Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozhatnám fel? Azt hittem, hogy sohasem fog megtörténni.

63: ... es utana fizetitek a gyerektartast, mint a katonatiszt :P
Ezt elfelejtetted hozzatenni :P

63-as.
Beszélj csak a magad nevében.
Üdv!
Egy férfi

#63 Én ugyan nem mászok senki alá és az olyanokat mint te le sem sajnálom,-csupán át nézek a fajtádon!Szerencsére férfiből is van sok -(mondjuk te nem tartozol közéjük)és kétszer megnézem kivel álok szóba.Egyébként téged is nő szült,gondolom egy "alámászott éjszaka" után fogantál és eredendően örökölted apádtól a sötétséget.
Nem várom el tőled,hogy e pár sort értelmezd,mindenki jobban jár ha te nem kommentelsz.

63-as gyerek vagy te még. A felnőtt ember ott kezdődik, hogy felelősséget vállal a tetteiért, főleg a gyerekéért.
És el ne hidd, hogy férfi vagy! Azért csak az ilyen nőkkel találkoztál, mert mindenki a saját fajtáját vonzza be magának! (zsák meg a foltja) Neked is hazudnak eleget hidd el..

Most olvastam, mi történt. Ez elképesztő! Hidd el, pontosan átérzem, mikor azt írod, hogy 3 nap alatt történt minden. Én ugyanígy voltam ezzel.:((( Abban a hiszemben voltam, hogy a párommal jól élünk, de néhány nap leforgása alatt vált nyilvánvalóvá minden.:(( A feleségem elvitte magával a kislányunkat, a közös lakásunkból szinte mindent elvitt magával. Utólag visszagondolva, valóban nem az alatt a néhány nap alatt dönthette el, ezt már jó régen eltervezhette a nejem.
Most egyszerűen nem tudok rá haragudni, mert úgy érzem, hogy még mindig szeretem, és elviselhetetlen érzés, hogy így hagyott el. :((
Légy nagyon erős, a kislányodnak szüksége van Rád. Ne fogadd vissza, akárhogy fogadkozik, az ilyen ember tényleg nem érdemli meg, hogy szóba állj vele. Remélem, már jobban érzed magad, kitartást! Meglátod, helyre fog jönni az életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!