Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan férfiról, aki 2napja jelentette be, hogy válni akar, de kedden már az új nőjét költöztetné az én cuccaim közé?

Figyelt kérdés

ezeket a kérdéseket is én tettem fel:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__52..

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Szóval 25-én megbeszéltünk mindent, leültünk, azt mondta próbáljunk változni, és újra olyan lesz minden mint régen blablabla. Én tényleg tartottam magam ehhez, de ő már másnap a nőjét hívogatta. 27-én bejelentette, hogy válni akar. Mondom ok, ez van elfogadom. Együtt vannak a csajjal. Mondom jó. Férje van, gyereke. Ma találkoztunk és bejelenti, hogy a nő válik és odaköltözne. Mondom mivan?????????? Mivel egyenlőre csak anyuékhoz tudtam jönn9, néhjány ruhát hoztam csak magammal. Ott van az ágyam, a mosógépem, a tv-m, a hűtőm, mikó szekrénysor, ruhák, papírok stb. Annyit kértem tőle, hogy rendben van, nem érdekel, de amíg ott vannak a cuccaim, tartson annyira tiszteletben, hogy nem visz oda más nőt. Mert az én ágyamba ne feküdjön be senki más meg az én paplanomba. Ez sztem elvi kérdés. Sztem! Ő erre közölte, hogy én rosszindulatu vagyok és direkt kötözködöm. Mondta ma találkozik a nővel és eldől mi lesz. Délben írtam neki, tök normálisan, hogy legyszi legyen tekintettel rám, nekem ez fontos, és én is tiszteletben tartom, hogy van vkije, ő is tartsa tiszteletben az én ún. intim szférámat, hogy nem visz a cuccaim közé más nőt. íírtam neki, h hívjon fel, és beszéljünk meg vmi olyat ami mkinek jó. Mit tom én... 2-3 hét múlva költözik, addig találjak lakást... ebbe is belementem volna. De nem! ezért arra gondoltam, hogy visszamegyek a lakásba és addig ott maradok, amíg nem találok mást, persze tiszteletben tartva az ő döntését. 6körül felhívtam, h erre gondoltam, de beszéljük meg, erre elkezdett szitkozódni, anyázni, h mit képzelek magamról, gonosz vagyok rosszindulatú és most basztam ki egy kisgyerekkel meg egy másik emberrel. Kérdeztem tőle, mégis ki kérte, hogy a csaj váljon el? Ki kérte, h másszon bele egy házasságba???? Még tényleg én vagyok a szemét???? Elvileg két hete vannak együtt és máris odaköltözteti a nőt gyerekestül együtt magához????? Úgy h tőlem meg azzal az indokkal vált el h egyedül akar lenni, szabad akar lenni, nem kell neki senki, főleg nem kötöttség nem! Erre a nyakába vesz egy gyerekes nőt!!!! Értitek Ti ezt??????

2009. nov. 29. 21:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Szegénykém... Csak azt tudom mondani, hogy kitartás!!! :) És fel a fejjel, én hiszem, hogy fogsz találni egy sokkal jobb társat magad mellé akivel minden örökre tökéletes lesz. :)
2009. nov. 30. 17:12
 22/28 anonim ***** válasza:

Szegéénykéém :(

Hát a szüleimnél ugy ment hogy,Anyunak volt egy régi szerelme,őt elhagyta Apumért...apu 13 év alatt rengetegszer megcsalta Anyut,Anyu elköltözött..azóta azt hallgathatom ,hogy mi mindent hozott el Anyu kipakolta a lakást stb.

Apu akkori barátnőjével maradt,aztán most meg sajnálja,hogy Anyu mért nem volt neki elégg jó :D

Anyu azóta visszament a régi szerelméhez :)

szal Hajrá!Találsz ennél jobbat..hiddel kb ugyanezt átéltem pedig még csak 13 éves vagyok :D

Kitartás..én drukkolok,a boldogságodért és azért is hogy a férjed kapjameg mééltó büntetését:D

2009. nov. 30. 18:43
 23/28 A kérdező kommentje:

most derült ki, hogy a lakásunkban az ágyunkban du.gta meg a nőt:-) rá pár napra meg engem:-) ezen már tényleg röhögni tudok:-)

Azt hiszem boldogok lesznek! volt egy sms-e ami után azt érzem, h ő mindig ilyen csajra vágyott! Kihozta belőle azt a megfoghatatlan érzést...:-)

2009. nov. 30. 20:36
 24/28 anonim ***** válasza:
Szerintem tedd össze a két kezed, hogy megszabadultál ettől az állattól! (bár, az eszembe jutott, hogyha minden nőjét egy másikért hagyta el, akkor 5 éve te voltál a másik?)
2009. nov. 30. 20:38
 25/28 A kérdező kommentje:
igen, én voltam a másik! most megbüntetett az élet. Visszakaptam amit tettem! Remélem egyszer ő is "bűnhődik"!
2009. nov. 30. 20:39
 26/28 anonim ***** válasza:
a lakás közös?
2009. nov. 30. 20:51
 27/28 A kérdező kommentje:
albérlet!
2009. nov. 30. 20:55
 28/28 anonim ***** válasza:
szegénykém szerintem keress egy jó pasit aki nem olyan mint az exed hisz mégy csak 26 éves vagy előtted áll az egész élet ez a hülye pasi elpazarolt az életedből 5 évet sajnos ez az 5 év az nem fog visszatérni bízok benne hogy megtalálod az igazit HAJRÁ!!:-))
2009. dec. 6. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!