Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A válás vagy inkább az új házasság miért nem büntetendő?
Gondolok arra, hogy az ember erkolcsi erteket jelentosen befolyasolja az, hogy mennyire tartja magat az igereteihez. Legyen az szobeli vagy irasbeli egyarant. Es hat ebben az esetben ugye az igeret semmive foszlik.
Persze a valni keszulo fel ugy erzekeli, hogy a masik fel valtozott meg es termeszetesen a masik a hibas, de ez szinte semmit nem von le abbol, hogy volt a multban egy keves tartalommal biro igerete.
Ez a tarsadalom altal teljesen elfogadott? Semmilyen negativ hatasa nincs? Nekem gondom kimondottan azzal van, amikor az elvalt szemelyek valahol onigazolaskent buzditjak a tobbieket is a valasra. Valamilyen szinten ennek gatat lehetne szabni, ha mondjuk a masodik, harmadik, tobbedik hazassagkotesnek mar magasabb illetek koltsege lenne.
Ti mit gondoltok errol? En nem gondolom, hogy -reszben a media hatasara- a valast egyre inkabb erenykent kellene kezelni. Pedig mostansag nagyon divatos lett.
elmész te a fenébe a magasabb illetékeddel...
MIlyen jogon büntetnél embereket, akik talán nem is tehetnek arról, amilyen helyzetben vannak? Özvegy, elhagyták...
Mire föl kéne kitiltani a kérdezőt?
Szerintem ez a kérdés egyáltalán nem provokáló!
Annak provokáló akinek inge!
Ezért kitiltatni valakit mert nem tetszik a kérdése? :) Ne gyerekeskedjünk már!
Amúgy a kérdező nézeteivel semmi baj nincs!Azzal van a baj aki azt gondolja hogy baj van vele!
Nem egy kérdés miatt kellene kitiltani, olvasd végig amit írtam. De lehet te vagy az kérdező az 53%-os is más regről... A folyamatos provokáló, összeugrasztó, privátokat írkáló felhasználót, akinek EZ A CÉLJA, azt kellene kitiltani.
Köszönöm, boldog házasságban élek, nem vettem magamra az elvált felekről szóló kérdést.
# 46/46
:)
Összeesküvés elméletekben toppon vagy :)
Nyugi,Én nem provokálok senkit,a kérdező sem provokál,csak felszeretné hívni az emberek figyelmét hogy még is mennyire gáz az amit csinálnak!Nincs ebben semmi provokáló.
És szerintem tényleg csak az veszi ezt provokálónak akinek inge.... Érdekes mód engem miért nem provokál? Engem nem izgat mert a saját életemmel foglalkozok és nekem nyugodt a lelkiismeretem! :)
Pedig van benne valami...
És az inges dologra :) nekem nem ingem, mivel se házas, se elvált nem vagyok, mégis magamra veszem. Hogy miért? Mert ostoba kérdés, ostoba indokok.
A megcsalás oké, de a válás büntetendő? Hagyjon már.
Meg "akinek nem inge, ne vegye magára" most akkor hozzá se lehet szólni, vagy leírni mekkora baromság, ha nem vagyok a dologban?
Én nem szeretek agresszívkodni, kifejezetten rossz a kedvem utána, de néha legszívesebben elvenném néhány embertől az internettel élés jogát.
De minek húzod fel magad rajta?
Áruld már el! Nem a te életedről van szó!
Ez is egy vélemény,itt mindenkinek meg van a maga véleménye,természetesen nem vagyunk egyformák,ha egyformák lennénk elég gáz világban élnénk mert egy rakás unalom lenne az egész!Meg ez egy internetes felület...Miért éled bele magad ha nincs közöd hozzá?
Javaslom kapcsoljátok ki a gépet és menjetek egy kört a helyi parkban mert már teljesen kockák lettek! Az élet a számítógépen kívül van!!!!!!!!!!!!!!
"De minek húzod fel magad rajta?
Áruld már el! Nem a te életedről van szó!
Ez is egy vélemény,itt mindenkinek meg van a maga véleménye,természetesen nem vagyunk egyformák,ha egyformák lennénk elég gáz világban élnénk mert egy rakás unalom lenne az egész!Meg ez egy internetes felület...Miért éled bele magad ha nincs közöd hozzá?
Javaslom kapcsoljátok ki a gépet és menjetek egy kört a helyi parkban mert már teljesen kockák lettek! Az élet a számítógépen kívül van!!!!!!"
Te magad írod, mindenkinek van véleménye, így nekem is. Vagy én hallgassak, mert nem egyezik a véleményem a tiéddel?
Nem húztam fel magam rajta különösebben, csak dühít az emberi butaság. Egyszerűen nem tolerálom, ha valaki hülye. Ennyi. Ennek pedig ha tetszik ha nem, hangot adok.
Én meg javaslom neked is, hogy kapcsold ki a gépet, neked is jót tenne egy kis friss levegő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!