Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A válás vagy inkább az új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A válás vagy inkább az új házasság miért nem büntetendő?

Figyelt kérdés

Gondolok arra, hogy az ember erkolcsi erteket jelentosen befolyasolja az, hogy mennyire tartja magat az igereteihez. Legyen az szobeli vagy irasbeli egyarant. Es hat ebben az esetben ugye az igeret semmive foszlik.

Persze a valni keszulo fel ugy erzekeli, hogy a masik fel valtozott meg es termeszetesen a masik a hibas, de ez szinte semmit nem von le abbol, hogy volt a multban egy keves tartalommal biro igerete.

Ez a tarsadalom altal teljesen elfogadott? Semmilyen negativ hatasa nincs? Nekem gondom kimondottan azzal van, amikor az elvalt szemelyek valahol onigazolaskent buzditjak a tobbieket is a valasra. Valamilyen szinten ennek gatat lehetne szabni, ha mondjuk a masodik, harmadik, tobbedik hazassagkotesnek mar magasabb illetek koltsege lenne.

Ti mit gondoltok errol? En nem gondolom, hogy -reszben a media hatasara- a valast egyre inkabb erenykent kellene kezelni. Pedig mostansag nagyon divatos lett.

2014. máj. 21. 08:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/104 anonim ***** válasza:
94%

29-es gondolatmenetedhez.

Nehogy azt mondd, hogy az egyik fél megcsalhatja a másikat következmény nélkül..... És akkor a váló felet kell elítélni szerinted, mert ő nem toleráns. Ez elég ferde látásmód!

Az két emberen múlik, hogy - a példánál maradva - egy megcsalást (aminek ugye már meg sem szabadott volna történnie) hogyan oldják meg. Én speciel egy botlást úgy érzem meg tudnék bocsátani, de például rendszeres megcsalást biztosan nem. De nem voltam ilyen helyzetben, nem tudom hogy viselkednék, itt az is kérdés, hogy ilyen esetben a megcsalt félnek hogyan áll helyre az önbecsülése, hogyan sikerül újra megbíznia a párjában. Ha nem sikerül, akkor a megcsalás csak egy kezdő löket volt, ami a további problémákat generálni fogja. Boldogtalanul meg ki az, aki akar élni? Te élnél életed végéig boldogtalanul csak azért, mert egyszer esküt fogadtál a párodnak?

2014. máj. 21. 10:13
 32/104 anonim ***** válasza:
95%

tényleg betegesnek tartom, amit házasság témakörben ámokfutsz itt (már ha nem szórakozásból próbálsz provokálni).

Jó lenne, ha tudomásul vennéd, hogy mindenki szabadon dönt az életéről, hála az égnek. VAn lehetőség arra, hogy ne alázzuk meg magunkat egy rossz házasságban, hogy ha belebuktunk, felálljunk és újrakezdjük...

És nem azért mondom ezt, mert váltam...

18 éve vagyok házas, ráadásul a többek által lenézett fiatalon házasodott nő vagyok, két gyerekkel, jó állással. Pedig 19 évesen mentem férjhez és 20 évesen szültem (igen, dolgoztam, de úgyse volt gyed, csak gyes...).

Szerintem törődj a saját életeddel. NAgyon irritálóak a nézeteid, még olyannak is, aki egyébként házas.

2014. máj. 21. 10:24
 33/104 anonim ***** válasza:
96%

Az első férjem gáláns úriember volt, mindaddig, míg el nem vett - aztán szépen lassan olyan agresszív barom lett, hogy csak pislogtam. Egy évig bírtam a napi szintű megfélemlítést, ordítást, verést, már akkor összerezzentem, ha felemelte a kezét. Nem kellett volna elválnom, mi?

Megcsalás nem csak azért van, mert nem kap meg mindent a párjától az illető - persze szeretnek ezzel védekezni a megcsaló felek. Számtalan olyan embert ismerek, aki csak úgy, az izgalomért csalja a párját, miközben mindenki előtt eljátssza, hogy ők a "tökéletes család".

2014. máj. 21. 10:30
 34/104 anonim ***** válasza:
5%

Mindenki a megcsalással jön,pedig ez csak az egyik fele amiért válás van...A másik fele ugyebár hogy a nők hozzámennek semmi nélkül valakihez,a valakinek viszik a vagyona felét házát stb stb és tovább állnak.Magyarán szólva vannak nők akiknek csaqk a pénzről szól az egész.

Ezt az egész válási mizériát meg azzal lehet magyarázni hogy egyszerűen ganajok az emberek!Mert könnyebb a problémák elől elfutni,minthogy azokat megoldani...Ilyen gyenge fos világban élünk!

2014. máj. 21. 10:58
 35/104 anonim ***** válasza:
88%

Már a diliházban is van internet...???

Keresd meg a gyógyszereidet, légyszi!

2014. máj. 21. 11:06
 36/104 anonim ***** válasza:
96%

"Az üzenet küldője: Farkas falka

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 09:18

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: A válás vagy inkább az új házasság miért nem büntetendő?

"Elfelejtetted ma reggel bevenni a gyógyszered?"

Az üzenet szövege: Elfelejtetted ma reggel bevenni a gyógyszered?"

Kérdező, ne is fáraszd magad privát üzenetek küldésével...

2014. máj. 21. 11:10
 37/104 anonim ***** válasza:
100%
be kellene vezetni, hogy meg kell indokolni a pontozást...
2014. máj. 21. 11:16
 38/104 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem nem kell megindokolni a lepontozást mert úgy is egy csoport besavanyodott néni csinálja (meg néha bácsi is)
2014. máj. 21. 11:19
 39/104 A kérdező kommentje:

Na akkor kezdjuk el rendbe tenni a dolgokat!

1.) Mi nem valunk es nem valtunk. Sot! En meg gyava is vagyok felrelepni.

2.) Persze konnyen elunk, hiszen elzarva vagyok a felesegemtol es egy dilihazban elek. Ma kertem kimenot a napfenyre es a vegre megerkezett az utanrendelt gyogyszeradagom is! ;)

3.) Nem irtam senkinek privatot.

4.) Senkit nem pontoztam sehogyan. (Nem tartom fairnek, hogy valakit pontozzak, aki nem tud visszapontozni.)

A tobbire meg: Semmi gond, hogy valakit irrital a kerdesem. A provokacio, mint olyan hasznos, mert hamarabb felszinre jon a lenyeg. Ezzel meg csak idot sporolhatok. Abbol meg sosem eleg.

Es akkor vissza a kerdeshez:

Van olyan, aki a magasabb illeteket bevezettetne a masodik hazassag eseten?

Es a befolyt osszegbol lehetne finanszirozni mondjuk hazassagi vagy hazassag elotti tanacsadast. Hogy ne irrealis elvarasokkal ugorjanak bele hazassagokba.

2014. máj. 21. 11:22
 40/104 anonim ***** válasza:
94%

37-es, akinek privátot írtak.

Ugyanennél a kérdésnél én is kaptam, és tőlem másolták ki. Na meg már nem először csinálja ezt valaki egy neki nem tetsző kommentemmel. (mármint hogy elküldi nekem privátban).

Ez most egy új divat?

2014. máj. 21. 11:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!