Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért természetes, hogy a férfiak házába költözik a barátnő, feleség (ha van lakásuk) ; és fordítva miért nem szokott megtörténni?
Én lány vagyok de még soha nem költöztem oda senkihez, van nekem sajátom. Lehet itt a kivételek fognak válaszolni neked :-)
Amúgy a barátnőim között látom én is, hogy nekik nincs és ők költöznek a fiúhoz- persze mert csak olyan jöhet szóba akinek már van... :-S ilyen világ van sajnos.
De csak módosiéknál kap a fiú 1 házat!
Mifelénk általában a fiú megdolgozik azért a házért,a lány az,aki okosan csinálva,nem egyedül vág bele a házvásárlásba,vagy építésébe!
Olyan is van, hogy a nő odaköltözik a férfihoz és teljesen átalakíttatja az egészet, mert nem felel meg neki. Ezért kellett mindig is egyre nagyobb, fényűzőbb házakat építtetni szegény férfiaknak...
:D
nekem van kéróm, lány vagyok, a párom szegényebb sorból származik. ő költözött ide hozzám.
teljesen jól megvagyunk. nagyon ambiciózus és intelligens, az nem az ő hibája, hogy a szülei nem tudtak neki lakást venni.
egyébként magamon kívül még 3 lányt ismerek, akihez szintén odaköltözött a barátja.
szerintem ez nem szégyen.
valamint kevesebb is a konfliktus, mert nem kell az anyósuk süketelését hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!