Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozhatnám fel? Azt hittem, hogy sohasem fog megtörténni.
Nagyon durva helyzet. Tényleg nagyon elkapkodtátok ezt a babát, és mindketten nagyon fiatalok vagytok. Szerintem a párod még nem nőtt fel a feladathoz. Először még elbűvölte az újdonság varázsa, tetszett az apa szerep, és kb most döbbent rá, hogy ő már családos ember és még ki sem élte magát.
Ráadásul írod, hogy a szülei elhanyagolták, és senki nem szereti. Lehet, hogy ez nem véletlen, a leírtak alapán egy egoista, önző gyökér. Megütni a pici lánya édesanyját, pláne, hogy végignézte amint életet adtál neki, ez olyan sivár, mi több kegyetlen emberre utal, akinek nincs miért megbocsájtani. De van egy olyan érzésem, hogy Te meg fogsz...:( És még ki tudja hányszor aláz meg, vagy talán a gyermeketeket bántja, miree megérted, hogy nincs mibe reménykedni. Bár hinnél nekem, így ismeretlenül. Nagyon sajnállak.
Amúgy a gyerektartást megállapító kérelmet kell benyújtani a bíróságnak és kb 1 hónap alatt kitűznek egy tárgyalást ahol megállapítják az összeget.
22:03-as vagyok.
A legjobb, ha semmit nem válaszolsz a leveleire és csak a kislányoddal foglalkozol. Mert ő se rád, se a babára nincs tekintettel.
Tarts ki, ahogy előttem is írták, találni fogsz egy rendes férfit, aki szeret téged és a gyerkőcöt is. Mert ez a marha nem.
Ne írj neki vissza!!!Ne reagálj semmire.
És semmi esetre se bocsájts meg,SOHA!!!
Ekkora egy mocskos férget!!!
Annyira sajnálom,hogy így alakult az életed.
Sok erőt kivánok,és fel a fejjel,a lányodnak szüksége van rád!!!
#15-ös:
9 hónap terhesség + 8 hónapos baba = 17 hónap (=1 év, 5 hónap)
1 hónapja ismertük egymást és együtt laktunk szinte végig. Örült a babának, büszke is volt rá. Nem tudom, hogy mi történhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!