Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan dolgozhatnám fel? Azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozhatnám fel? Azt hittem, hogy sohasem fog megtörténni.

Figyelt kérdés
Másfél évet voltunk együtt a kislányom apukájával (8 hónapos). Tudom, hogy korainak tűnhet a gyerekvállalás, de úgy éreztük, hogy örökké együtt leszünk. Szinte az első héttől kezdve együtt éltünk, nagyon boldogok voltunk. Nagyon ritkán veszekedtünk csak. Amikor terhes voltam, akkor is sokat törődött velem, beszélt a pocakhoz, magától kísérgetett védőnőhöz, orvoshoz, a szülésnél is jelen volt és pozitív emlékként élte meg. Nem tudom, hogy mi romolhatott el. Tegnapelőtt úgy volt, hogy átmegyek anyukámékhoz és ott alszunk a picivel, mert másnap korán kel. Meg akartam lepni, hogy mégis hazamentünk, főztem is neki a kedvencét. De este nagyon furcsa volt, elmondta, hogy jó lett volna egyedül lenni, hétfőn meg újra hazamehettem volna. Szerinte én nem támogatom eléggé, pici szünetre van szüksége. Én ezt furcsáltam, mert épp ő kötődött jobban hozzám, szerette, ha nem vagyunk külön, azt mondta, h időre van szüksége, hogy akarja-e még a kapcsolatot. Utána tegnap reggel még házvásárlásról és második babáról beszélgettünk, mondta sokszor, hogy szeret, csak menjek haza, h pihenhessen. Délután mondtam neki, hogy nem tudok hazamenni, ő meg furcsa volt. Később hívtam, de letette és kinyomta a telefont. Éjjeli 3kor hív, hogy menjünk el, mert kell neki az üres ház, jönnek a haverjai. Erősködtem, hogy télen nem viszek ki a fagyba éjjel egy kisbabát, kérdeztem h csaj jön-e és mondta, hogy igen. Tényleg csajjal jött. Azt mondta, hogy 5percem van, hogy összeszedjem a cuccaimat, de nem sikerült olyan gyorsan az idegesség miatt és nekem támadt, megütött többször. Anyukámat áthívtam, összeszedtem pár ruhát és leléptem. El sem akartam hinni, hogy ez megtörtént. A lány 17éves, a párom 23. A csaj végignézte és mosolygott is. A volt páromnak én is adtam búcsúzóul egy óriási pofont és kitertem az övé elől. Anyukámnak mondta, hogy ttbbet ér neki a csaj, mint én és a pici. Másnap elmentem a többi cuccért, de egy puszit sem adott a kislánynak. Ma este meg írogat, hogy imádja, ő neki a legfontosabb, puszilja ezerszer. A kislányt szoptattam, rengeteg tejem volt, de most már alig van. Mellesleg barnázok és a hasam is görcsöl. Hogy tehetném rajta túl magam? A gyerektartást hogy intézzem? Szerintetek meg fogja bánni? A volt páromat a saját szülei is elhanyagolták, senki sem szereti, nincsenek igaz barátai, de én mellette voltam, támogattam, boldognak látszott. Kérlek, adjatok valami tanácsot. Jó volt kiírnom magamból, köszönöm, hogy elolvastad. Már ez is segített. Erősnek kell lennem a kislányom miatt. 23/N
2014. febr. 16. 21:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon durva helyzet. Tényleg nagyon elkapkodtátok ezt a babát, és mindketten nagyon fiatalok vagytok. Szerintem a párod még nem nőtt fel a feladathoz. Először még elbűvölte az újdonság varázsa, tetszett az apa szerep, és kb most döbbent rá, hogy ő már családos ember és még ki sem élte magát.

Ráadásul írod, hogy a szülei elhanyagolták, és senki nem szereti. Lehet, hogy ez nem véletlen, a leírtak alapán egy egoista, önző gyökér. Megütni a pici lánya édesanyját, pláne, hogy végignézte amint életet adtál neki, ez olyan sivár, mi több kegyetlen emberre utal, akinek nincs miért megbocsájtani. De van egy olyan érzésem, hogy Te meg fogsz...:( És még ki tudja hányszor aláz meg, vagy talán a gyermeketeket bántja, miree megérted, hogy nincs mibe reménykedni. Bár hinnél nekem, így ismeretlenül. Nagyon sajnállak.

