Három év múlva még feljelenthetek vkit, olyan ügy miatt ami most történt? És az illető nem fogja tudni, hogy ki jelentette fel?
Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 16:38
1/13 anonim válasza:
3 évet akarsz vele várni? Annyit azért nem érdemes. Szerintem egy feljelentésnek az a lényege, hogy a nyomok "ne hűljenek ki".
3 év múlva tuti nem foglalkoznak az üggyel.
2/13 anonim válasza:
Milyen ügy? Három év alatt van ami elévül.
3/13 A kérdező kommentje:
még nem vagyok 18. a bizonyítékot meg elmentettem :)
2011. szept. 27. 17:09
4/13 anonim válasza:
Három év múlva már senki sem fog vele foglalkozni, hacsak nem emberölés vagy terrorcselekmény.
5/13 anonim válasza:
Az elévülési idő asszem egyenlő a bűncselekményért maximálisan kiszabható börtönbüntetés idejével. Pl. okirathamisításnál 5 év asszem.
6/13 anonim válasza:
"még nem vagyok 18. a bizonyítékot meg elmentettem :)"
Mivel fogod bizonyítani 3 év múlva, hogy az "elmentett" digitális tartalom nem lett bármilyen módon manipulálva?
7/13 A kérdező kommentje:
állatkínzás.
2011. szept. 27. 17:30
8/13 A kérdező kommentje:
Utolsónak: látni fogják, hogy nem manipulált.
2011. szept. 27. 17:31
9/13 anonim válasza:
Én a helyedben nem vérnék.
Miből tudná, akit feljelentesz, hogy te jelentetted fel őt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!