Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan dolgozhatnám fel? Azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozhatnám fel? Azt hittem, hogy sohasem fog megtörténni.

Figyelt kérdés
Másfél évet voltunk együtt a kislányom apukájával (8 hónapos). Tudom, hogy korainak tűnhet a gyerekvállalás, de úgy éreztük, hogy örökké együtt leszünk. Szinte az első héttől kezdve együtt éltünk, nagyon boldogok voltunk. Nagyon ritkán veszekedtünk csak. Amikor terhes voltam, akkor is sokat törődött velem, beszélt a pocakhoz, magától kísérgetett védőnőhöz, orvoshoz, a szülésnél is jelen volt és pozitív emlékként élte meg. Nem tudom, hogy mi romolhatott el. Tegnapelőtt úgy volt, hogy átmegyek anyukámékhoz és ott alszunk a picivel, mert másnap korán kel. Meg akartam lepni, hogy mégis hazamentünk, főztem is neki a kedvencét. De este nagyon furcsa volt, elmondta, hogy jó lett volna egyedül lenni, hétfőn meg újra hazamehettem volna. Szerinte én nem támogatom eléggé, pici szünetre van szüksége. Én ezt furcsáltam, mert épp ő kötődött jobban hozzám, szerette, ha nem vagyunk külön, azt mondta, h időre van szüksége, hogy akarja-e még a kapcsolatot. Utána tegnap reggel még házvásárlásról és második babáról beszélgettünk, mondta sokszor, hogy szeret, csak menjek haza, h pihenhessen. Délután mondtam neki, hogy nem tudok hazamenni, ő meg furcsa volt. Később hívtam, de letette és kinyomta a telefont. Éjjeli 3kor hív, hogy menjünk el, mert kell neki az üres ház, jönnek a haverjai. Erősködtem, hogy télen nem viszek ki a fagyba éjjel egy kisbabát, kérdeztem h csaj jön-e és mondta, hogy igen. Tényleg csajjal jött. Azt mondta, hogy 5percem van, hogy összeszedjem a cuccaimat, de nem sikerült olyan gyorsan az idegesség miatt és nekem támadt, megütött többször. Anyukámat áthívtam, összeszedtem pár ruhát és leléptem. El sem akartam hinni, hogy ez megtörtént. A lány 17éves, a párom 23. A csaj végignézte és mosolygott is. A volt páromnak én is adtam búcsúzóul egy óriási pofont és kitertem az övé elől. Anyukámnak mondta, hogy ttbbet ér neki a csaj, mint én és a pici. Másnap elmentem a többi cuccért, de egy puszit sem adott a kislánynak. Ma este meg írogat, hogy imádja, ő neki a legfontosabb, puszilja ezerszer. A kislányt szoptattam, rengeteg tejem volt, de most már alig van. Mellesleg barnázok és a hasam is görcsöl. Hogy tehetném rajta túl magam? A gyerektartást hogy intézzem? Szerintetek meg fogja bánni? A volt páromat a saját szülei is elhanyagolták, senki sem szereti, nincsenek igaz barátai, de én mellette voltam, támogattam, boldognak látszott. Kérlek, adjatok valami tanácsot. Jó volt kiírnom magamból, köszönöm, hogy elolvastad. Már ez is segített. Erősnek kell lennem a kislányom miatt. 23/N
2014. febr. 16. 21:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az együttérzéseket, nagyon jól esik. Nem sajnáltatni szeretném magamat, csak picit megnyugodni. Bűntudatom van, hogy így kell, hogy lásson a kicsim. Még ha tartom is magam, megérzni:(
2014. febr. 16. 21:53
 12/75 anonim ***** válasza:
56%

1,5 éve voltatok együtt, de már van egy 8 hónapos a gyerek?

Jól belecsaptatok a lecsóba!

