Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül maradtam. A parom ma jelentette be hogy nem akar velem es a babyvel maradni?
Meg terhes vagyok, terveztuk a babat es nagyon vartuk de ket napja szinte teljesen kifordult onmagabol. Londonban eltunk es masfel honapja atkoltoztunk Franciaorszagba mondvan hogy o francia (fekete) es itt sokkal jobb elet var rank. Teszem hozza nem beszeltem a nyelvet de tanulom. A lenyeg hogy en mindent feladtam londonba a biztos munkahelyemet csak hogy ot tamogassam es most viszont meghatral. Nagyon csunyan viselkedik es beszél velem. Tudni kell hogy par napja vissza utazott Londonba hogy egy ket dolgot meg elintezzen. Ezzel nincs is semmi gond, viszont vasarnap este beszelgettunk es en megkerdeztem tole hogy most hol is alszik pontosan mert nem emlexem hogy mondta volna. En naiv ugy gondoltam hogy ez egy teljesen normalis kerdes es alap is hogy tudjam hol van ha mar egy masik orszagban van. Erre o teljesen felhaborodva mondja hogy en mit csesztetem ilyen sz.rsagokkal van neki eleg dolga es hogy miert feltekenykedek. Teszem hozza teljesen normalis es jokedvu beszelgetest folytattunk elotte. En nem gondolnam hogy ezzel bunt kovettem el hogy megkerdeztem ezt, de azota nem veszI fel a telefont ha hivom, nem valaszol az uzenetekre es ma amikor felhivott azt mondta hogy nem akar velem lenni es hogy megvehetem a jegyemet hazafelé. A gyereket nekem adja ingyen...!!!! Persze kiakadtam rendesen ezelott sem volt problemamentes a terhesseg es az orvos nyugalomra intett de ot ez nem erdekli hogy ezzel mit okoz nekem.
Azt mondta hogy penteken jon haza (kedd azaz ma helyett) es hogy pentekre mar meg is veszi a repulojegyet. Tudni kell hogy nem repulhetek az orvos eltiltott.
Ti mit csinalnatok a helyemben? Ennyire rosszat tettem a kerdesemmel? Kernem ferfiak velemenyet is. Köszönöm
Il n'ya pas le francais noir!
WagasiFeri, már hogyne lenne,akik ott születtek,azoknak mindnek van francia állampolgárságuk stb.!
Nem ismerem ezt az embert, de én látatlanban még annyira sem bíznék meg benne, hogy otthon maradjak addig, amíg elutazok. Szerintem is egy hotel lenne az ideális, persze úgy, hogy nem mondod el neki, hogy hol szálltál meg.
A láthatásról: nem tudom, milyen jogai vannak pontosan az apának a láthatással kapcsolatban, de én nem adnám oda a gyerekem olyannak, aki terhes nőket ver. És főleg nem hagynám egyedül vele.
Én ezt tenném:
- apasági nyilatkozatot magaddal vinni, ha kérdik van-e, hol van, akkor azt mondani, hogy nem tudod. A hiánypótlás is eltart egy darabig, azzal is nyersz időt (ha másra nem, hát gondolkodásra).
- A gyerek kizárólagos felügyeleti joga mellett a végsőkig kitartani! Hiába jön a dumával, hogy ő az apja, joga van, stb. Aki agresszív, annak nem való gyerek. Az ilyen nem apa, legfeljebb biológiailag.
Szurkolok neked, remélem, hogy minél hamarabb biztonságba kerültök (te is, és a születendő baba is). Légyszi, legyél nagyon észnél, nézz utána a lehetőségeidnek, a jogaidnak, és nehogy egy szót is elhiggy abból, amit ez a férfi mond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!