Hogyan dolgozhatnám fel? Apukámmal hogyan viselkedjek ezek után?
Arról van szó, 20 éves fejjel, ma megtudtam, hogy amikor kiderült, hogy anyukám terhes lett velem, apukám ellenzett. Anyukám viszont "kiállt" értem és azt mondta apumnak, hogy már pedig megmaradok. Ezért akkor régen, össze is vesztek csúnyán... Szóval apukám abszolút nem akart engem, becsúszott gyerek vagyok. Ha nem tudom meg, hogy ez történt a születésem előtt, akkor nincs semmi gond, mert jó a viszonyom apukámmal... de ez így most hirtelen mellbe vágott.
Hogy lehet ezt elfogadni, hogy eredetileg nem is akart apum? és most hogyan viselkedjek vele?!
Köszönöm a válaszokat!
Mennyi idős volt, amikor "becsúsztál"?Hogy álltak anyagilag?Ez sem mindegy!Lehet apukád racionálisabban gondolkodott, és akkor úgy érezte, hogy esetleg nem tudnak felnevelni(ANYAGIAK!!!).
De szerintem nyugodtan rá is kérdezhetnél, lehetne beszélne róla...
Szerintem egyáltalán nem kéne ezen rágnod magad.
Nem az a lényeg, hogy most szeret? Nem tök mindegy, hogy mi volt 20 évvel ezelőtt.
Gondolj bele milyen lehet annak akit vártak a szülei, és később aztán mégsem szerették igazán.
Szerintem ezt ne fogd fel tragédiának!
Állítólag én olyan csúnya gyerek voltam (miután megszülettem), hogy apám nem akart hazavinni, mert szégyelt... De szerintem ennek nincs jelentősége.
A férfiaknál egy terhesség (értsd jól) csak nyűgöt jelent. Ők nem úgy veszik, hogy ez egy gyerek... Maximum egy magzat, vagy még az sem...
Főleg húsz évvel ezelőtt! Azóta rengeteg minden történt, más volt a helyzet...
Inkább azt nézd, hogy mióta "az eszedet tudod", szeret-e apukád? Ha úgy érzed, hogy igen, akkor ne tulajdoníts neki nagy jelentőséget!
Szeresd tovább apukádat úgy, ahogy ezelelőtt!
Ő TÉGED szeret, de akkor egy "gyereket" nem akart!
Szívesen kifejtem részletesebben, ha gondolod, írj!
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!