Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egyedül maradtam. A parom ma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül maradtam. A parom ma jelentette be hogy nem akar velem es a babyvel maradni?

Figyelt kérdés

Meg terhes vagyok, terveztuk a babat es nagyon vartuk de ket napja szinte teljesen kifordult onmagabol. Londonban eltunk es masfel honapja atkoltoztunk Franciaorszagba mondvan hogy o francia (fekete) es itt sokkal jobb elet var rank. Teszem hozza nem beszeltem a nyelvet de tanulom. A lenyeg hogy en mindent feladtam londonba a biztos munkahelyemet csak hogy ot tamogassam es most viszont meghatral. Nagyon csunyan viselkedik es beszél velem. Tudni kell hogy par napja vissza utazott Londonba hogy egy ket dolgot meg elintezzen. Ezzel nincs is semmi gond, viszont vasarnap este beszelgettunk es en megkerdeztem tole hogy most hol is alszik pontosan mert nem emlexem hogy mondta volna. En naiv ugy gondoltam hogy ez egy teljesen normalis kerdes es alap is hogy tudjam hol van ha mar egy masik orszagban van. Erre o teljesen felhaborodva mondja hogy en mit csesztetem ilyen sz.rsagokkal van neki eleg dolga es hogy miert feltekenykedek. Teszem hozza teljesen normalis es jokedvu beszelgetest folytattunk elotte. En nem gondolnam hogy ezzel bunt kovettem el hogy megkerdeztem ezt, de azota nem veszI fel a telefont ha hivom, nem valaszol az uzenetekre es ma amikor felhivott azt mondta hogy nem akar velem lenni es hogy megvehetem a jegyemet hazafelé. A gyereket nekem adja ingyen...!!!! Persze kiakadtam rendesen ezelott sem volt problemamentes a terhesseg es az orvos nyugalomra intett de ot ez nem erdekli hogy ezzel mit okoz nekem.

Azt mondta hogy penteken jon haza (kedd azaz ma helyett) es hogy pentekre mar meg is veszi a repulojegyet. Tudni kell hogy nem repulhetek az orvos eltiltott.

Ti mit csinalnatok a helyemben? Ennyire rosszat tettem a kerdesemmel? Kernem ferfiak velemenyet is. Köszönöm

2014. nov. 18. 23:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
90%

Semmi rasszistát nem írtam. Benin francia gyarmat volt, 1960. augusztus 1-jén vált független állammá.

A történetben szereplő főhős nevét nem tudom, gondoltam, Abdul lehet, az arrafelé gyakori név.

Ettől függetlenül nagy córeszban vagy. Nem okosan választottál a gyerekednek apát.

2014. nov. 19. 01:13
 22/89 anonim ***** válasza:
40%
21nek, és a többi ítélkezőknek: szerintem a kérdező épp eléggé nagy nyomás, és stressz alatt van ahhoz, hogy ítélkezettek, és idegesítsétek még jobban őt. Legalább itt ne tegyétek már azt, ami az összes többi topikban jellemző.
2014. nov. 19. 01:18
 23/89 A kérdező kommentje:

Kedves Utolso koszonom szepen a valaszod. Igazad van es az összes kommentelonek is.

Annak a kedves kommentelonek aki azt irta hogy elobb meg kellene ismerni a masikat nem gondoltam meg almomban sem hogy 3 év keves hozza hogy kiismerjem ilyen teren.

A masik nem rohanhalok a nagyvilagba hiszem eleg sok evet lehuztam Londonba mielott ide jottunk volna es nem is tervetzem a hazamenetelt. Ez igy maskepp alakult gondoltam ezt az aldozatot meg kell hoznom a csaladomert hogy nem csak az en erdekeimet nezem.

Sajnos mint utobb kiderult jobb lett volna.

Nem hiszek a borszin alapjan valo megitelesnek hiszen feher ferfi is alazott es bantott mar az eletemben.

2014. nov. 19. 01:27
 24/89 anonim ***** válasza:
94%

Kedves kérdező, neked már a kommentedből látszik, hogy nem is akartad kiismerni a másikat, füledet behúzva próbálsz megfelelni egy ilyen disznónak és rohansz utána meg vigyázzba vágod magadat amint kibüfög valamit.

