Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan férfiról, aki 2napja jelentette be, hogy válni akar, de kedden már az új nőjét költöztetné az én cuccaim közé?
ezeket a kérdéseket is én tettem fel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__52..
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Szóval 25-én megbeszéltünk mindent, leültünk, azt mondta próbáljunk változni, és újra olyan lesz minden mint régen blablabla. Én tényleg tartottam magam ehhez, de ő már másnap a nőjét hívogatta. 27-én bejelentette, hogy válni akar. Mondom ok, ez van elfogadom. Együtt vannak a csajjal. Mondom jó. Férje van, gyereke. Ma találkoztunk és bejelenti, hogy a nő válik és odaköltözne. Mondom mivan?????????? Mivel egyenlőre csak anyuékhoz tudtam jönn9, néhjány ruhát hoztam csak magammal. Ott van az ágyam, a mosógépem, a tv-m, a hűtőm, mikó szekrénysor, ruhák, papírok stb. Annyit kértem tőle, hogy rendben van, nem érdekel, de amíg ott vannak a cuccaim, tartson annyira tiszteletben, hogy nem visz oda más nőt. Mert az én ágyamba ne feküdjön be senki más meg az én paplanomba. Ez sztem elvi kérdés. Sztem! Ő erre közölte, hogy én rosszindulatu vagyok és direkt kötözködöm. Mondta ma találkozik a nővel és eldől mi lesz. Délben írtam neki, tök normálisan, hogy legyszi legyen tekintettel rám, nekem ez fontos, és én is tiszteletben tartom, hogy van vkije, ő is tartsa tiszteletben az én ún. intim szférámat, hogy nem visz a cuccaim közé más nőt. íírtam neki, h hívjon fel, és beszéljünk meg vmi olyat ami mkinek jó. Mit tom én... 2-3 hét múlva költözik, addig találjak lakást... ebbe is belementem volna. De nem! ezért arra gondoltam, hogy visszamegyek a lakásba és addig ott maradok, amíg nem találok mást, persze tiszteletben tartva az ő döntését. 6körül felhívtam, h erre gondoltam, de beszéljük meg, erre elkezdett szitkozódni, anyázni, h mit képzelek magamról, gonosz vagyok rosszindulatú és most basztam ki egy kisgyerekkel meg egy másik emberrel. Kérdeztem tőle, mégis ki kérte, hogy a csaj váljon el? Ki kérte, h másszon bele egy házasságba???? Még tényleg én vagyok a szemét???? Elvileg két hete vannak együtt és máris odaköltözteti a nőt gyerekestül együtt magához????? Úgy h tőlem meg azzal az indokkal vált el h egyedül akar lenni, szabad akar lenni, nem kell neki senki, főleg nem kötöttség nem! Erre a nyakába vesz egy gyerekes nőt!!!! Értitek Ti ezt??????
Ne foglalkozz vele, hogy bánt. Ne vedd magadra, fog ő még "sírni". Nyakába vesz egy családot... nem tudja, hogy mit vállalt be.
Én a helyedben, amilyen hamar csak lehet, rövidre zárnám az egészet, és pontot tennék a végére. Pofátlanul felmennék, kipakolnám a saját holmimat, leraknám a kulcsot,aztán "Csókolom".
Különben a nőt sem értem, neki sincs sok elvi kérdése. Evidens, hogy az én ágyamba ne feküdjön senki, én sem fekszem máséba.
Minél előbb dolgozd fel szerintem ezt az 5 évet, és csinálj egy minőségi cserét:D A férjed(volt) meg pukkadjon meg.
(Nagyon sok hasonló esetről lehet hallani, nem Te vagy az egyedüli, más is kilábalt ilyen gondokból, légy büszke és lépj nagyot)
Persze, nem kesergek. Túlléptem már ezen. Én 26vagyok, ő 41. Nekem több lehetőségem van normális és boldog családra, nem úgy mint neki. Most ez jó, mert újdonság, de megunja őt is, és tőle is lelép. Világ életében ezt csinálta. Minden nőt egy másikért hagyott el. Én meg azt hiszem végre boldog vagyok, mert nem fogok állandó vitában élni, és nem fognak állandóan hülyének nézni. Végre élni fogok és egy csomó új és jó dolgot megismerni és megtanulni! Amúgy hiszem azt, hogy ki mint vet úgy arat... Lesz még ennek böjtje... Mindenki megkapja a maga büntetését. És nem tőlem, hanem majd az élettől! Én már nem akarok tőle semmit és örülök, hogy vége. Picit fáj, hogy ennyi rosszindulat van benne és hogy így viselkedik, de pont írtam neki, h sztem más baja van, csak most éppen emögé bújik...
