Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egyedül maradtam. A parom ma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül maradtam. A parom ma jelentette be hogy nem akar velem es a babyvel maradni?

Figyelt kérdés

Meg terhes vagyok, terveztuk a babat es nagyon vartuk de ket napja szinte teljesen kifordult onmagabol. Londonban eltunk es masfel honapja atkoltoztunk Franciaorszagba mondvan hogy o francia (fekete) es itt sokkal jobb elet var rank. Teszem hozza nem beszeltem a nyelvet de tanulom. A lenyeg hogy en mindent feladtam londonba a biztos munkahelyemet csak hogy ot tamogassam es most viszont meghatral. Nagyon csunyan viselkedik es beszél velem. Tudni kell hogy par napja vissza utazott Londonba hogy egy ket dolgot meg elintezzen. Ezzel nincs is semmi gond, viszont vasarnap este beszelgettunk es en megkerdeztem tole hogy most hol is alszik pontosan mert nem emlexem hogy mondta volna. En naiv ugy gondoltam hogy ez egy teljesen normalis kerdes es alap is hogy tudjam hol van ha mar egy masik orszagban van. Erre o teljesen felhaborodva mondja hogy en mit csesztetem ilyen sz.rsagokkal van neki eleg dolga es hogy miert feltekenykedek. Teszem hozza teljesen normalis es jokedvu beszelgetest folytattunk elotte. En nem gondolnam hogy ezzel bunt kovettem el hogy megkerdeztem ezt, de azota nem veszI fel a telefont ha hivom, nem valaszol az uzenetekre es ma amikor felhivott azt mondta hogy nem akar velem lenni es hogy megvehetem a jegyemet hazafelé. A gyereket nekem adja ingyen...!!!! Persze kiakadtam rendesen ezelott sem volt problemamentes a terhesseg es az orvos nyugalomra intett de ot ez nem erdekli hogy ezzel mit okoz nekem.

Azt mondta hogy penteken jon haza (kedd azaz ma helyett) es hogy pentekre mar meg is veszi a repulojegyet. Tudni kell hogy nem repulhetek az orvos eltiltott.

Ti mit csinalnatok a helyemben? Ennyire rosszat tettem a kerdesemmel? Kernem ferfiak velemenyet is. Köszönöm

2014. nov. 18. 23:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/89 anonim ***** válasza:
50es vagyok még: egyébként szerintem az arab párod kissé naiv. Én pont nem azt hallom és olvasom, hogy Fr-ben az araboknak olyan jó dolguk lenne, sőt. Így nem igazán értem miért is ragaszkodott hozzá, hogy oda menjetek, de igazából a te fő problémádat nézve ezek mind mellékes kérdések.
2014. nov. 19. 17:58
 52/89 anonim ***** válasza:
89%
Il n'y a pas de français noirs.
2014. nov. 19. 18:02
 53/89 anonim ***** válasza:
Én lehet, hogy a helyedben nem is ott várnám meg, ki tudja, hogyan fog reagálni. Ha pénteken mondta, hogy ahazmegy, én már mennék is át addigis egy hotelbe.
2014. nov. 19. 18:09
 54/89 anonim ***** válasza:
100%

Pont ugyanarra gondoltam, mint az 53. hozzászóló. Ilyen előzmények után biztos, hogy jó ötleg megvárni, hogy ő is ott legyen, amikor elköltözöl a közös otthonotokból?

Nem fordulhat elő esetleg, hogy megpróbál visszatartani, vagy kiszámíthatatlanul reagál?

Nyilván te tudod jobban megítélni, hogy mire számíthatsz tőle, de ha engem megütött volna a gyerekem apja várandósan, egy életre eljátszotta volna a bizalmamat, és nem akarnám kitenni magamat egy olyan konfliktushelyzetnek, amikor megpróbálhat esetleg erőszakkal megakadályozni a távozásban - márcsak a babára való tekintettel sem.

Ha nem tudnék előbb hazautazni, én is inkább azt választanám, amit az előző hozzászóló írt, és átmenetileg megszállnék valahol.

Jó egészséget és kitartást kívánok neked, meg sok bölcsességet, hogy mindenben a lehető legjobb döntést tudd meghozni!

2014. nov. 19. 18:27
 55/89 anonim ***** válasza:
100%
Én is a hotelre szavaznék, kizárt dolog, hogy problémamentesen csak úgy el fog engedni. Jobban teszed ha szépen csendben eltűnsz.
2014. nov. 19. 18:37
 56/89 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is sokkal jobban teszed,ha nem varod meg!

Ne bizd a veletlenre!Nem tudhatod,hogy fog reagalni,ha latja hogy tenyleg eltokelt vagy es el fogsz menni..

2014. nov. 19. 19:31
 57/89 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jobban jársz, ha elmész addig vhova. Ki tudja mire képes?!
2014. nov. 19. 20:09
 58/89 A kérdező kommentje:

Leszogeznem hogy nem arab a parom hanem afrikai fekete. O anyanyelvi szinten beszéli a franciat, ezzel nincs problemaja. Itt elt tobb mint 20 evet minden pappirja megvan.

De a kerdes el lett dontve, szombaton erkeznek a szuleim az exem penteken jon haza. Telefonon tudunk beszélni reggel ota mivel lass csodat keresett. Mondtam neki hogy megyek haza szombaton, azt volt a valasza hogy tudja mekkora hibat kovetett el es teljesen megert. Nagyon sajnalja, mert tudja hogy hiaba mondana hogy maradjak nem maradnek. Ennyire ismer. Azt is mondta o is ezt tenne a helyemben. Annyit kert hogy ne tagadjam meg a lathatast, mert szeretne gondjat viselni a fianak meg ha csak ritkan is fogja latni.

2014. nov. 19. 20:25
 59/89 anonim ***** válasza:

Kérdező én az arab megnevezést se sértésnek szántam. De akkor tévedtem és nem arab.

Egy a lényeg, hogy gyere tényleg haza, itthon biztonságban leszel, és egyedül se leszel. Ha látni akarja a gyermekét hagy lássa, de te soha többé ne függj tőle.

2014. nov. 19. 20:29
 60/89 mi a fene ***** válasza:
Ha tudsz, ird meg, hogy sikerült az elválás. Nem kiváncsiságból kérdezem, csak okulásul másoknak !
2014. nov. 19. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!