Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A válás vagy inkább az új házasság miért nem büntetendő?
Gondolok arra, hogy az ember erkolcsi erteket jelentosen befolyasolja az, hogy mennyire tartja magat az igereteihez. Legyen az szobeli vagy irasbeli egyarant. Es hat ebben az esetben ugye az igeret semmive foszlik.
Persze a valni keszulo fel ugy erzekeli, hogy a masik fel valtozott meg es termeszetesen a masik a hibas, de ez szinte semmit nem von le abbol, hogy volt a multban egy keves tartalommal biro igerete.
Ez a tarsadalom altal teljesen elfogadott? Semmilyen negativ hatasa nincs? Nekem gondom kimondottan azzal van, amikor az elvalt szemelyek valahol onigazolaskent buzditjak a tobbieket is a valasra. Valamilyen szinten ennek gatat lehetne szabni, ha mondjuk a masodik, harmadik, tobbedik hazassagkotesnek mar magasabb illetek koltsege lenne.
Ti mit gondoltok errol? En nem gondolom, hogy -reszben a media hatasara- a valast egyre inkabb erenykent kellene kezelni. Pedig mostansag nagyon divatos lett.
Én egyre jobban hiszem azt, hogy neked kérdező történt az életedben egy törés (elhagyott, akit szerettél) és most kizárólag ezt a helyzetet vagy képes felfogni, hogy kizárólag így válnak el az emberek, ahogy nálatok történt. Nagyon egysíkúan gondolkodsz!
Az meg külön öröm, hogy fel sem merül benned az, ha szinte minden kérdésednél a válaszolók 99.9%-a nem ért veled egyet, akkor esetleg a te készülékedben van a hiba.
Azt hiszel, amit akarsz. Szived joga, mint ahogyan a tevedeshez is. (En meg ugy gondolom, hogy lassan mar betegesen kepzelegsz. Olyan dolgokat kepzelsz, amik nem is leteznek. Mintha a 40-es valaszomat nem is olvastad volna. Aztan az, hogy a privatjaiddal mar bocs de teleszemeteled a kerdesemet az is tobb, mint eroszakos. Dehat ha jol esik csinald. Hidd el ha en irnek neked, azt az elso mondatbol megtudnad.)
Az meg, hogy a tobbi embernek kulonbozik a velemenye az enyemtol azzal nekem nincsen semmilyen problemam. Soha nem akartam ugy gondolkodni, mint az atlag.
Na csa! Maradiak... ;)
Mi az, hogy beáldozni, meg fogat csikorgatva tűrni?
Minden rendben van otthon?
Nekem egyre inkább az jön le, hogy nem élsz boldog házasságban és ezzel a kérdéssel próbálsz valamit bizonyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!