Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egyedül maradtam. A parom ma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül maradtam. A parom ma jelentette be hogy nem akar velem es a babyvel maradni?

Figyelt kérdés

Meg terhes vagyok, terveztuk a babat es nagyon vartuk de ket napja szinte teljesen kifordult onmagabol. Londonban eltunk es masfel honapja atkoltoztunk Franciaorszagba mondvan hogy o francia (fekete) es itt sokkal jobb elet var rank. Teszem hozza nem beszeltem a nyelvet de tanulom. A lenyeg hogy en mindent feladtam londonba a biztos munkahelyemet csak hogy ot tamogassam es most viszont meghatral. Nagyon csunyan viselkedik es beszél velem. Tudni kell hogy par napja vissza utazott Londonba hogy egy ket dolgot meg elintezzen. Ezzel nincs is semmi gond, viszont vasarnap este beszelgettunk es en megkerdeztem tole hogy most hol is alszik pontosan mert nem emlexem hogy mondta volna. En naiv ugy gondoltam hogy ez egy teljesen normalis kerdes es alap is hogy tudjam hol van ha mar egy masik orszagban van. Erre o teljesen felhaborodva mondja hogy en mit csesztetem ilyen sz.rsagokkal van neki eleg dolga es hogy miert feltekenykedek. Teszem hozza teljesen normalis es jokedvu beszelgetest folytattunk elotte. En nem gondolnam hogy ezzel bunt kovettem el hogy megkerdeztem ezt, de azota nem veszI fel a telefont ha hivom, nem valaszol az uzenetekre es ma amikor felhivott azt mondta hogy nem akar velem lenni es hogy megvehetem a jegyemet hazafelé. A gyereket nekem adja ingyen...!!!! Persze kiakadtam rendesen ezelott sem volt problemamentes a terhesseg es az orvos nyugalomra intett de ot ez nem erdekli hogy ezzel mit okoz nekem.

Azt mondta hogy penteken jon haza (kedd azaz ma helyett) es hogy pentekre mar meg is veszi a repulojegyet. Tudni kell hogy nem repulhetek az orvos eltiltott.

Ti mit csinalnatok a helyemben? Ennyire rosszat tettem a kerdesemmel? Kernem ferfiak velemenyet is. Köszönöm

2014. nov. 18. 23:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 mi a fene ***** válasza:
90%
Aki terhes nőt megüt-akármilyen indokkal- nem ember. a gyereket együtt terveztétek, visszatáncol. bármilyen nehéz is, ird le, szakits meg vele minden kapcsolatot. gyerektartást se kérj, mert követelheti a gyereket !hallottam olyat, hogy titokban szült a nő gyereket, az apa rájött ! röviden, követeli gyereket, cirkusz !Tűnj el az életéből amilyen gyorsan csak tudsz, örülj, hogy a szüleid segitenek.
2014. nov. 19. 15:04
 42/89 mi a fene ***** válasza:
34%
38-asnak . A baba az anya után magyar áp. lenne, csak az USA-ban van területi elv. az áp.ot illetően, nálunk a a leszármazás elve működik. Most az a legjobb, ha minél gyorsabban hazajősssz Mo.-ra,mielőtt ez barom keresztbe tesz. Nagyon találékonyak tudnak ám lenni !
2014. nov. 19. 15:09
 43/89 A kérdező kommentje:

A parom nem francia allampolgar. Nem itt szuletett, de par eves kora ota itt elt. Nem kerte az allampolgarsagot.

Nem vagyunk hazasok viszont van egy hivatalos papir amit az ugynevezett onkormanyzat allit ki mely szerint hivatalosan is elettarsak vagyunk. Az apasagi nyilatkozatot mar megtette, mert itt szükséges az orvosi ellatashoz.

Magyarorszagon esely sincs hogy egyorsan babaval meg tudjak elni ezert is mentem ki londonba anno jo par eve. Otthon egyedul nem tudtam megelni pedig nem kerestem rosszul.

a szuleim szombaton erkeznek, de mar ossze van pakolva mindenem. .. hihetetlen milyen gyorsan keped egy ember 3 evet becsomagolni :)

2014. nov. 19. 15:20
 44/89 A kérdező kommentje:
*kepes
2014. nov. 19. 15:20
 45/89 anonim ***** válasza:
73%

nem francia????

"Londonban eltunk es masfel honapja atkoltoztunk Franciaorszagba mondvan hogy o francia (fekete) es itt sokkal jobb elet var rank.

amúgy a kérdező úgy maradhatna franciao.-ban ha férjnél lenne.

2014. nov. 19. 15:33
 46/89 anonim ***** válasza:
32%
42-es, amelyik országban születik a baba, olyan állampolgár lesz.... bocsi, ez így van.
2014. nov. 19. 15:34
 47/89 A kérdező kommentje:
Siman kerhetne a francia allampolgarsagot de nem szeretne ettol fuggetlenul francianak vallja magat mert szinte az egesz eletet itt elte. De ugy gondolom hogy ez az allampolgarsag masodlagos kerdes.
2014. nov. 19. 15:45
 48/89 mi a fene ***** válasza:
73%
46 -os olvasd el az állampolgársági törvényt, de ez most nem érdekes. a kérdező meg az apai nyilatkozatot tegye el jó mélyen a táskába,és felejtse el egyelőre. Most a biztonság a fontos, hidd el !
2014. nov. 19. 17:32
 49/89 anonim ***** válasza:
100%

AZ tuti hogy a baba nem lenne francia allampolgar!!

Most szuletett a kisfiam Londonba,es Magyar allampolgar!!

2014. nov. 19. 17:40
 50/89 anonim ***** válasza:
73%

48: francia állampolgárságot minden olyan személy megkaphat, aki élt kinn folyamatosan 5 évet. Ha ezt a kérdező arab párja tudja bizonyítani, hogy így tett, akkor megkaphatja az állampolgárságot, ha nem tudja pl. munkahelyi igazolással, vagy albérleti papírokkal igazolni, akkor nyilván nem fogja megkapni.

Kérdező, a francia állampolgársággal önmagában nem mész semmire se, ha meg is kapnád te is a párod feleségeként, vagy akár a gyerek, ha megkapná. Nem beszélitek a nyelvet, és ahogy írtad, hogy utálod is nagyban valószínűsítem, hogy nem is fogod tudni soha beszélni. Ergo nem boldogulhatsz ott. A franciáknál még a középfokú nyelvtudás is sokszor igen kevés, hogy ott vmire vigye egy külföldi.

2014. nov. 19. 17:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!