Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Bírósági papír szerint Karácso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bírósági papír szerint Karácsony másnapján illeti meg az édesapát a gyermek láthatása. Mivel idén a karácsony hétvégére esik. Jár e neki a karácsonyi 3 órás láthatáson felül plusz három óra láthatás?

Figyelt kérdés
A bírósági papírban az van leírva, hogy egy héten egyszer láthatja de azt is három órára. Most édesapa követelőzik hogy egyben adjam oda, tehát összesen 6órára. De a papíron erre vonatkozóan nincs leírva semmi hogy mi van ilyenkor mikor karácsony hétvégére esik. Mit tehetek?
2011. dec. 16. 14:17
1 2 3
 11/22 bánomisén ***** válasza:
66%

Én is azt javaslom, hogy hívd fel a bíróságot és kérdezd meg, hogyan kell ilyen esetben értelmezni a végzést.

Gondolom, nem véletlenül korlátozták ilyen kevésre a láthatást, általában minden második hétvége szokott lenni a másik szülőé. Ha nálatok csak heti 3 óra, annak oka van.

2011. dec. 16. 14:34
 12/22 A kérdező kommentje:
18 hónapos a kicsi
2011. dec. 16. 14:35
 13/22 anonim ***** válasza:
95%

Azért én szívesen meghallgatnám a másik fél álláspontját, mert az én exférjem egyszer veszélyeztetné a gyerekem életét (részegen vezetés), mennék a bíróságra, és nem azon agyalnék, hogy 6 óra helyett csak 3 órára adjam oda a gyereket, mert szó sem lehetne róla, hogy odaadom.

Tehát itt valami sántít, de elnézzük neked, tipikus elvált anyukának.

2011. dec. 16. 14:35
 14/22 anonim ***** válasza:
80%
Én odaadnám akár egész napra is. Ha félsz,hogy részegen vinné haza,akkor miért nem mész a gyerekért Te? Mindentől függetlenül a gyereken joga van megismerni az apját.
2011. dec. 16. 14:40
 15/22 anonim ***** válasza:
80%

Hazudsz, vagy beképzeled magadnak.

Ha tényleg alkoholista lenne és veszélyeztetné a gyereket akkor a bíró nem hogy láthatást nem ítélt volna, de távolságtartást rendelt volna el.

2011. dec. 16. 14:43
 16/22 anonim ***** válasza:
61%

18 hónapos?

Egy kissé sántít, amennyire én tudom 3 éves koráig el sem viheti felügyelet nélkül!

2011. dec. 16. 14:43
 17/22 anonim ***** válasza:
23%

nem jár neki több, az hogy a karácsony most hétvégére esik, semmit nem befolyásol, ez egy ilyen év és kész. a munkahelyeken se adnak plusz szabadnapokat 25-ike meg 1-je helyett ami ugye vasárnapra esik, nemde? , pedig ezek mindenkinek járó, fizetett ünnepnapok, ennyi erővel ezt is követelhetné mindenki, ami azért elég vicces elképzelés lenne.

ettől függetlenül mondjuk odaadhatnád neki, puszta jóindulatból

2011. dec. 16. 14:46
 18/22 anonim ***** válasza:
64%
Nekem is furi, mert én is úgy tudom, hogy 3 éves kor felett elvihető. A másik, ha tényleg alkoholista én nem variálnék a 3 órán se bocs.Vagy alkoholistaként csak 3 órán keresztül nem történhet baj?
2011. dec. 16. 14:57
 19/22 anonim ***** válasza:
81%

Kulfoldon adnak extra unnepnapot, mert karacsony, uj ev hetvegere esik.

Extra ket nap, Dec. 26, 27, es januar 2, fizetett munkaszuneti napok.

Oly mindegy, itt anyuka csak bosszuskodni ohajt.

2011. dec. 16. 14:57
 20/22 anonim ***** válasza:
85%
És ha közösen elvinnétek anyósékhoz,aztán érte mennél 6 óra múlva?
2011. dec. 16. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!