Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért természetes, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért természetes, hogy a férfiak házába költözik a barátnő, feleség (ha van lakásuk) ; és fordítva miért nem szokott megtörténni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 14:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
jah, és nincs semmiféle közösködés, a lakás az én nevemen marad, akármi történik.
2010. aug. 27. 16:02
 12/27 anonim ***** válasza:
26%

Ez nagyon sztereotípiás gondolkodás, kérdező.

Gyakorlatilag nő létedre lequrváztad kollektívan az összes nőt.

Nem írom, hogy szégyelld magad, mert gondolom azért tetted ezt, mert magadat is qurvának tartod.

Sokféle eset van. Van ahol a lány jön a gazdagabb családból, és a fiú költözik hozzá, van ahol fordítva. Egyik eset se azt jelenti, hogy a párja szülei tartják el az odaköltöző, nehezebb sorból származó fiút/lányt.

De te jellemző módon csak a női oldalt emelted ki.

Szégyelld magad.

2010. aug. 27. 16:02
 13/27 A kérdező kommentje:

Szerintem gyakorold még a szövegértést, mert ezek szerint meg se értetted a leírtakat.

Egyrészt nincs közöd hozzá, miért tettem fel a kérdést, s ahhoz sem, hogy magamban milyen választ adnék rá. Fura, hogy sztereotipiásnak gondolsz, pedig ki sem fejtettem a véleményem.

Mivel nem vagyok szellemi fogyatékos,tisztában vagyok vele, hogy mindn eset egyedi, ám ennek ellenére elég gyakorinak látom ezt a megoldást. Semmi rosszat nem mondtam, csak leeírtam egy jelenséget, amit gyakran tapasztalok.

Arra meg, hogy lek.rváztál semmi ok nélkül, no comment. Szégyelld magad te, van miért. Sajnos.

És gyakorold többet a szövegértést !

2010. aug. 27. 16:11
 14/27 A kérdező kommentje:

Egyébként ha visszaolvassátok az eddigi válaszokat, láthatjátok, hogy vannak jópáran, akik szintén tapasztalták már ezt.

De azt még mndig nem értem, miért kné szégyellnem magam.

Írjatok inkább máshova, kösz.

2010. aug. 27. 16:16
 15/27 anonim ***** válasza:
22%
apám az anyukám szüleihez költözött,anyósom sógora meg szintén az asszony szüleihez ment,míg meg nem lett a házuk.Na erre mit mondasz.Így már nem igaz az általánosításod.
2010. aug. 27. 17:05
 16/27 A kérdező kommentje:
Kösz, ezzel most jól megválaszoltad a kérdésemet, hogy ÁLTALÁBAN, MEGLEHETŐSEN GYAKRAN miért a nő megy a férfihoz.
2010. aug. 27. 17:07
 17/27 A kérdező kommentje:

Amúgy te írtad azt is, amit leszedtek az adminisztrátorok ?

Értsd már meg, kérlek (még ha félreérthetően is fogalmaztam a kérdésben), hogy én ezt tapasztaltam tendenciózusan és kíváncsi voltam/vagyok, milyen okai, gyökerei lehetnek ennek, más országokban hogy van, ..stb.

Az, hogy a te családdban a kivételesebb esetek fordultak elő, nem válasz erre a kérdésre.

Nyilván én sem gondolom, hogy más esetek nem fordulnak elő, kérlek, fogd fel.

2010. aug. 27. 17:14
 18/27 A kérdező kommentje:

És :

perszes, hogy logikus és természetes, hogy ha a fiú szegényebb, a lányhok/lányékhoz költözik.

de ha egyforma a családi helyzet (mindkettő jól szituált v. polgári ..stb. hátterű) - ergo a fiú megengedheti magának -, akkor ténylag azt látom, hogy a lány megy őhozzá általában.

2010. aug. 27. 17:18
 19/27 anonim ***** válasza:
ez egy tradíció. a férfi a család eltartója, régen MINDEN az ő nevén volt. az is, amit a nő hozományként vitt. amúgy meg ha a ffi kap egy házat, akkor az külön vagyonnak számít és SOHA NEM LESZ KÖZÖS! tehát értelmetlen azt mondani, hogy így a szülők elvesztik az összespórolt pénzüket, mert az SOHA nem száll át a menyükre! max a közös gyerekekre a férj halála után!
2010. aug. 27. 20:43
 20/27 anonim ***** válasza:

Helló!Igen,többségében így szokott lenni.Meg bocs az általánosításért,de a nők nagy része(nem mindenki!!!!)

összeköltözik a férfival(ált.a férfi házába) esküvő,gyerek,aztán,ha válásra kerül a sor,a nő visz mindent,hiába volt minden előzőleg a férfié.

Nálunk pl.fordítva van: a párom költözött hozzám(saját magánház,vagyis falu széli tanya,önerőből,hitelmentes)és kérte,legyen szerződésünk.Rajta van minden,röhejes,de tényleg a házból és a berendezésből az ő része egy dvd lejátszó.És ezt is papírra akarta íratni.Az én "védelmemben"

20/L

2010. aug. 28. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!