Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egyedül maradtam. A parom ma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül maradtam. A parom ma jelentette be hogy nem akar velem es a babyvel maradni?

Figyelt kérdés

Meg terhes vagyok, terveztuk a babat es nagyon vartuk de ket napja szinte teljesen kifordult onmagabol. Londonban eltunk es masfel honapja atkoltoztunk Franciaorszagba mondvan hogy o francia (fekete) es itt sokkal jobb elet var rank. Teszem hozza nem beszeltem a nyelvet de tanulom. A lenyeg hogy en mindent feladtam londonba a biztos munkahelyemet csak hogy ot tamogassam es most viszont meghatral. Nagyon csunyan viselkedik es beszél velem. Tudni kell hogy par napja vissza utazott Londonba hogy egy ket dolgot meg elintezzen. Ezzel nincs is semmi gond, viszont vasarnap este beszelgettunk es en megkerdeztem tole hogy most hol is alszik pontosan mert nem emlexem hogy mondta volna. En naiv ugy gondoltam hogy ez egy teljesen normalis kerdes es alap is hogy tudjam hol van ha mar egy masik orszagban van. Erre o teljesen felhaborodva mondja hogy en mit csesztetem ilyen sz.rsagokkal van neki eleg dolga es hogy miert feltekenykedek. Teszem hozza teljesen normalis es jokedvu beszelgetest folytattunk elotte. En nem gondolnam hogy ezzel bunt kovettem el hogy megkerdeztem ezt, de azota nem veszI fel a telefont ha hivom, nem valaszol az uzenetekre es ma amikor felhivott azt mondta hogy nem akar velem lenni es hogy megvehetem a jegyemet hazafelé. A gyereket nekem adja ingyen...!!!! Persze kiakadtam rendesen ezelott sem volt problemamentes a terhesseg es az orvos nyugalomra intett de ot ez nem erdekli hogy ezzel mit okoz nekem.

Azt mondta hogy penteken jon haza (kedd azaz ma helyett) es hogy pentekre mar meg is veszi a repulojegyet. Tudni kell hogy nem repulhetek az orvos eltiltott.

Ti mit csinalnatok a helyemben? Ennyire rosszat tettem a kerdesemmel? Kernem ferfiak velemenyet is. Köszönöm

2014. nov. 18. 23:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/89 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as valaszolo, koszonom a kommented viszont szeretnem ha mellozve lenne a rasszizmus. Feher ember is meg tudja ezt csinalni nem csak fekete. Munkam igen nincs mert elkoltoztunk es ott kellett hagynom, viszont megtakaritott penzem van es a volt munkahelyemrol fogom kapni az ellatast a gyerek utan 8 honapig. Szerencsére ezt elinteztem mielott eljottunk. A volt fonokom nagyon rendes volt velem es mondta barmi problema lenne ot barmikor hivhato me es ha ugy alakul akkor vissza is mehetek a 6dik honap utan. Mindenkeppen vissza megyek Londonba mert nagyon szerettem ott elni jo par evet lenyomtam...viszont majd ha a pici mar nagyobb lesz... kint egyedul eltartani magam amig nem szuletik meg a pici az luxus egy kicsit...

Köszönöm az eddigi valaszokat es meg varnam tovabbra is aki esetleg tud tanaccsal szolgalni. .

2014. nov. 19. 00:26
 12/89 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy visszamenj hozzá! Ezt férfiként mondom. A srác nem százas, láttam már nagyon hasonlót, csak ott a csaj két év után hagyta ott, amikor már fizikailag is bántották.
2014. nov. 19. 00:27
 13/89 anonim ***** válasza:
100%
Jó fej a főnököd. Én biztos élnék a lehetőséggel, felhívnám, és egyeztetnék vele. Ha az anyagi biztonságod megvan, akkor már sokkal kevésbé vagy kiszolgáltatott helyzetben.
2014. nov. 19. 00:31
 14/89 A kérdező kommentje:
Egyszer utott meg mikor 16 hetes voltam mert rosszul csomagoltam be a borondot. Ez pont utalas elott volt. Akkor mondtam hogy nem utazom vele, de ott eskuzodott a gyereke eletere hogy soha nem fog ilyet csinalni. Azota sem tortent ilyen de meg csak kezemeles sem.
2014. nov. 19. 00:32
 15/89 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, hogy csak így címszavakban, de már elég késő van.

