Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megteheti a feleségem, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megteheti a feleségem, hogy a hozzám is ragaszkodó gyerekekkel egyszerűen fogja magát és elköltözik albérletbe? Csak azért, hogy kiszúrjon velem, mert gyülöl?

Figyelt kérdés

Közös házról van szól, gyerekek számára teljesen életvitelszerűen (gyerekszoba, nappali, stb) felszerelve. 3 és 6 éves fiúk...

teljesen normális életet élek, nem bántok senkit, sőt. Ő elég régóta gyesen van, én dolgozom és tartom el a családot. Tényleg elé kell állnom, hogy "csak a testemen át, ők maradnak, te mehetsz"?

2013. dec. 10. 12:41
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 A kérdező kommentje:
Utolsó: én is így gondolom, ezért fenyegetőzésnek, provokációnak tartom.
2013. dec. 10. 15:15
 22/66 anonim ***** válasza:
60%
Az lenne a legjobb, ha elválnátok és a gyerekek nálad maradnának. Úgy látszik, te szereted a gyerekeidet, de a feleséged csak magát szereti. Ugyan ebben nőttem fel én is és az lett volna a legjobb megoldás, ha elválnak és apámmal maradok. Mondjuk ha sikerül is, a feleséged tuti ki fogja készíteni a gyerekeket a váláskor vagy előtte, de legalább hosszútávon nem tudna annyit ártani nekik. Szerintem mindenképp vidd őket pszichológushoz már most, mert ez biztos, hogy nagy trauma nekik. Legalábbis nekem az volt, amikor anyám elvárta, hogy az ő oldalára álljak és vele együtt utáljam az apámat.
2013. dec. 10. 15:36
 23/66 anonim ***** válasza:
54%

Ez egy ontorvenyu folyamat. Felborul az egyensuly azalatt az idoszak alatt, amikor a feleseg otthon marad.

Nincs hibas, illetve mindketto hibas. A legelso lepes, hogy a feleseg "ujra hasznos vagyok" erzeset kellene visszaadni. Keressetek egy akar maganbolcsit meg rafizetessel is!!! es menjen vissza dolgozni, minel elobb.

Ha viszont menni akar, mert most szerintem kicsit megbolondult, akkor meg engedd el. A hazassagban csak szabad akarataban maradjon benne.

En ugy erzem, hogy elegge elorehaladottak az allapotok es mivel te szedted ossze a penzt, el kellene azon is gondolkodnod, hogy hogyan tudsz egy kis penzt kimenteni a hazassagodbol a gyerekeknek. Na nem azert, hogy az asszonytol elvegyed, hanem azert, hogy a gyerekek javait megorizd. Bocs, hogy kimondom, de ki tudja, hogy milyen ingyenelovel szurHETte("Egy hónapja nem alszik otthon.") ossze a levet...

2013. dec. 10. 17:43
 24/66 anonim ***** válasza:
100%
Állandó lakcímét nélküled nem változtathatja meg, így fogod magad és haza viszed a gyerekeket a nő meg mehet ahova akar. Ennyi a megoldás.
2013. dec. 10. 19:17
 25/66 anonim ***** válasza:
100%
Rendorsegen feljelentest kell tenni kiskoru tartozkodasi helyenek onkenyes megvaltoztatasa cimmel. Ok visszaviszik a gyerekeket hozzad. Masnap pedig azonnal beadni a valopert es kerni a gyerekek ideiglenes elhelyezeset nalad.
2013. dec. 10. 19:20
 26/66 anonim ***** válasza:
100%

_"Hiszti miatt egy nő se tenné /legalábbis józan ítélőképességű/ kockára a gyerekei és önmaga biztonságát."ű

Kivéve ha megtalálta az új apajelöltet és oda ment az albérlet meg max alibi. Ilyen nők csak akkor hagyják el a férfit amikor már megvan a következő járóbank automata.