Amúgy a gyerektartást megállapító kérelmet kell benyújtani a bíróságnak és kb 1 hónap alatt kitűznek egy tárgyalást ahol megállapítják az összeget.

2014. febr. 16. 22:09
 22/75 anonim ***** válasza:
78%

22:03-as vagyok.

A legjobb, ha semmit nem válaszolsz a leveleire és csak a kislányoddal foglalkozol. Mert ő se rád, se a babára nincs tekintettel.

Tarts ki, ahogy előttem is írták, találni fogsz egy rendes férfit, aki szeret téged és a gyerkőcöt is. Mert ez a marha nem.

2014. febr. 16. 22:11
 23/75 anonim ***** válasza:
88%
en a helyedbe meg telefon szamot is cserelnek hogy meg cask irogatni se tudjon haaat ne haragudj de ez nem ember ne szenvedj miatta jobbat sokkal jobbat fogsz kapni!!! orulj a babadnak legyetrek nagyon boldogok ezt a sz*rhazit meg koptassad lefele jaaa a gyerektartast meg hajtsd be rajta a nyomorulton!
2014. febr. 16. 22:13
 24/75 anonim ***** válasza:
83%

Ne írj neki vissza!!!Ne reagálj semmire.

És semmi esetre se bocsájts meg,SOHA!!!

Ekkora egy mocskos férget!!!

Annyira sajnálom,hogy így alakult az életed.

Sok erőt kivánok,és fel a fejjel,a lányodnak szüksége van rád!!!

2014. febr. 16. 22:13
 25/75 A kérdező kommentje:

#15-ös:

9 hónap terhesség + 8 hónapos baba = 17 hónap (=1 év, 5 hónap)

1 hónapja ismertük egymást és együtt laktunk szinte végig. Örült a babának, büszke is volt rá. Nem tudom, hogy mi történhetett.

2014. febr. 16. 22:15
 26/75 anonim ***** válasza:
78%
Ne irj vissza, ne reagalj neki!
2014. febr. 16. 22:15
 27/75 A kérdező kommentje:
Barátnőm ikreket várt, be kellett mennie a kórházba picit hamarabb a szülés előtt és a pasi lelépett ez idő alatt. 3 éves korukig nem is nézte meg a gyerekeket. Azóta boldog párkapcsolatban él a barátnőm, az exe pedig nagyon megbánta, de már elkésett. Jó példa lesz ez számomra. Ha egyszer megteszi, akárhányszor meg fogja tenni.
2014. febr. 16. 22:20
 28/75 anonim ***** válasza:
29%
Úgy kell neked! Mi a büdös francnak szültél mellette gyereket?! Nem vagytok normálisak! Nem érdekel, ha lepontoztok, tegyétek, de a sok agyalágyult hülye nő miatt, akik csimpaszkodnak minden hímneműbe, lesznek ilyen trógerek a férfiak. Nincs tartásotok, nem veszitek észre??? És ez egyre rosszabb lesz, miközben ti panaszkodtok a férfiakra.
2014. febr. 16. 22:21
 29/75 anonim ***** válasza:
48%
Nem tökmindegy egyébként, hogy mikor esett teherbe? Nektek most komolyan ez a legfontosabb? Hogy mibe lehetne belekötni? Persze, nem volt elég neki, ami történt, forgassuk még meg benne egy kicsit a kést, piszkálódjunk egy kicsit teljesen lényegtelen dolgok miatt... Tipikus magyar mentalitás. Undorítóak vagytok!
2014. febr. 16. 22:24
 30/75 A kérdező kommentje:
Nem tapadtam rá, az elején még ő volt ilyen. Félt, hogy elveszít. Nagyon féltékeny volt. Én meg túlságosan is oda voltam érte, szerintem ott fordulhatott meg a dolog. Mindent megtettem volna érte és ki is használta.
2014. febr. 16. 22:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!