Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozhatnám fel? Azt hittem, hogy sohasem fog megtörténni.
Huszonévesen 1 hónapos delíriumban úszó kapcsolatra gyereket vállalni a legnagyobb hülyeség akár együtt laktatok, akár nem. Mondom ezt 24 évesen. Jól átvert ez tény, ráadásul egy agresszív baromállat is.
Tegyél meg mindent, hogy elszigetelődhess tőle.
2 hibát követtél el: elvakított a nagy szerelem, és túl korán vállaltál gyereket.
egy 23 éves ember az esetek 99%-ban teljesen éretlen arra hogy apa legyen.
sajnálom hogy ez történt veled, de te is hibáztál, méghozzá nem is kicsit.
Kérdező (#25), ez szerintem egy tök reménytelen helyzetnek tűnik, ugyanis ki sem tudott alakulni semmiféle kapcsolat kettőtök között, nem volt olyan idő, ami arról szólt volna, hogy Ti ketten egymással törődtök, mert rögvest bővült a létszám. Na, innentől kezdve emberünk láthatóan úgy viselkedett folyamatosan, ahogy azt a társadalmi konvenciók elvárják, szóval szerepet játszott, és elég volt egy alkalom, vagy valami ital, vagy mit tudom én mi, hogy kiessen ebből a szerepből, és kimutassa a valódi érzéseit a helyzetetekkel kapcsolatban.... ennyi történhetett. Valószínűleg soha sem beszélt őszintén az érzéseiről az elmúlt másfél évben - talán még önmagának se - és most valamitől egy pillanatra lefoszlott a "civilizációs máz", az elvárásoknak megfelelés álarca.
És nem, nem azért nincs esély már jó kapcsolatra, hogy megd***ta-e azt a csajt vagy nem, hanem azért, mert a kapcsolatotok a jelek szerint soha nem volt részéről őszinte, soha nem volt képes megfogalmazni Neked a valódi gondolatait, valódi érzéseit... persze, az lehet, hogy újra felölti a maszkot, aztán lenne pár hónap, amíg "viselkedik", hogy aztán újra és újra leomoljon... de az ember ugye a párkapcsolatában nem szerepjátszásra, nem játszmázásra vágyik...
Kb ez lehet.
na tessék..itt van, hogy miért nem kel ilyen fiatalon szülni... a fiucska még bulozni szeretne és tizenéves p.cikat.. mégis hogy gondoltátok, h ez örök lesz?? :S
egyébként agyon kéne verni ezt a tetü -fiucskát, arra van esze, h hülyitsen téged..után meg kislányokkat k.fircol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!