Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megteheti a feleségem, hogy a hozzám is ragaszkodó gyerekekkel egyszerűen fogja magát és elköltözik albérletbe? Csak azért, hogy kiszúrjon velem, mert gyülöl?
Közös házról van szól, gyerekek számára teljesen életvitelszerűen (gyerekszoba, nappali, stb) felszerelve. 3 és 6 éves fiúk...
teljesen normális életet élek, nem bántok senkit, sőt. Ő elég régóta gyesen van, én dolgozom és tartom el a családot. Tényleg elé kell állnom, hogy "csak a testemen át, ők maradnak, te mehetsz"?
Tegnap mindkettő mellémkucorodott és az utolsó fél órában így néztük a tévét. Aztán menniük kellett. Azt mondta a nagy, hogy "Apu, anyu ma nem hallgatott meg". Kérdem, miért. "Áhh, hagyjuk." - mondja. "De, mondd el kisfiam, mit akartál neki elmondani." Ő: "Azt, hogy hiányzik apu." És erre mit mondott? - kérdem. Mondja: "Azt, hogy nem érdekli. És azt, hogy apu akarta, hogy elköltözzünk, és őt úgyis csak saját maga érdekli csak."
Mondjátok, hogyan lehet ilyen ellen védekezni???? Még én leszek a végén a családom ellensége. Akit megcsaltak, elvesztett 3 embert a családjából, otthagyták, kifosztották... Tényleg csak a szeretet marad, ami hosszútávon talán kárpótol? De addig mit kell még hallgatnom?!
Én dolgozom. Valakinek azt is kell. Egyszerűen nem tudom megoldani, hogy 16:00 tól vigyázzak a gyerekekre, kb 6-ra érek haza. Ő vállalta a fuvarozásukat, én ezt nem tudom. Ő nem dolgozik, én tehát igen, sokkal jobban ráér vigyázni rájuk. Egyébként is gyakorlatilag fele-fele időben vanak nálam és nála akkor, amikor otthon tudok lenni. Az már azért csak ne legyen elvárható ezek után, hogy a munkahelyemet is feladjam...
Persze, hogy meg fogja viselni a fiúkat. De sztem ez fogja okozni a legkisebb sebet nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!