2013. dec. 10. 19:23
 27/66 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz, ha válásra kerül a sor, mindenképp jobb, ha veled vannak a gyerekek és nem a nővel. A statisztikák szerint inkább annál helyezik el a bíróságok a gyerekeket, akinél a per kezdetén együtt éltek. Ha most elviszi és két hónap múlva válni akar, nagyobb eséllyel nála fogják elhelyezni őket (azonkívül, mert ő az anya).
2013. dec. 10. 19:41
 28/66 anonim ***** válasza:
57%

A 23-as hozzászólóval egy dologban egyet értek. A feleséged sokat volt otthon, és lehet felborult nála az egyensúly. Nem tudom, őt önmagában az anyaság kielégítette-e vagy voltak ambíciói, amiket háttérbe szorított. Ezzel szemben ott vagy te, sikeres, vezető beosztásban, gondolom jól keresel, ő meg otthon tengődik gyesen. Biztos bántja, hogy ő nem tud letenni semmit az asztalra (a gyereknevelésen kívül), és ez talán tudat alatt gerjeszti az ellened irányuló rosszérzését/versengését.

A költözést egyfelől üres fenyegetésnek érzem, valóban ellened irányul, de szerintem nem miattad, hanem maga miatt. Másfelől menekülésnek is érzem. Mintha egy kicsit meg akarna bizonyosodni afelől, hogy ő is el tud valamit érni (fenntartani magát)

A megoldást én is abban látom, hogy anyuka lelki világát kellene rendezni, és nem abban, hogy a gyámüggyel kellene fenyegetni. Ha nem jó a párterápia, küldd el egyedül pszichológushoz, hátha ott egyedül megnyílik.

Az "add vissza a hasznosságérzését" gondolatmenet is tetszik. Valóban, ha azt érezné, hogy ő is tud érvényesülni, esetleg lenne némi sikerélménye, önálló keresete, lehet,hogy sok feszültség oldódna.

Tapasztalatból írom, hogy elég sz.r érzés, hogy egy csomó mindenre a férjemtől kell kérni, mert a gyes nem sok mindenre elég. Jobban esett a lelkemnek, amikor megvettem valamit a fizumból. Pedig a férjem jól keres, nem veti a szememre ezt, és közös döntés volt, hogy én most itthon vagyok.

2013. dec. 10. 20:15
 29/66 apa72 ***** válasza:
100%

Nincs jó hírem számodra. Velem is megtörtént nyáron. Se a rendőrség se a gyámügy se más nem csinál semmit, amíg nincs bírósági végzés. Addig ugyanis ugyanolyan jogú szülők vagytok. Csak az a baj, hogy egy nőnek mindent elhisznek. Ha te elhozod a gyereket, akkor brutális vagy, ha ő, akkor szegény menekül. Mindennek két oldala van. Én is voltam rendőrségen. Voltunk kint a rendőrökkel is, a bíróságon is többször jeleztem, hogy elzárja a gyereket. Semmi. Végül a bíróság ideiglenesen az anyánál helyezte el a gyereket, mert hónapok óta ott van. Az nem számított, hogy pont a bíróság tartotta fent ezt az állapotot amire később hivatkozott. A lakcímkártyáról csak annyit, hogy nálunk anyuka több településen is tudott szerezni törvénytelenül. Mindenhol kiadták neki, senkit nem érdekelt, hogy a törvények értelmében ezt nem tehették volna meg.

Egyet lehet tenni, minél gyorsabban bíróságra menni és ,ahogy én is próbálom, fórumokon nyilvánosságra hozni.

A hozzászóló anyukának abban igaza van, hogy mi nem ismerünk titeket. De. De, mint anyuka a gyerek érdekét kellene nézni. És a gyereknek nem az a jó, ha rejtegetik, tiltják a másik szülő elől bosszúból vagy zsarolási célból. De egy anya ezt is megteheti minden következmény nélkül. A bíróságnál ne számíts semmi jóra. Eleve véresen mész be. Ebből indulj ki.

2013. dec. 10. 22:00
 30/66 anonim ***** válasza:

Nő vagyok,elvált,két gyerekkel,és teljesen egyetértek abban az előttem szólóval,hogy nem tesz jót a gyereknek ez a fajta viselkedés.Sajnos tényleg sokan használják fegyvernek a gyereket az apa ellen :S

Én úgy gondolom,hogy csak a bíróság a tiszta út,minden egyéb okot ad arra a nőnek,hogy újabb koholt indokokat találjon,amiért nem akarja,hogy a gyerek találkozzon az apjával.Azt ne felejtsük el,ha hajmeresztő dolgokat mond az apáról a bíróságon,akkor annak lehet kérni a bizonyítását,ami azért nem olyan egyszerű dolog,főleg ha olyat állít ami nem is igaz.

2013. dec. 11. 08:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!