Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bírósági papír szerint Karácsony másnapján illeti meg az édesapát a gyermek láthatása. Mivel idén a karácsony hétvégére esik. Jár e neki a karácsonyi 3 órás láthatáson felül plusz három óra láthatás?
Most miert kukacoskodsz? Gondolj a gyerekedre, ne a Te keserusegedre es apa b.sztatasan.
Hivd fel a birosagot.
Mit tehetsz? Ásd el magad!
A gyerek apja 6 órát szeretne tölteni a gyerekével és te ezen problémázol? Hát igazán kedves vagy, nem csodálkozom azon, hogy egyedülálló anya vagy... :-(
Karácsonykor nagyon kevés a három óra, még ha nem is köteleznek rá, add oda a gyereket, akár többre is.
Én is utálom exemet, de még így se értem a hozzáállásodat, ha csak nem kell az apától félteni a kicsit.
Az ünnep nem rólad és a volt férjedről szól, hanem az apáról, és a gyerekéről. Legalább egy napig.
Én a helyedbe odaadnám a gyereket az apának reggeltől estig erre a napra, mert ők szeretik egymást. A gyerek az övé is.
Sajnálom, ha valóban így van.
A kérdésedre viszont ugyanaz a válasz, amit előttem is leírtak. Joga van a 6 órára.
Egyébként mennyi idős a gyermek?
Miért nem jelentetted, hogy részegen hozta vissza a gyereket?
Ha nem közveszélyes a gyermekre és másokra sem - mért is lenne?! -, akkor add oda neki. Sőt! Nem halnál bele, ha ott aludna nála a SAJÁT gyermeke. Attól még, hogy elváltatok, joga van ahhoz, hogy a gyermekével töltsön időt.
Nem értem ezeket a bírósági határozatokat... de biztos 'jó' indok volt, hogy ezt a 3 órát beleírják ...
Mintha egy darab sz@r lenne a volt férjed!
Én is elváltam, de eszembe se jutna az, hogy a közös gyermekünket az édesapja ne lássa csak 3 órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!