Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozhatnám fel? Azt hittem, hogy sohasem fog megtörténni.
Egyáltalán nem mindegy, hogy mikor esett teherbe, mert egy hónapos ismeretségre gyereket vállalni iszonyú nagy felelőtlenség.
Persze a fiú nagy bunkó, egy idegen gyereket nem raknék ki, nemhogy a sajátomat. De a lány meg felelőtlen és vak. Nem hiszem, hogy a fiú két nap alatt változott meg, nyilván eddig sem apa akart lenni, hanem még szórakozni akart, csak ezt a lány nem volt hajlandó észrevenni.
Ami rörtént, megtörtént..
Az a baj, hogy 3 napja sem volt minden rendben, csak te gondoltad úgy.
Hiszen a párod előre eltervezte,hogy valakit da fog vinni a közös lakhelyetekre, amikor te nem vagy ott
:(
Azt írtad,mogy csodálkoztatok, hogy mások mennyit veszekednek.
A vita jó, a vita kell egy kapcsolathoz, hiszen nem érthetünk mindig mindenben egyet.. Megint más a durva veszekedés, nem kell összekeverni.
Másrészt 1,5 év alatt? Kb az méga rózsaszín köd, a legtöbb kapcsolat ennyi idő után bomlik fel...
Én is hittem azt, hogy örökké tart...szerelmesek voltunk..stb..mégis nem haraggal szétváltunk...
Mi 5,5 éves kapcsolatban vagyunk, mellékesen már házasok, de ez most nem számít..tehát ennyi idő után vannak az első komolyabb problémáink... Semmmi extra..csak nem értünk egyet, és nehezen jutunk kompromiszumra.
Még nincs gyerekünk, de a probléma mellett is úgy ézzük együt szeertnénk gyereket, már jó lenne, de sanis nincs.
Tehát a rózsaszin ködben könnyű arra gondolni, h örökre együtt leszünk, az a kérdés hogy amikro " baj" van akkor is?
Persze ez a szösszenet most "eső után köpönyeg"
De remélem sokat okulsz, és legközelebb jóanabban, csak egy kicsit jőzsnsbbsn gonolkodsz.
Most sajnos nm csak nked fáj, hanm van egy gyereked is, akiért felelsz.
Sok erőt és kitartást kívánok.
Nem érdemel egbocsátást a gyereked apja...vossza figja ő még zt kni az élettől, hidd el.
Én a helyedben megtéptem volna a mocskos r..ancot! Egyből lehervadt volna a mosoly az arcáról!
Alig akartam elhinni amit olvastam, hogy vannak ilyen emberek, akik ezt megcsinálják...
Sajnálom, ami veletek történt, veled meg a babával. Ne keresd többé, ha ő keres, térj ki előle, ne válaszolj neki.
És a gyerektartást mielőbb intézd el. Fizessen csak ez a barom!
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!