Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egyedül maradtam. A parom ma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül maradtam. A parom ma jelentette be hogy nem akar velem es a babyvel maradni?

Figyelt kérdés

Meg terhes vagyok, terveztuk a babat es nagyon vartuk de ket napja szinte teljesen kifordult onmagabol. Londonban eltunk es masfel honapja atkoltoztunk Franciaorszagba mondvan hogy o francia (fekete) es itt sokkal jobb elet var rank. Teszem hozza nem beszeltem a nyelvet de tanulom. A lenyeg hogy en mindent feladtam londonba a biztos munkahelyemet csak hogy ot tamogassam es most viszont meghatral. Nagyon csunyan viselkedik es beszél velem. Tudni kell hogy par napja vissza utazott Londonba hogy egy ket dolgot meg elintezzen. Ezzel nincs is semmi gond, viszont vasarnap este beszelgettunk es en megkerdeztem tole hogy most hol is alszik pontosan mert nem emlexem hogy mondta volna. En naiv ugy gondoltam hogy ez egy teljesen normalis kerdes es alap is hogy tudjam hol van ha mar egy masik orszagban van. Erre o teljesen felhaborodva mondja hogy en mit csesztetem ilyen sz.rsagokkal van neki eleg dolga es hogy miert feltekenykedek. Teszem hozza teljesen normalis es jokedvu beszelgetest folytattunk elotte. En nem gondolnam hogy ezzel bunt kovettem el hogy megkerdeztem ezt, de azota nem veszI fel a telefont ha hivom, nem valaszol az uzenetekre es ma amikor felhivott azt mondta hogy nem akar velem lenni es hogy megvehetem a jegyemet hazafelé. A gyereket nekem adja ingyen...!!!! Persze kiakadtam rendesen ezelott sem volt problemamentes a terhesseg es az orvos nyugalomra intett de ot ez nem erdekli hogy ezzel mit okoz nekem.

Azt mondta hogy penteken jon haza (kedd azaz ma helyett) es hogy pentekre mar meg is veszi a repulojegyet. Tudni kell hogy nem repulhetek az orvos eltiltott.

Ti mit csinalnatok a helyemben? Ennyire rosszat tettem a kerdesemmel? Kernem ferfiak velemenyet is. Köszönöm

2014. nov. 18. 23:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne ha valaki elmondaná, hogy miért is pontozta le azt a válaszomat, hogy ha ott szül a kérdező akkor francia állampolgár lesz a gyereke. A lepontozó normálisnak érzi magát???? Csak szólok, hogy ha a gyerek francia állampolgár lesz, akkor egy esetleges gyerekelhelyezésnél a francia bíróság fog dönteni, és akkor megnézhetitek mikor kapja a kérdező mg azt a gyereket. Szerintetek egy ilyen ember miért vitte olyan országba a kérdezőt, ahol az égvilágon semmit nem tud tenni?

Remélhetőleg a kérdező nem dől be a szeretlek sms-eknek, utána meg majd a személyes könyörgésnek. El kell jönni abból az országból.

2014. nov. 19. 09:28
 32/89 anonim ***** válasza:
100%
31. Pontosan ezt papoltam én is. Nekem nagyon gyanús, hogy minek vitte oda, ha szakítani akar vele. Mert, hogy ezt a szakítást nem ma találta ki, az is biztos.
2014. nov. 19. 09:36
 33/89 anonim ***** válasza:
93%
Igen, 32-es, ez eléggé átlátszó. Verekedik a terhes feleséggel, ordítozik ha meg meri kérdezni, hogy hol tölti az éjszakát, kidobná mint egy kutyát ha nem lenne terhes...most erre mit lehet mondani? Most meg jönnek az így szeretlek úgy szeretlek üzenetek. Persze, amíg meg nem születik a gyerek. Ha a kérdező ott szül ennek az embernek, már el is felejtheti a gyereket, úgy ki lesz rakva abból az országból gyerek nélkül hogy csak na. Haza kell jönni, de nagyon nagyon gyorsan, lehetőleg addig amíg az az idióta nem ér vissza, mert hogy akkor nem fogja elengedni a kérdezőt az is biztos.
2014. nov. 19. 09:43
 34/89 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem egy hasonló történetet láttam a rendőrségi műsorokban, hogy a nő megszült külföldön, aztán jöhetett haza a gyerek nélkül.

