Az ofőm ma jelentette be, hogy terhes. örültem neki, de a többiek sajnálták. Miért bunkóság, hogy örültem? 17l
Figyelt kérdés
2011. okt. 14. 18:49
1/5 anonim válasza:
Ha valaki bejelenti, hogy terhes, akkor általában gratulálni szoktak, meg örülni. Bár lehet, hogy a te örülésedet úgy fogták fel, hogy annak örülsz, hogy majd nem ő lesz az osztályfőnök, ha elmegy babázni. Szerintem ha általában véve szeretik, akkor a többiek sem őt sajnálták, hanem azt, hogy nem fog benneteket már tanítani, hiszen gondolom jövőre lesztek végzősök, ő meg még addigra nem jön vissza.
2/5 anonim válasza:
Miért lenne az bunkóság, ha osztoztál az örömében?
3/5 bánomisén válasza:
Nem bunkóság egyáltalán. Gondolom ő örül, hogy babát vár, az a természetes, hogy a környezete is örül vele együtt.
A többiek meg biztos sajnálják, hogy előbb-utóbb félbehagyja emiatt a tanítást, ezért szomorkodtak.
4/5 anonim válasza:
Az oszt. főd. véletlenül nem férfi. Mert akkor megértem a sajnálatot.
5/5 anonim válasza:
nem akarok bunkó lenni,de hogy jön ez a népszokások kategóriába?
A kérdésre válaszolva: egyáltalán nem bunkóság,hogy örülsz ennek,a többiek is inkább amiatt lehetnek szomorúak,hogy nem tanít majd egy ideig.Ne is legyen bűntudatod,nyugodtan örülj ennek,hiszen ez egy jó hír :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!