3 év alatt ki lehet ismerni valakit ha ki akarod ismerni és próbálsz néha objektív is lenni de ahhoz figyelni kell, nem csak pulikutyaként loholni utána. A kiismerés nem időfüggő. hanem emberfüggő, az már önmagában furcsa, hogy csak azért mert a párod francia, cuccoljatok át az ő országába te adj fel mindent, ő csak nyerjen. Biztosan voltak dolgok a kapcsolatotok alatt ami hasonló önzésre vallott csak nem tűnt fel neked mert te kiszolgáltattad magadat egy élethelyzetnek és hagytad, hogy sodorjon az ár.

2014. nov. 19. 01:45
 25/89 anonim ***** válasza:
100%

Megütött terhesen, meg úgy egyáltalán, és te még vele vagy...nem tudok mit mondani. Ennél jobban szeretném magam.

Ha bármikor vita lesz, anyukáját fogod hívni? Ez így jó? És ha majd már nem él anyuka?

Menekülj amíg tudsz, ez csak a kezdet, jobb nem lesz!

2014. nov. 19. 04:41
 26/89 anonim ***** válasza:
100%
Nem kicsit cseszett ki veled, és ez ne ma kérdésed miatt van. Volt már itt valami a háttérben részéről, lehet, hogy egy szerető. Ez amit most tett talán előre eltervezett volt. Odavitetett Franciaországba, majd Ő visszautazott Angliába. Talán tudta, hogy nem repülhetsz, és azt is tudja, hogy ha a gyereked oda születik, francia állampolgár lesz. Neeeem. ez nem lehet véletlen! Gyorsan húzz el onnan, ezt az egy utat még kibírod, talán nem lesz belőle baj.
2014. nov. 19. 07:45
 27/89 anonim ***** válasza:
100%

1. Összekészíted a cuccaidat, és visszamégy Angliába. (repülöjegyet visszaváltani, az árábol utazni)

2. Ott felveszed a kapcsolatot a volt fönökkel, és elmeséled neki a helyzetedet, hoyg tervezzen be téged a jövöre nézve.

3. Keresel egy kis lakást és a szülésig is megpróbálsz még pénzt keresni.

4. A "pároddal" megszakítod a kapcsolatot és ha bántalmazni akar, akkor hívod a rendörséget.

2014. nov. 19. 07:51
 28/89 anonim ***** válasza:
100%

26. voltam. Konkrétan leírom amit gondolok: Kamu, hogy a gyereket neked adja ingyen. Az is kamu, hogy arra kér, repülj haza. Mivel az orvos eltiltott, azt hiszi, hogy nem fogsz repülőre szállni. Ezzel bebiztosította magát a későbbiekre, hogy nem ő könyörgött, hogy maradj ott. Téged nem akar, de a gyereket igen, és eltudja tőled venni, ha ott szülöd meg, téged pedig hazazavar. Ennek ezzel így nincs vége, szóval lépj le amíg tudsz.

Talán kicsit élénknek tűnik a fantáziám, de szerintem nem lehetetlen, voltak már hasonló esetek.

2014. nov. 19. 08:00
 29/89 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszokat. A kiismeresrol annyit hogy igenis kiismertem csal eppen ezt az oldalat soha nem tudtam, hogy hogyan fog reagalni ha tenyleg terhes leszek es itt lesz a baba. Hat igy!!! Az hogy tudom mikor kell varni par percet vagy orat mert tudom hogy hogyan fog reagalni a dolgokra az pont azt bizonyitja hogy igenis kiismertem. Ha nem szolok hozza par percig vagy par oraig az nem ugyan az mint amikor homokba dugom a fejem es tenylegesen hallgatozasba burkolozom.

Az hogy ide jottunk mert neki ez igy volt kenyelmesebb, munka miatt jottunk ide, mert itt kapott a vegzettsegenek megfelelo munkat. Termeszetesen mielott elkezdett keresgelni Londonon kivul megbeszelte velem.

Az anyjat azert hivtam fel mert nagyon jo kapcsolatot applunk es sokat segitett. Gondoltam elmondom hogy milyen dontest hoztam. Mivel repulore nem ulhetek ezert elegge gaz a helyzet, szerencsere a szuleim nagyon jo emberek es ertem jonnek kocsival. A szulesig es utana 6 honapig otthon maradok, amint tudok megyek vissza a babaval Londonba. A fonokommel beszelek ma!

Nagyon Köszönöm az eddigi valaszokat.

2014. nov. 19. 08:17
 30/89 anonim ***** válasza:
100%
Oh Istenem!
2014. nov. 19. 08:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!