Amúgy a gyerek ma látta először a volt páromat, de kedden már odaköltöznek. Egy hete a nő a saját fia életére esküdött meg, h soha nem találkoztak és h nem akar semmit a férjemtől... Erre, kiderült, hogy találkoztak és h akar mindent... úgyh én ezek után meg sem lepődtem azon ha neki természetes, h az én ágyamban fekszik, az én tvmet nézi, és az én samponommal mos hajat... dehát van akinek nincsenek sem elvei, sem erkölcsi értékrendje. Persze megértem, h nekik az lett volna a kényelmes, főleg a nőnek, h egy teljesen bebútorozott lakásba teszi be a lábát, csak hát én ezt nem hagyom. És nem kib.aszásból ahogy az exem gondolja... mindenesetre ez undorító húzás volt...
00:12 vagyok! Engem is hagytak el hasonló módon, nálam még az is megkeserítette az egészet, hogy a csaj aki "jobb" volt nálam, idősebb volt tőlem 24 évvel, páromnál 20 évvel.
Én is mindent vinni akartam, semmit nem hagyni a "sz.meteknek"... Aztán csak a személyes dolgaimat hoztam. Totál úgy voltam vele, hogy inkább hagyom nekik a bútorokat, nekem nem kell semmi, ami arra az 5 évre emlékeztet. Hát igen, a földön aludtam, dobozban voltak a ruháim, mégis boldogabb voltam,mint akkor. Azóta mindenem megvan. Az ágyon kívül szerető férjem, gyönyörű kislányom. Hogy az ex hova került:))), ahh hát Ő leadta nagyon a dolgait, és én megcsináltam a minőségi cserét.
Csak egy példát írtam, kicsit off.
Ha mar elhoztal mindent, ne allj vele tobbet szoba. Nem erdemli meg. Tudom min mesz keresztul, velem ugyanez volt, csak mikor mentem volna a cuccaimert, addigra szepen kicserelte a zarat...
Par kabelt csak meg tud venni ujra, mar nem is azon van a hangsuly.
Orulj neki, hogy megszabadultal tole, biztos vagyok benne, hogy meg fogod talalni azt aki ertekel is teged! Nagyon sok sikert! (En azota megtalaltam)
25/N
undorító féreg, de fog ő még szenvedni....
legyél Te az első, aki beadja a válókeresetet, ne ő!!!
reméljük, rövid válás lesz, és gyorsan kitörlöd az életedből ezt a szemetet!!!!!
Elég patkány a férjed, de sajnos ezt a helyzetet meg kell oldani, mégpedig mielőbb. Egy osztozkodás mindig nehéz és fájdalmas, de most erősnek kell lenned. Nem tart sokáig. Állj ki magadért és azok a dolgok, amiket te vittél be ebbe a házasságba igenis téged illetnek. Beszéljetek meg egy időpontot, ami mindkettőtöknek jó és a lakásban kell elosztozni a dolgokon, nem pedig külön és akkor csak veszekedés van ki mit vitt el, ki mit "lopott" el. Vidd az öcsédet is vagy más lelki támaszt, ezt jobb nem egyedül végigcsinálni.
Én nem vinném el az ágyat. Hiába tied, abba az ágyba én nem feküdnék, amibe már biztos dugta a nőjét.
Menekülj mielőbb és jegyezz meg két szót: házassági szerződés!
Coyote 25F
Ne hagyd magad!!!!
Nincs bocsánat.
Az a minimum h elhozol mindent,sőt .Kié a Lakás????
Biroság,válás ,kifosztás.
Az összes többi nő nevében is!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!