Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan férfiról, aki 2napja jelentette be, hogy válni akar, de kedden már az új nőjét költöztetné az én cuccaim közé?
ezeket a kérdéseket is én tettem fel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__52..
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Szóval 25-én megbeszéltünk mindent, leültünk, azt mondta próbáljunk változni, és újra olyan lesz minden mint régen blablabla. Én tényleg tartottam magam ehhez, de ő már másnap a nőjét hívogatta. 27-én bejelentette, hogy válni akar. Mondom ok, ez van elfogadom. Együtt vannak a csajjal. Mondom jó. Férje van, gyereke. Ma találkoztunk és bejelenti, hogy a nő válik és odaköltözne. Mondom mivan?????????? Mivel egyenlőre csak anyuékhoz tudtam jönn9, néhjány ruhát hoztam csak magammal. Ott van az ágyam, a mosógépem, a tv-m, a hűtőm, mikó szekrénysor, ruhák, papírok stb. Annyit kértem tőle, hogy rendben van, nem érdekel, de amíg ott vannak a cuccaim, tartson annyira tiszteletben, hogy nem visz oda más nőt. Mert az én ágyamba ne feküdjön be senki más meg az én paplanomba. Ez sztem elvi kérdés. Sztem! Ő erre közölte, hogy én rosszindulatu vagyok és direkt kötözködöm. Mondta ma találkozik a nővel és eldől mi lesz. Délben írtam neki, tök normálisan, hogy legyszi legyen tekintettel rám, nekem ez fontos, és én is tiszteletben tartom, hogy van vkije, ő is tartsa tiszteletben az én ún. intim szférámat, hogy nem visz a cuccaim közé más nőt. íírtam neki, h hívjon fel, és beszéljünk meg vmi olyat ami mkinek jó. Mit tom én... 2-3 hét múlva költözik, addig találjak lakást... ebbe is belementem volna. De nem! ezért arra gondoltam, hogy visszamegyek a lakásba és addig ott maradok, amíg nem találok mást, persze tiszteletben tartva az ő döntését. 6körül felhívtam, h erre gondoltam, de beszéljük meg, erre elkezdett szitkozódni, anyázni, h mit képzelek magamról, gonosz vagyok rosszindulatú és most basztam ki egy kisgyerekkel meg egy másik emberrel. Kérdeztem tőle, mégis ki kérte, hogy a csaj váljon el? Ki kérte, h másszon bele egy házasságba???? Még tényleg én vagyok a szemét???? Elvileg két hete vannak együtt és máris odaköltözteti a nőt gyerekestül együtt magához????? Úgy h tőlem meg azzal az indokkal vált el h egyedül akar lenni, szabad akar lenni, nem kell neki senki, főleg nem kötöttség nem! Erre a nyakába vesz egy gyerekes nőt!!!! Értitek Ti ezt??????
Nem ikrek pasiról van szó véletlenül? Nem egy ilyen esettel találkoztam a baráti körömben...
Amúgy nem ismerlek téged és őt sem, de szerintem nem érdemel meg, hagyd, az ilyen ember soha nem lesz igazán boldog...Előtted pedig ott az egész élet;)
Hát nem ismerjük a másik fél verzioját de egy ijen pasi felejtőőőőőőőőőős!Igy v ugy.Az h érzel még vmit az majd elmulik.
Mond h addig odaköltözik a te uj pasid is amig nem találsz lakást.
Mindenkit a saját fegyverével kell legyőzni
Beleolvasgattam a linkekbe. Sztem a férjed egy idióta barom.
Nehogy már te menjél el otthonról! Ha annyira egy másik nőt akar, költözzön vele albérletbe.
A lakás közös, vagy csak az övé?
Jéééézuuuus!!!Szegénykém....ez nagyon duuurva!Keress valami új hobbit és foglald le magad ,vagy egy nyelvtanfolyam,egy kutyus a lényeg,hogy felejtsd el minél előbb....meglátod találsz százszor jobbat.
Nagyon szorítok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!