Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozhatnám fel? Azt hittem, hogy sohasem fog megtörténni.
Szia!
Ami történt,megtörtént,-gondolj arra,hogy ha a volt párod ilyen senkiházi-előbb -utóbb ez úgy is kibukik,felszínre jön.Ha a kislány nagyobb lett volna egy életre tönkreteszi a kis lelkét.Akár hogy csúszik-mászik és könyörög,ne fogadd vissza,te jobbat érdemelsz!
Van egy ismerős nő aki hasonlót élt át mint te,haza költözött ő is és nem állt szóba többé az exével,dolgozott,nevelte a kislányt és mindenkivel kedves volt,nem keseredett el,8-éves lett a kislánya amikor rátalált a boldogságra egy olyan férfire aki megbecsüli,most szült egy kisfiút és nagyon boldogok.
Ő azt mondta,ennek meg kellett történnie,hogy most boldog lehessen a jelenlegi férjével.Hidd el neked is sikerül,fiatal vagy és nem kapcarongynak való!Kitartást!
40/N
Érdekes ember vagy, de megpróbálom a fiatalságod számlájára írni.
Nem volt köztetek semmi rendben még 3 napja, ekkora gyökér nem 3 nap alatt lesz az ember! Csak te nem vetted észre a jeleket!
Azért hízegett, mert le akart koptatni, ki tudja, mennyi ilyen volt már, csak te nem jöttél rá!
Ez egy műveletlen, primitív ember (ha csak nem drogozik vagy iszik!), nulla érzelmi intelligenciával, majdnem hasonlatos egy pszichopatához! Aki kiteszi télvíz idején a 8 hónapos gyerekét éjszakai öltözetben, arra nem tudok más szavat használni!
Nem értem, anyudék miért nem hívtak rendőrt - le lenne tudva a gond a kicsit illetően, bár nem hiszem, hogy ilyen alaknak bármelyik bíróság adnak gyereket, de ha fizetni fog, akkor joga is van hozzá. Hát, nem tudom ki hogy van vele, de én nem szívesen engedném egyedül a gyerekemet ilyen emberhez, egy anyának kötelességei vannak, amibe beletartozik a gyereke testi épségének fenntartása!
Utolsó mondatomat javaslom vedd figyelembe, itt már nem rólad van szó, hogy mik a te érzéseid, hanem arról, hogy ilyen ember mellett nem lehet gyereket nevelni, ha kiteszed mindennek a gyereked, te sem vagy különb semmivel!
Azt nem is minősítem, hogy nem tudom, hányadszor írod, hogy mennyire szereted..... ezt a vadállatot??? Ezt lehet szeretni, aki kikergette a 8 hónapos babádat (és téged persze) éjjel a hidegbe?!
Mit szidod a nőt (persze egy nem normális picha, de úgy kell neki, én azt kívánnám, hogy maradjanak együtt, egészségükre!), annak a nőnek te senkije nem vagy, lehet egyedül is van, a párodnak meg családja van, volt, nem kell neki mentségeket keresni! Ő csalt meg téged (na hogyne, nem feküdt le vele kac-kac), nem a nő!
Hasonlóképp: én értem, hogy vadak közül jön, meg senki nem szerette, meg most sem szereti (vajon miért?), de már felnőtt ember, meg volt a lehetősége, nem kell másokat okolni a saját primitivitása miatt. Aki egy 8 hónapos (vagy bármilyen más életkorú gyereket) nem tud szeretni, azzal mit lehet kezdeni?!
Nőj fel és a gyereked érdekeit tartsd szem előtt, ez az ember más nem lesz, és aki ilyen légkörbe nevel gyereket, azt mélységesen lenézem. Ha jól értem, vannak szüleid, rendezett körülményeitek, ha ezek után visszamégy, mert hogy meeeenyire szereted, akkor meg is érdemled, meg azt is, ha a nem tudom hányadik verés után elveszik tőled a gyereket.
Ne haragudj, ha kemény voltam, de szeretném, ha gondolkodnál, intelligens emberek nem élnek így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!