Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Bírósági papír szerint Karácso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bírósági papír szerint Karácsony másnapján illeti meg az édesapát a gyermek láthatása. Mivel idén a karácsony hétvégére esik. Jár e neki a karácsonyi 3 órás láthatáson felül plusz három óra láthatás?

Figyelt kérdés
A bírósági papírban az van leírva, hogy egy héten egyszer láthatja de azt is három órára. Most édesapa követelőzik hogy egyben adjam oda, tehát összesen 6órára. De a papíron erre vonatkozóan nincs leírva semmi hogy mi van ilyenkor mikor karácsony hétvégére esik. Mit tehetek?
2011. dec. 16. 14:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%

Most miert kukacoskodsz? Gondolj a gyerekedre, ne a Te keserusegedre es apa b.sztatasan.

Hivd fel a birosagot.

2011. dec. 16. 14:20
 2/22 anonim ***** válasza:
97%

Mit tehetsz? Ásd el magad!

A gyerek apja 6 órát szeretne tölteni a gyerekével és te ezen problémázol? Hát igazán kedves vagy, nem csodálkozom azon, hogy egyedülálló anya vagy... :-(

2011. dec. 16. 14:21
 3/22 anonim ***** válasza:
96%
6 óra jár neki, mert ott van a karácsony másnapja, meg ott van a hétvége. 3+3=6
2011. dec. 16. 14:23
 4/22 anonim ***** válasza:
96%

Karácsonykor nagyon kevés a három óra, még ha nem is köteleznek rá, add oda a gyereket, akár többre is.

Én is utálom exemet, de még így se értem a hozzáállásodat, ha csak nem kell az apától félteni a kicsit.

Az ünnep nem rólad és a volt férjedről szól, hanem az apáról, és a gyerekéről. Legalább egy napig.

Én a helyedbe odaadnám a gyereket az apának reggeltől estig erre a napra, mert ők szeretik egymást. A gyerek az övé is.

2011. dec. 16. 14:25
 5/22 anonim ***** válasza:
96%
komolyan nem értem az ilyen anyákat...sőt nem tartom anyának az ilyeneket, akik ezt teszik a gyerekükkel
2011. dec. 16. 14:25
 6/22 anonim ***** válasza:
95%
Undorító anya vagy.
2011. dec. 16. 14:26
 7/22 A kérdező kommentje:
Az apa alkoholista, múltkor is részegen hozta vissza, és ő vezetett. Csodálatos apa. Ennek tudatában kérem a kommenteket. Köszönöm!!
2011. dec. 16. 14:30
 8/22 anonim ***** válasza:
89%
ha az apa alkoholista, akkor a bíróság vajon miért nem kötötte ki a felügyelet melletti láthatást?
2011. dec. 16. 14:32
 9/22 anonim ***** válasza:
73%

Sajnálom, ha valóban így van.

A kérdésedre viszont ugyanaz a válasz, amit előttem is leírtak. Joga van a 6 órára.

Egyébként mennyi idős a gyermek?

Miért nem jelentetted, hogy részegen hozta vissza a gyereket?

2011. dec. 16. 14:34
 10/22 anonim ***** válasza:
80%

Ha nem közveszélyes a gyermekre és másokra sem - mért is lenne?! -, akkor add oda neki. Sőt! Nem halnál bele, ha ott aludna nála a SAJÁT gyermeke. Attól még, hogy elváltatok, joga van ahhoz, hogy a gyermekével töltsön időt.

Nem értem ezeket a bírósági határozatokat... de biztos 'jó' indok volt, hogy ezt a 3 órát beleírják ...

Mintha egy darab sz@r lenne a volt férjed!

Én is elváltam, de eszembe se jutna az, hogy a közös gyermekünket az édesapja ne lássa csak 3 órára.

2011. dec. 16. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!