Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül maradtam. A parom ma jelentette be hogy nem akar velem es a babyvel maradni?
Meg terhes vagyok, terveztuk a babat es nagyon vartuk de ket napja szinte teljesen kifordult onmagabol. Londonban eltunk es masfel honapja atkoltoztunk Franciaorszagba mondvan hogy o francia (fekete) es itt sokkal jobb elet var rank. Teszem hozza nem beszeltem a nyelvet de tanulom. A lenyeg hogy en mindent feladtam londonba a biztos munkahelyemet csak hogy ot tamogassam es most viszont meghatral. Nagyon csunyan viselkedik es beszél velem. Tudni kell hogy par napja vissza utazott Londonba hogy egy ket dolgot meg elintezzen. Ezzel nincs is semmi gond, viszont vasarnap este beszelgettunk es en megkerdeztem tole hogy most hol is alszik pontosan mert nem emlexem hogy mondta volna. En naiv ugy gondoltam hogy ez egy teljesen normalis kerdes es alap is hogy tudjam hol van ha mar egy masik orszagban van. Erre o teljesen felhaborodva mondja hogy en mit csesztetem ilyen sz.rsagokkal van neki eleg dolga es hogy miert feltekenykedek. Teszem hozza teljesen normalis es jokedvu beszelgetest folytattunk elotte. En nem gondolnam hogy ezzel bunt kovettem el hogy megkerdeztem ezt, de azota nem veszI fel a telefont ha hivom, nem valaszol az uzenetekre es ma amikor felhivott azt mondta hogy nem akar velem lenni es hogy megvehetem a jegyemet hazafelé. A gyereket nekem adja ingyen...!!!! Persze kiakadtam rendesen ezelott sem volt problemamentes a terhesseg es az orvos nyugalomra intett de ot ez nem erdekli hogy ezzel mit okoz nekem.
Azt mondta hogy penteken jon haza (kedd azaz ma helyett) es hogy pentekre mar meg is veszi a repulojegyet. Tudni kell hogy nem repulhetek az orvos eltiltott.
Ti mit csinalnatok a helyemben? Ennyire rosszat tettem a kerdesemmel? Kernem ferfiak velemenyet is. Köszönöm
Köszönöm a valaszokat igyekszem mindenre valaszolni. Kedves 1-es hidd el hogy semmit nem tettem ami rossz lehetett volna. Mindig figyeltem hogy neki mindig jo legyen hogy veletlenul se veszekedjunk mert tudom a temperamentumat. Parszor megtapasztaltam es jobbnak lattam inkabb nyelni es varni mig lehiggad. Mielott elment mondta nagyon szeretlek ti vagytok az eleteim. . Mind a ketten akartuk a babat, sot o hozta fel elsonek. Szoval nem ert meglepetes minket mikor pozi lett a teszt. Hozza teszem 25 hetes vagyok most.
Persze lenne hova mennem Magyarorszagon a lakasom ki van adva albiba szoval oda egy honap mulva mehetek is, viszont lelkileg teljesen ossze vagyok torve, mivel egy hettel ezelott mar arrol beszelt hogy mikor szeretne a kovetkezo babat. .. ezert erthetetlen szamomra... Otthon nem tervezem elni az eletem csak addig mig eleg nagy nem lesz a baba hogy vissza tudjak menni Londonba. A szuleimnek elmondtam es ok is le vannak dobbenve. . De mindenben tamogatnak. Itt biztos hogy nem fogok maradni es szulni mert nem teszem meg nehezebbe a helyzetem.
Felhivtam az edesanyjat mivel nagyon jo kapcsolatom van vele ugy szeretem mintha ha masodik anyukam lenne, elmondtam neki hogy mit muvelt a fia es hogy költözom a héten haza mar be vagyok pakolva. Teljesen kiborult hogy ez nem az o fit es sztem beszelt vele telefonon. Szerintem most esett le az exemnek hogy mi történt es mi fog tortenni, hogy tenyleg el fogok menni, mert kuldozgeti a szeretlek uzeneteket.
Tehát terhes vagy valami benini Abdultól, aki most faképnél hagyott, ráadásul külföldön élsz, és a leírásod alapján munkád sincs.
Ebből sajnos nem nagyon lehet semmi jót kihozni.
Szerintem is vagy gyere vissza Angliaba vagy menj haza,de ott semmikepp se maradj.
Ez attol fugg,hol erzed hogy konnyebben boldogulnal a picivel.
De eleg csunya dolog amit muvelt...
Vedd ezt figyelmeztető jelnek. Önző, kiszámíthatatlan, érzéketlen, jobb is, hogy ez most derült ki, és nem mondjuk a második gyerek után. Én ezek után minél hamarabb otthagynám, támogatást keresnék (anyagi, lelki, fizikai), és a gyerekemre koncentrálnék.
A viselkedése egyébként tipikus bántalmazó viselkedés: a másik felelősségre vonása, kiszámíthatatlanság, dühkitörés, némaság (nem válaszol a hívásokra). Hidd el, tankönyvi példa. Most valószínűleg az a szakasz jön, amikor bocsánatért esedezik, megígér mindent. Ne dőlj be neki! Minél előbb szabadulj meg tőle, a saját érdekedben!
Ja, és a gyerekéért, tetszik, nem tetszik, felelősséggel tartozik, tehát anyagilag köteles titeket támogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!