Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megteheti a feleségem, hogy a hozzám is ragaszkodó gyerekekkel egyszerűen fogja magát és elköltözik albérletbe? Csak azért, hogy kiszúrjon velem, mert gyülöl?
Közös házról van szól, gyerekek számára teljesen életvitelszerűen (gyerekszoba, nappali, stb) felszerelve. 3 és 6 éves fiúk...
teljesen normális életet élek, nem bántok senkit, sőt. Ő elég régóta gyesen van, én dolgozom és tartom el a családot. Tényleg elé kell állnom, hogy "csak a testemen át, ők maradnak, te mehetsz"?
Csak akkor teheti meg, ha a bíróságtól kér ideiglenes gyermekelhelyezést. El akar válni? Vagy csak ideiglenes sértődöttségről van szó?
HA váltok, akkor a legjobb egy ügyön belül rendezni a házasság felbontását, a vagyonmegosztást és a gyermekelhelyezést. Szerintem mielőbb beszélj egy ügyvéddel, ő részletesen elmondja, mit tehetsz és mi az amit mindenképpen érdemes megtenned. Sok sikert!
Ha van rá oka, persze hogy megteheti.
Miért gyűlöl? Mi az igazi probléma amiért menni akar?
Mivel gyesen van régóta, gondolom nem érik ingerek, és azért romlott meg a kapcsolatotok. Helyedben megpróbálnám rendezni a kapcsolatot, mielőtt kipenderítem, jobb ez a srácoknak is. Keressen munkát, foglalja le magát, kevesebb idő és energia lesz a vitákra, rendeződhet minden.
Persze sok függ attól is miért gyűlöl. Ha megcsaltad, az más tészta.
Nagyon ismerős a történet, a szomszédoméknál is az történt, hogy a feleség lépett le, mindent megtesz azért, hogy kiszúrjon a férfival, nem gondolva a közös gyerekekre.
Sajnos alapból megteheti, de úgyis a bírósági végzés fogja kimondani az Áment.
Nagyon durva élete lehet azoknak a gyerekeknek ahol a házaspárok között gyülölet van. Söt olyan gyülölet ahol az asszony már menne. Gondolom eddig csak azért nem hagyott el mert nincs hova mennie.
Komolyan kérdezem töled, hogy neked jó ebben a gyülöletben élned? te örömöt lelsz abban, hogy ilyen életed van?
ha már gyülöletig fajul egy kapcsolat már nincs megoldás. akkor el kell engedni és mindkét félnek megtalálni azt ami örömet okoz.
A gyerekeket minden nap láthatod, simán megoldható, hogy felesben legyen nálad és a feleségednél. A gyerekeket teljesen tönkreteszi, ha gyülöletben élnek. még akkor is ha azt gondolod, ök ebböl semmit nem érzenek, akkor is ök mindent tudnak.
Az, hogy megadsz nekik minden külsöséget attól, még belül nekik szeretetre van szükségük, kell, hogy az akik velük egyfedél alatt élnek, azok boldogok legyenek.
Szerintem engedd el, és egyezzetek meg, hogy a gyerekek felsben itt és ott is legyenek.
Miért gondolják itt a válaszolók, hogy csak hisztiről van szó?
Hiszti miatt egy nő se tenné /legalábbis józan ítélőképességű/ kockára a gyerekei és önmaga biztonságát. Nem azt mondom, hogy a férfi feltétlenül a rossz, de arra nagyon kíváncsi lennék, hogy miért gyűlöli a kérdezőt ennyire.
- Megütötte, megcsalta, nem engedi ki otthonról stb. Elég extrem helyzetek, de lássuk be van olyan szitu amikor nem a pénz és a biztonság a legfontosabb.
Attól, hogy a kérdező azt írja hogy nem bánt senkit sőt, hát nem is tudom. Valamiért mégis gyűlöli a felesége. No de miért is kedves kérdező. Lehet, hogy van teljesen kézzelfogható magyarázat.
Amíg a körülmények nem ismertek nem igen lehet tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!