Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha a férjem marad a házban és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjem marad a házban és én elköltözöm a gyerekekkel, és a kocsi is az övé marad, kérhetem, hogy járuljon hozzá az albérlethez a gyerektartáson felül?

Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 10:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%
Kérni bármit kérhetsz, max nem fog beleegyezni.
2013. okt. 5. 10:34
 2/17 anonim ***** válasza:
kié a ház?
2013. okt. 5. 10:36
 3/17 A kérdező kommentje:
50-50% közös tulajdon.
2013. okt. 5. 10:36
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
akkor kérhetsz lakáshasználati díjat
2013. okt. 5. 10:37
 5/17 anonim ***** válasza:
84%

A saját házreszedre, tehat az ötven százalékra kerhetsz a férjedtoll lakás használati díjat.

Amúgy a biróság nem fog olyat megítélni, hogy tartasdij, plusz albérleti díj.....

2013. okt. 5. 10:39
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindegy a jogcím, de így már el tudok indulni.
2013. okt. 5. 10:48
 7/17 A kérdező kommentje:
Ubul, a férjem szerencsére nem ilyen. Ő akart elköltözni, de inkább én megyek, mert a ház nagyon távol van és fafűtéses, nem tudnék egyedül boldogulni és a gyerekeknek is jobb a közeli városban, ahol iskolába járnak. És nem perelni akarok, hanem azt kérni, ami elvileg megillet, de nem szerettem volna túl sokat kérni.
2013. okt. 5. 10:53
 8/17 anonim ***** válasza:
29%

6 De ismerős ez a módszer, annyi különbséggel, hogy az illető nő, aki az értelmiszerzője volt egy ilyen bulinak, akkorát bukott, hogy öröm nézni, a kivitelezőjével együtt:D

Öröm volt nézni ahogy egymáson tapostak, hogy mentsék az irhájukat:D

Hát hiába, szokták mondani:

Mindenki emberére akad egyszer, ki előbb ki útóbb.

2013. okt. 5. 10:59
 9/17 Salx Narval ***** válasza:
87%
Ha ennyire normális a viszony köztetek, biztosan megtudtok egyezni, pláne ha 50-50% ban vagytok tulajdonosok. Eladhatjátok a házat, kocsit és felezhettek, vagy a férjed bérleti díjat fizet a lakásrészed használatáért, szóval le kell ülni megbeszélni a dolgokat, hogy senki ne érezze becsapva magát.
2013. okt. 5. 11:07
 10/17 A kérdező kommentje:
Sajnos a házat nem könnyű eladni, egyetlen ingatlan sem ment el mostanában a faluban. Ezért gondoltam erre a megoldásra, amíg nem tudjuk eladni, meg a kocsi is közös , azt csak ő használja, én nem tudok vezetni. megbeszéljük, de nem akartam előjönni a témával, ha nem jogos.
2013. okt. 5. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!