Szóval én ezt tenném: főnököt felvívni, amilyen hamar csak lehet visszamenni Angliába, segítőket(rokonok, barátok) magad köré gyűjteni, a barátoddal pedig a saját és a gyereked érdekében szakítani.

2014. nov. 19. 00:34
 16/89 A kérdező kommentje:

Igen eleg keso van, csak sajnos vasarnap ota szinte semmit nem alszom. .

Köszönöm a valaszod!

Ment mindenkinek a zold pacsi, nem tudom ki pontozott le titeket

. Szamomra minden valasz hasznos volt :)

2014. nov. 19. 00:37
 17/89 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, megütött terhesen???? És még vele vagy???

Figyelj, nagyon komolyan mondom, száz százalék, hogy máskor is kezet fog emelni rád! Menekülj, amíg tudsz, mert nem fog megváltozni! Ne akkor kapj észbe, amikor már a gyereket is veri.

Ezek után azon se csodálkozok, hogy egy olyan országba ráncigált el téged, ahol abszolút kiszolgáltatott helyzetben vagy. Sajnos nagyon is beleillik a képbe.

2014. nov. 19. 00:38
 18/89 A kérdező kommentje:

Kedves Utolso!

Igen ezen a mai viselkedese utan gondolkoztam el..en probaltam neki segiteni mikor elhataroztuk hogy ide koltozunk rogton elkezdtem tanulni a franciat ( bar utalom) csak hogy konnyebb legyen . Persze most meg neki kell forditani mindent es ezt is a fejemhez vagta mar hogy miert nem beszelem a franciat hogy o nagyon kikeszul ha allandoan forditani kell.

Hiaba mondtam neki ezt akkor is tudta mikor ide jottunk. ..persze en vagyok a hibam hamarabb kellett volna tanulnom. ..

ugy tunik minden problemaja ami eddig volt az most jott ki ezalatt a par nap alatt. .. csak fajo hogy johiszemuen feladtam mindent erte, a csaladunkert...es most ez a hala hogy eldob mint egy kutyat... az utolso beszelgetesunknel megprobalom szo szerint leforditani azt mondta hogy ha nem lennek terhes akkor kivagna az utcara mint egy kutyat...

2014. nov. 19. 00:49
 19/89 anonim ***** válasza:
100%

Erre mit lehet írni?

Meg kéne talán ismerni az embert mielőtt lebabázol neki és rohangálsz a világban össze vissza.

Az már csak vélemény, hogy nem értem, egy fehér nő mit akar egy feketétől - főleg ismerve a feketék fehér nőkhöz való viszonyát, tisztelet a kivételnek -, de hát a világ kifordult magából ez már csak részletkérdés.

2014. nov. 19. 01:10
 20/89 anonim ***** válasza:
77%

Szia. Nem olvastam minden hszet el, mert túl sok már ilyen későn nekem, de igyekszem szalon képest választ adni neked.

Ha az orvos azt mondta, hogy ne repülj, és párod, vagy az exed még is repülőjegyet vett, akkor próbáld visszakérni az árát és abból vonattal Magyarországra jönni. Fr-ben ne maradj semmi esetre se, pároddal/exeddel se, hogyha ki is békülnétek akkor se, mert ott nyelvtudás nélkül és ilyen állapotban nem fogsz bírni boldogulni. Ha meg is bánta a párod, és küldözgeti is neked a szeretleket, akkor is tényleg gyere haza, itt legalább biztonságban lennél, hogyha még egyszer el is játszaná ezeket.

Én a helyedben nem akarnék együtt maradni vele, inkább új életet kezdenék a babával, de ez nem az én dolgom, hogy etéren majd hogy döntesz, viszont próbálj meg mindenképpen megnyugodni, és amik stresszek érnek emiatt azokat próbáld minnél jobban kizárni akár imákkal - ami meditáció is, hogyha nem is hiszel akkor is jót tesz emiatt - akár egy levendulás fürdővel, - gondolom az nem ártana a babának -, de most így első lépésekben ezeket tudnám javasolni számodra, hogy ezek legyenek a legfontosabbak számodra. Próbáld kicsit se őt nézni és azt, hogy fáj. Tudom nehéz, és mondani könnyebb, de muszáj.

2014. nov. 19. 01:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!