Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozhatnám fel? Azt hittem, hogy sohasem fog megtörténni.
Én is teljesen azt érzem, hogy szeretem, bárcsak minden olyan lenne, mint régen, de egyben felfoghatatlanul utálom, hogy ezt az undorító utat választotta arra, hogy szakítson. Úgy érzem, hogy megunt minket és ki lettünk dobva. Mégis legbelül magamban keresem a hibát és szeretném visszahódítani. De nem fogom, mert őrültség lenne. Sohasem szabad megbocsájtani, legalább a baba érdekeit kell szem előtt tartanom.
Azóta kiderült, hogy szerelmes a 17 éves lányba, de a lány nem akar kapcsolatot tőle, mert gyereke van. Helyette csak szexuális viszony van köztük... Hová fejlődik a világ?! A tinik nem akarnak kapcsolatot apákkal, de szétszakítani egy családot és szexelgetni az apával, azt igen... Remélem, h egyedi eset...
Sajnálom, ami veled történt, neked gondolom, még rosszabb lehet, mert legalább a kislányom velem van. Próbálj meg minél több időt tölteni a lányoddal. Ha majd picit nagyobb lesz, lehet, hogy szeretne inkább veled élni. Minden jót! :)
Szia!
Sajnos az illető akivel együtt voltál az nem téged akart, hanem valakit maga mellé. Te voltál az, aki kitöltötte nála az űrt, hogy ne legyen egyedül, és legyen egy támasza...kihasználta az érzéseidet, majd amikor jött egy számára pillanatnyilag jobb, akkor dobott.
Tudom hogy nehéz, és tudom hogy fáj, de próbálj meg mihamarább túllépni rajta, az ilyenek nem érdemelnek több esélyt. Kitartást és sok sok erőt kívánok.
Szia!
Köszönöm a választ.
Én is teljesen így érzem már. Köszönöm szépen, igyekszem nagyon, hogy túl lenni a dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!