Ilyenkor még persze az ember nem képes átlátni a helyzetet, mert nemrég még szerelmes volt, és nem lát át a szitán, csak a kimondott szavaknak hisz.

Arra kérlek kérdező, hogy most próbáld meg elfelejteni, hogy ismered az az embert 3 éve, és elfogulatlanul olvass el mindent betűről betűre, amiket eddig itt leírtál nekünk, és elemezd ki magadnak.

Én is azt akartam javasolni, hogy szedd a sátorfádat, mielőtt a pasi visszautazik. Majd írd meg, hogy hogyan alakultak a dolgok.

2014. nov. 19. 10:07
 35/89 Bence_ ***** válasza:
79%

Többiek szépen leírták.

Gyereked és te boldogságod érdekében menj el egy pszichiáterhez. Kezeltesd a kapcsolat függésedet.

Amaddeg ezt nem teszed meg addig csak ilyen sikerszorikat fogsz kreálni.

2014. nov. 19. 11:13
 36/89 anonim ***** válasza:
100%

Csak egyszer ütne meg a férjem terhesen, vagy nem terhesen, többet hiába magyarázodna, nem tudnám elhinni, hogy többet nem teszi meg. (Más lenne a helyzet, ha mondjuk elgurulna a gyógyszerem, és azért adna egy kisebb pofont, hogy lehiggadjak, nem pedig dühből, azt még meg tudnám bocsájtani).

Kérdező, lehet, hogy az exed csak megjedt a felelősségtől, de most még "csak" terhes vagy, mi lenne, ha már ott lenne a gyerek, ha már most így reagál? Nekem nem tűnik egy olyan férinak, akire lehet számítani, de persze az ő oldaláról nem ismerjk a történetet. Ha úgy van, ahogy leírtad8, akkor menj haza, járj utána a gyerektartásnak, aztán ha picit idősebb a gyerek, akkor menj vissza Londonba, addig meg csak annyira tartsd vele a kapcsolatot, amennyire nagyon muszáj, a gyerek és a saját érdekedben is.

2014. nov. 19. 11:37
 37/89 A kérdező kommentje:

Mindenkinek igaza van, és ezert dontottem ugy hogy haza megyek. Ezek utan nem tudok benne megbizni es nem hiszem el hogy elengedne a szules utan a picivel ha ugy alakulnanak a dolgok. Mar mikor idejottunk akkor gondolkoztam azon hogy iratni kellene egy hivatalos papirt melyben biztosit, hogy ha nem mukodik a kapcsolat akkor nem fogja megakadalyozni hogy elmenjek a gyerekkel vagy gyerekekkel az orszagbol. Akkor meg semmi problema nem volt de ugy tunik a megerzes legbelul mukodott.

A szuleim ertem jonnek kocsival. Szoval azt nem tudja megtenni hogy nem enged el a szuleim jelenleteben. Köszönöm a rengeteg valaszt csak megerositett abban hogy mit kell tennem.

A lepontozast en sem ertem ugy tunik valaki ezzel szorakozik.

2014. nov. 19. 12:05
 38/89 anonim ***** válasza:
77%

Igazuk van többieknek, ugyanis Te nem vagy francia állampolgár, a baba ha ott születne, ő is francia lenne, plusz párod is francia állampolgár. Itt az lenne a bökkenő, hogy Te jöhetnél szépen haza, ugyanis nem vagy felesége a párodnak, semmi keresni valód nincs ott. (ugye még csak munkát sem tudsz vállalni, ami miatt maradhatnál)

Gyere haza Mo-ra, beadod bölcsibe ahogy tudod a picit, szüleid tuti segítenek. Akár tanulhatsz is valamit, ha angolul is tudsz jól, az meg csak ráadás.

Én nem lógatnám az orrom egy ilyen féreg után, az tuti.

2014. nov. 19. 12:16
 39/89 anonim ***** válasza:
24%

Magyarorszag szintén rossz otlet, ha nem rosszabb!!

Olvasgass hireket....

En Angliaba mennek vissza, ott van jovotok!

2014. nov. 19. 12:23
 40/89 anonim ***** válasza:
73%
A párodnak van francia állampolgársága?
2014. nov. 19. 12:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!