Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan dolgozhatnám fel? Azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozhatnám fel? Azt hittem, hogy sohasem fog megtörténni.

Figyelt kérdés
Másfél évet voltunk együtt a kislányom apukájával (8 hónapos). Tudom, hogy korainak tűnhet a gyerekvállalás, de úgy éreztük, hogy örökké együtt leszünk. Szinte az első héttől kezdve együtt éltünk, nagyon boldogok voltunk. Nagyon ritkán veszekedtünk csak. Amikor terhes voltam, akkor is sokat törődött velem, beszélt a pocakhoz, magától kísérgetett védőnőhöz, orvoshoz, a szülésnél is jelen volt és pozitív emlékként élte meg. Nem tudom, hogy mi romolhatott el. Tegnapelőtt úgy volt, hogy átmegyek anyukámékhoz és ott alszunk a picivel, mert másnap korán kel. Meg akartam lepni, hogy mégis hazamentünk, főztem is neki a kedvencét. De este nagyon furcsa volt, elmondta, hogy jó lett volna egyedül lenni, hétfőn meg újra hazamehettem volna. Szerinte én nem támogatom eléggé, pici szünetre van szüksége. Én ezt furcsáltam, mert épp ő kötődött jobban hozzám, szerette, ha nem vagyunk külön, azt mondta, h időre van szüksége, hogy akarja-e még a kapcsolatot. Utána tegnap reggel még házvásárlásról és második babáról beszélgettünk, mondta sokszor, hogy szeret, csak menjek haza, h pihenhessen. Délután mondtam neki, hogy nem tudok hazamenni, ő meg furcsa volt. Később hívtam, de letette és kinyomta a telefont. Éjjeli 3kor hív, hogy menjünk el, mert kell neki az üres ház, jönnek a haverjai. Erősködtem, hogy télen nem viszek ki a fagyba éjjel egy kisbabát, kérdeztem h csaj jön-e és mondta, hogy igen. Tényleg csajjal jött. Azt mondta, hogy 5percem van, hogy összeszedjem a cuccaimat, de nem sikerült olyan gyorsan az idegesség miatt és nekem támadt, megütött többször. Anyukámat áthívtam, összeszedtem pár ruhát és leléptem. El sem akartam hinni, hogy ez megtörtént. A lány 17éves, a párom 23. A csaj végignézte és mosolygott is. A volt páromnak én is adtam búcsúzóul egy óriási pofont és kitertem az övé elől. Anyukámnak mondta, hogy ttbbet ér neki a csaj, mint én és a pici. Másnap elmentem a többi cuccért, de egy puszit sem adott a kislánynak. Ma este meg írogat, hogy imádja, ő neki a legfontosabb, puszilja ezerszer. A kislányt szoptattam, rengeteg tejem volt, de most már alig van. Mellesleg barnázok és a hasam is görcsöl. Hogy tehetném rajta túl magam? A gyerektartást hogy intézzem? Szerintetek meg fogja bánni? A volt páromat a saját szülei is elhanyagolták, senki sem szereti, nincsenek igaz barátai, de én mellette voltam, támogattam, boldognak látszott. Kérlek, adjatok valami tanácsot. Jó volt kiírnom magamból, köszönöm, hogy elolvastad. Már ez is segített. Erősnek kell lennem a kislányom miatt. 23/N
2014. febr. 16. 21:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
69%
A párod tipikusan az az ember aki pár nap alatt halálosan szerelmes lesz, aztán rövid időn belül el is múlik nála. Ilyennel nem lehet hosszú távra tervezni. Itt mind a ketten hibásak vagytok.
2014. febr. 16. 23:29
 52/75 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

Ami történt,megtörtént,-gondolj arra,hogy ha a volt párod ilyen senkiházi-előbb -utóbb ez úgy is kibukik,felszínre jön.Ha a kislány nagyobb lett volna egy életre tönkreteszi a kis lelkét.Akár hogy csúszik-mászik és könyörög,ne fogadd vissza,te jobbat érdemelsz!

Van egy ismerős nő aki hasonlót élt át mint te,haza költözött ő is és nem állt szóba többé az exével,dolgozott,nevelte a kislányt és mindenkivel kedves volt,nem keseredett el,8-éves lett a kislánya amikor rátalált a boldogságra egy olyan férfire aki megbecsüli,most szült egy kisfiút és nagyon boldogok.

Ő azt mondta,ennek meg kellett történnie,hogy most boldog lehessen a jelenlegi férjével.Hidd el neked is sikerül,fiatal vagy és nem kapcarongynak való!Kitartást!

40/N

2014. febr. 16. 23:50
 53/75 anonim ***** válasza:
77%
sztem ne linkeld be neki a kérdést, mert akkor is csak vele foglalkozol, ide fog jönni mocskolódni stb. Vulgáris leszek, de SZ.ARD le h mit érez, nem fogod tudni meggyőzni és ne is akard.
2014. febr. 17. 00:03
 54/75 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem ez a kérdés kamu.
2014. febr. 17. 00:10
 55/75 anonim ***** válasza:
78%

Érdekes ember vagy, de megpróbálom a fiatalságod számlájára írni.

Nem volt köztetek semmi rendben még 3 napja, ekkora gyökér nem 3 nap alatt lesz az ember! Csak te nem vetted észre a jeleket!

