Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem marad a házban és én elköltözöm a gyerekekkel, és a kocsi is az övé marad, kérhetem, hogy járuljon hozzá az albérlethez a gyerektartáson felül?
Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 10:34
12/17 A kérdező kommentje:
A férjem akar válni, én eredetileg nem akartam, de most már úgy gondolom, jobb így. Sajnos teljesen külön utakat járunk, és eltávolodtunk, nem tudtuk megmenteni a házasságot, pedig próbáltuk.
2013. okt. 5. 11:26
13/17 anonim válasza:
Többlethasználati díjat kérhetsz és azt nagy valószínűséggel a bíróság is megítéli, ha nem megy bele a párod önként, kivéve ha nem mondja azt, hogy ő sem akar a házban lakni és kiköltözik ő is onnan. Ha marad nagyjából feleakkora összegre számíthatsz, mint amennyiért ki tudnátok adni a házat albérletbe, ami egy vidéki fafűtéses ház esetén nem túl nagy összeg.
14/17 anonim válasza:
De ha ő is költözni akar, akkor miért fizetne hisz ő sem fog ott lakni.
15/17 A kérdező kommentje:
Nem akar ő IS költözni, felajánlotta, hogy elköltözik. Miért kell gerjeszteni a feszültséget? Jobban vagytok attól?
2013. okt. 5. 16:22
16/17 anonim válasza:
Szerintem senki nem gerjeszti a feszültséget, te sértődsz be túl hamar. Lehet, hogy emiatt ment tönkre a házasságod is.
Viszont ha a férjed úgy dönt, hogy ő sem marad a házban, akkor nem juthatsz tőle plusz pénzhez a gyerektartáson kívül. De ez az ő döntése kizárólagosan, ebbe már nem lehet beleszólásod.
17/17 anonim válasza:
Lakáshasználati díjat kérhetsz ha ő marad a jözös ingatlanban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!