Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elköltözött a feleségem a gyerekekkel,2 hete, a visszatérés esélye nélkül, és van jelzálog hitelünk, illetve a közös rezsi, akkor ilyen helyzetben mit lehet tenni?
Már hogy érted a közös rezsit?-elköltözött,de azért fizesse nálad a vizet meg a villanyt????
A többit majd a válópernél a bíróság tendezi.
Válás bíróság a hitel fele fele....Vagy lemond a házról és az egész a tied.....
Nálunk eleve a kölcsön a házra fele fele vettük fel.Illetve a bank így írta.
Engedélyed nélkül nem változtathatja meg a gyerek állandó lakcímét, szóval jelents először azt.
Hitelt ha házasságban vettétek fel akkor közösen kell tovább fizetni. Ha csak te élsz a lakásban a rezsi csak a tiéd.
Nem ertem, hogy birod ki a gyerekek nelkul? Hogy hagyhattad hogy elvigye oket?
En biztos hogy nem engedtem volna, a gyerek nem az anyahoz tartozik, az apanak ugyanolyan jogai vannak.
Egyszeruen keptelen vagyok apakent felfogni hogy kepes vagy rezsin meg hitelen aggodni, mikozben elvettek toled a gyerekeidet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!