Azért hízegett, mert le akart koptatni, ki tudja, mennyi ilyen volt már, csak te nem jöttél rá!

Ez egy műveletlen, primitív ember (ha csak nem drogozik vagy iszik!), nulla érzelmi intelligenciával, majdnem hasonlatos egy pszichopatához! Aki kiteszi télvíz idején a 8 hónapos gyerekét éjszakai öltözetben, arra nem tudok más szavat használni!

Nem értem, anyudék miért nem hívtak rendőrt - le lenne tudva a gond a kicsit illetően, bár nem hiszem, hogy ilyen alaknak bármelyik bíróság adnak gyereket, de ha fizetni fog, akkor joga is van hozzá. Hát, nem tudom ki hogy van vele, de én nem szívesen engedném egyedül a gyerekemet ilyen emberhez, egy anyának kötelességei vannak, amibe beletartozik a gyereke testi épségének fenntartása!

Utolsó mondatomat javaslom vedd figyelembe, itt már nem rólad van szó, hogy mik a te érzéseid, hanem arról, hogy ilyen ember mellett nem lehet gyereket nevelni, ha kiteszed mindennek a gyereked, te sem vagy különb semmivel!

Azt nem is minősítem, hogy nem tudom, hányadszor írod, hogy mennyire szereted..... ezt a vadállatot??? Ezt lehet szeretni, aki kikergette a 8 hónapos babádat (és téged persze) éjjel a hidegbe?!

Mit szidod a nőt (persze egy nem normális picha, de úgy kell neki, én azt kívánnám, hogy maradjanak együtt, egészségükre!), annak a nőnek te senkije nem vagy, lehet egyedül is van, a párodnak meg családja van, volt, nem kell neki mentségeket keresni! Ő csalt meg téged (na hogyne, nem feküdt le vele kac-kac), nem a nő!

Hasonlóképp: én értem, hogy vadak közül jön, meg senki nem szerette, meg most sem szereti (vajon miért?), de már felnőtt ember, meg volt a lehetősége, nem kell másokat okolni a saját primitivitása miatt. Aki egy 8 hónapos (vagy bármilyen más életkorú gyereket) nem tud szeretni, azzal mit lehet kezdeni?!

Nőj fel és a gyereked érdekeit tartsd szem előtt, ez az ember más nem lesz, és aki ilyen légkörbe nevel gyereket, azt mélységesen lenézem. Ha jól értem, vannak szüleid, rendezett körülményeitek, ha ezek után visszamégy, mert hogy meeeenyire szereted, akkor meg is érdemled, meg azt is, ha a nem tudom hányadik verés után elveszik tőled a gyereket.

Ne haragudj, ha kemény voltam, de szeretném, ha gondolkodnál, intelligens emberek nem élnek így!

2014. febr. 17. 01:30
 56/75 anonim ***** válasza:
65%
Nem normális embernek nem nevezhető gerinc nélkül született valami ez, akinek te gyermeket szültél. Állj a sarkadra és legyen benned annyi büszkeség, hogy nem törölteted fel magaddal a padlót, kérlek ne menj vissza hozzá.. pláne a baba miatt ne. Hidd el, hogy ennél te sokkal többet érsz. Ha visszamész hozzá szenvedni fogsz és bánni fogod. Ha nem is beszélsz vele, lehet most az elején nagyon rossz, de később visszagondolsz és rájössz, hogy mennyire helyesen cselekedtél. Minden nőt óvjon az Isten ilyen férfitól.. És tényleg, próbálj meg vele egyáltalán nem beszélni.. fájdalmas, tudom. :( De ezzel bizonyítod, hogy te mennyire erős vagy, hogy ilyen helyzetből is felálltál. Óvd a babádat és magadat is :)
2014. febr. 17. 01:39
 57/75 anonim ***** válasza:
86%
Visza ne.menj hoza te.lany!!! Gondolkozz mar el hajnalba.kirakott egy.par honapos kisbabaval a lakasbol hogy.egy r* bancal k* felhessen??? Meg szallodaba se volt hajlando elvinni a not hanem egyenesen a.lakaba ahol tudta hogy a.kisbabaja es te vagy?? Raadasul meg is vert?? Hallod en onnan bilincsbe veretettem volna a r* hadekot!!
2014. febr. 17. 02:29
 58/75 anonim ***** válasza:
59%
Persze, hogy csodálatos volt minden és jól megvoltatok! Másfél év nem nagy idő egy kapcsolatban, akkor még nem jönnek elő a problémák! És igen! Kiakasztó, hogy összejöttetek, te kb.akkor terhes is lettél, most meg csodálkozol!
2014. febr. 17. 06:54
 59/75 anonim ***** válasza:
97%
Egy pelusba meg egy polóba kiteszi a babát az éjszakába,hogy csajozzon.Aranyos örülj neki megszabadultál tőle.Ez egy rongy ember.Ez akkora bűn amit soha nem bocsájthatsz meg!A gy.tartásért pereld a bíróságon.Nehogy vissza menj hozzá,legközelebb 2gyerekkel cuccol ki az éjszakába mert ő épen kanos?Tudod kit érdekelne,meg az sem nincs senkije se szülők se haverok.
2014. febr. 17. 08:01
 60/75 anonim ***** válasza:
96%
ha ez igaz akkor a párod egy féreg,és ne állj vele többet szóba csak a bíróságon
2014. febr. 17. 08:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!