2014. febr. 16. 21:55
 13/75 anonim ***** válasza:
93%

A gyerektartással kapcsolatban lehetőleg még holnap add be a kérelmet, gyermekelhelyezést szintúgy intézni kéne minél hamarabb, mert a végén még ő vádol meg, hogy elraboltad a kicsit. Elhagytátok a helyet, ahova be van jelentve.) Ezek miatt mindenképpen minél hamarabb kezdd meg az ügyintézést, mert ha ekkora köcsög, akkor még ezekkel is keresztbe tehet, jogi szempontból bármikor magával viheti a kicsit, amíg nincs elhelyezve nálad, és tartásdíjat se fog magától fizetni egy ekkora hulladék alak... :(

Ezekkel legyél meg minél előbb, utána ráérsz összeomolni, kisírni magad és meggyászolni a kapcsolatot, de a kicsi érdekében a jogi lépések legyenek az elsők. Nagyon sok erőt kívánok hozzá! <3

2014. febr. 16. 21:59
 14/75 anonim ***** válasza:
90%

A lényeg hogy ne bocsáss meg neki semmiképpen! Soha! Aki ezt egyszer megteszi, máskor is meg fogja, hiába esküdözik, hogy nem. Meg fogja bánni, méghozzá nem is kicsit, tuti, hogy térden csúszva könyörög majd neked, de nem szabad megbocsájtani.

A szüleid biztosan engedik hogy egy darabig náluk lakjatok, ilyen helyzetben ez senkinek nem róható fel, aztán majd később úgyis lesz munkád, a kicsit beadod oviba, vagy ha hamarabb, akkor bölcsibe. Ne ess kétségbe, minden rendben lesz. Fiatal vagy még, könnyen találsz partnert még gyerekkel is, nem kell egyedül nevelned, eltartanod. Azt az idióta hapsit meg száműzd az életedből.

2014. febr. 16. 21:59
 15/75 anonim ***** válasza:
59%
9 hónap terhesség + 8 hónapos baba = nem több, mint másfél év? :S
2014. febr. 16. 22:00
 16/75 A kérdező kommentje:
Igen, jól :) De tényleg boldogok voltunk, mindenben támogatott, minden jó volt. Amúgy kiderítettem délután, hogy az a lány 2 másik kapcsolatot is tönkretett. Tudom, hogy nem csak ő a hibás, de hogy lehet valaki ilyen gerinctelen?! A bosszú része is azt hiszem, megvolt. Anyukám is ki van borulva, megkereste a telefonkönyvben a lény apját és felhívta, hogy mint szülő a szülővel, elmesélje, hogy mit csinált éjjel a kislánya. Úgy tudta, hogy a barátnőjénél. Azt mondta a telefonban, hogy jól megveri :D Gonosz vagyok, de megérdemli. Barátnőm párja ismeri az apját, azt mondta, hogy tutira megverte.
2014. febr. 16. 22:01
 17/75 anonim ***** válasza:
94%

Jol tippelem, hogy szinte azonnal terhes lettel, ugye? Ezt meg kellett volna gondolnod jobban :(

Gyerektartast mielobb inditsd el, es eszedbe ne jusson megbocsajtani!! Lesz ennel jobb ferfi az eletedben, es jobb apuka a kislanynak!

2014. febr. 16. 22:02
 18/75 anonim ***** válasza:
94%

Add Istenem, hogy ez a kérdés ne legyen igaz!!

Pizsamában, meg egy szál semmiben kell konkrétan menekülni otthonról egy csecsemővel a hidegben, mert ez a h.lye f . sz úgy döntött????

Egyrészt nem, hogy nem engedném vissza, de minimum szétvertem volna a fején egy sodrófát, meg a csajszi se nagyon mosolygott volna, miután kivágom a lakásból úgy, hogy menetet vág a betonban.

Rögtön mennék a bíróságra, kérném a gyermek elhelyezését nálam (mondjuk esélye sincs a "párodnak"), ha maradt a pofonoknak maradandó nyoma, akkor látleletet vetetnék és minden erőmmel azon lennék, hogy egy ilyen görény ne tehesse tönkre a lányom életét.

Légy erős és állj a sarkadra!

(Bocsánat, de állatira felhúztam magam, fent is akadtam a trágárságszűrőn.)

2014. febr. 16. 22:03
 19/75 A kérdező kommentje:

Szerencsére a szüleimhez vagyunk bejelentve a kislánnyal:) <3

Holnap intézkedek, de nagyon fáj:( Nem tudom még felfogni sem:( szeretem sajnos.

2014. febr. 16. 22:03
 20/75 A kérdező kommentje:
Sajnos csak annak a pofonnak maradt nyoma, amit én adtam, az is csak az én ujjamon. Rámírt épp, hogy nem feküdtek le és nincsenek együtt. Ennyire hülye én sem vagyok... Szánalmas:(
2014. febr. 16. 22:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!