérelte), nem tudott nélkülem élni.. aztán mikor ismét esélyt kapott, ment minden ugyanúgy, mint előtte. Kimaradozott, lekezelő volt velem, később meg is ütött. Sajnos elég sokáig tűrtem, nekem ő volt az első, és nagyon vak voltam. De ő sem egyből így lépett a kapcsolatba hanem az első években (és később is a hét 6 napján) tökéletes volt vele az élet. A te párodon is ezeket a jeleket ismerem fel. Csak azért küzd, ami épp nem az övé. Az exem évekig próbálta visszakönyörögni magát, miután végre végleg elhagytam. Azóta családja és gyereke van, és velük csinálja ugyanezt. Üti-veri őket, havonta költözik, mert elhagyja a nőjét. Aztán visszakönyörgi magát. Van, aki nem képes felelősséget vállalni egy társ és egy gyerek érzelmi (és fizikai) biztonságáért. Szerintem hibát követsz el, ha ismét ráépíted az életed. Olyan kiszolgáltatott helyzetben hagyott magadra, hogy az megbocsáthatatlan.
2014. dec. 2. 01:01
 80/89 anonim ***** válasza:
De kíváncsian várom, hogy döntesz végül.
2014. dec. 2. 01:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!