Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megteheti a feleségem, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megteheti a feleségem, hogy a hozzám is ragaszkodó gyerekekkel egyszerűen fogja magát és elköltözik albérletbe? Csak azért, hogy kiszúrjon velem, mert gyülöl?

Figyelt kérdés

Közös házról van szól, gyerekek számára teljesen életvitelszerűen (gyerekszoba, nappali, stb) felszerelve. 3 és 6 éves fiúk...

teljesen normális életet élek, nem bántok senkit, sőt. Ő elég régóta gyesen van, én dolgozom és tartom el a családot. Tényleg elé kell állnom, hogy "csak a testemen át, ők maradnak, te mehetsz"?

2013. dec. 10. 12:41
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 A kérdező kommentje:

Tegnap mindkettő mellémkucorodott és az utolsó fél órában így néztük a tévét. Aztán menniük kellett. Azt mondta a nagy, hogy "Apu, anyu ma nem hallgatott meg". Kérdem, miért. "Áhh, hagyjuk." - mondja. "De, mondd el kisfiam, mit akartál neki elmondani." Ő: "Azt, hogy hiányzik apu." És erre mit mondott? - kérdem. Mondja: "Azt, hogy nem érdekli. És azt, hogy apu akarta, hogy elköltözzünk, és őt úgyis csak saját maga érdekli csak."

Mondjátok, hogyan lehet ilyen ellen védekezni???? Még én leszek a végén a családom ellensége. Akit megcsaltak, elvesztett 3 embert a családjából, otthagyták, kifosztották... Tényleg csak a szeretet marad, ami hosszútávon talán kárpótol? De addig mit kell még hallgatnom?!

2014. febr. 5. 14:46
 62/66 anonim ***** válasza:
Orulet! Beindult az agymosas...
2014. febr. 5. 14:48
 63/66 anonim ***** válasza:
Őszintén nem értelek. Miért hagyod neki, hogy elvigyék őket. Minden mást vitt, a fiukat miért? Te is látod, hogy nem lesz ott jó helyük. Szeretheted őket, meg akármit csinálhatsz, de azt a lelki sebet úgysem tudod begyógyítani, amit az anyjuk a viselkedésével okoz. Nem lehetne ezt megakadályozni? Mit mondd az ügyvéd?
2014. febr. 5. 20:41
 64/66 A kérdező kommentje:

Én dolgozom. Valakinek azt is kell. Egyszerűen nem tudom megoldani, hogy 16:00 tól vigyázzak a gyerekekre, kb 6-ra érek haza. Ő vállalta a fuvarozásukat, én ezt nem tudom. Ő nem dolgozik, én tehát igen, sokkal jobban ráér vigyázni rájuk. Egyébként is gyakorlatilag fele-fele időben vanak nálam és nála akkor, amikor otthon tudok lenni. Az már azért csak ne legyen elvárható ezek után, hogy a munkahelyemet is feladjam...

Persze, hogy meg fogja viselni a fiúkat. De sztem ez fogja okozni a legkisebb sebet nekik...

2014. febr. 6. 09:50
 65/66 acelsziv ***** válasza:
Borzalmas volt még olvasni is... hát még átélni. Mi történt azóta?
2014. jún. 13. 20:35
 66/66 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel, történt valami érdemleges az elmúlt hónapokban?
2014. jún. 19. 18:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!