Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozhatnám fel? Azt hittem, hogy sohasem fog megtörténni.
1,5 éve voltatok együtt, de már van egy 8 hónapos a gyerek?
Jól belecsaptatok a lecsóba!
A gyerektartással kapcsolatban lehetőleg még holnap add be a kérelmet, gyermekelhelyezést szintúgy intézni kéne minél hamarabb, mert a végén még ő vádol meg, hogy elraboltad a kicsit. Elhagytátok a helyet, ahova be van jelentve.) Ezek miatt mindenképpen minél hamarabb kezdd meg az ügyintézést, mert ha ekkora köcsög, akkor még ezekkel is keresztbe tehet, jogi szempontból bármikor magával viheti a kicsit, amíg nincs elhelyezve nálad, és tartásdíjat se fog magától fizetni egy ekkora hulladék alak... :(
Ezekkel legyél meg minél előbb, utána ráérsz összeomolni, kisírni magad és meggyászolni a kapcsolatot, de a kicsi érdekében a jogi lépések legyenek az elsők. Nagyon sok erőt kívánok hozzá! <3
A lényeg hogy ne bocsáss meg neki semmiképpen! Soha! Aki ezt egyszer megteszi, máskor is meg fogja, hiába esküdözik, hogy nem. Meg fogja bánni, méghozzá nem is kicsit, tuti, hogy térden csúszva könyörög majd neked, de nem szabad megbocsájtani.
A szüleid biztosan engedik hogy egy darabig náluk lakjatok, ilyen helyzetben ez senkinek nem róható fel, aztán majd később úgyis lesz munkád, a kicsit beadod oviba, vagy ha hamarabb, akkor bölcsibe. Ne ess kétségbe, minden rendben lesz. Fiatal vagy még, könnyen találsz partnert még gyerekkel is, nem kell egyedül nevelned, eltartanod. Azt az idióta hapsit meg száműzd az életedből.
Jol tippelem, hogy szinte azonnal terhes lettel, ugye? Ezt meg kellett volna gondolnod jobban :(
Gyerektartast mielobb inditsd el, es eszedbe ne jusson megbocsajtani!! Lesz ennel jobb ferfi az eletedben, es jobb apuka a kislanynak!
Add Istenem, hogy ez a kérdés ne legyen igaz!!
Pizsamában, meg egy szál semmiben kell konkrétan menekülni otthonról egy csecsemővel a hidegben, mert ez a h.lye f . sz úgy döntött????
Egyrészt nem, hogy nem engedném vissza, de minimum szétvertem volna a fején egy sodrófát, meg a csajszi se nagyon mosolygott volna, miután kivágom a lakásból úgy, hogy menetet vág a betonban.
Rögtön mennék a bíróságra, kérném a gyermek elhelyezését nálam (mondjuk esélye sincs a "párodnak"), ha maradt a pofonoknak maradandó nyoma, akkor látleletet vetetnék és minden erőmmel azon lennék, hogy egy ilyen görény ne tehesse tönkre a lányom életét.
Légy erős és állj a sarkadra!
(Bocsánat, de állatira felhúztam magam, fent is akadtam a trágárságszűrőn.)
Szerencsére a szüleimhez vagyunk bejelentve a kislánnyal:) <3
Holnap intézkedek, de nagyon fáj:( Nem tudom még felfogni sem:( szeretem sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!