Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ügyvédnél megállapodtunk hogy a nejem fizeti az egyik hitelemet. Néha zsarol vele hogy nem fizeti, . Mit tudok csinálni ha tényleg nem akar fizetni? Mivel jelzálog van a házon és ő nem fizet akkor elmegy a házam. Mit tehetek ha bekövetkezik a rossz?
Semmit nem tehetsz.
És az ügyvédnek is kijárna egy alapos pics@nrugás, hiszen szólhatott volna, hogyha jelzálog van a házon, tehát a ház a fedezet a hitelre, akkor bármikor úgy dönthet a nő, hogy nem fizet, max. BAR listára kerül de a házat a te fejed felől árverezik el.
Akármilyen papír van róla.
Szia!
Én holnap pont ez okból megyek bankba.Csak én nő vagyok és a volt férjem szórakozik velem.Én vagyok az adóstársa és kaptam pénteken egy levelet,hogy nincsen fizetve az ingatlan és 8 napon belül rendezni kell a tartozást,különben ...
Gondolom közös az ingatlan.Ebben az esetben kérd a bíróságon a közös tulajdon megszüntetését(ebben az esetben ki kell fizetned,vagy neki téged,vagy eladás).Minden képen menj el ügyvédhez,ő tud segíteni.
Bíróságon hogyan egyeztetek meg?Le van írva fehéren feketén,hogy ő köteles fizetni és vállalja is a banki hitelt?Ja!Még valami,az ügyvédnél hiába írtatok papírt,mi is írtunk,hogy kifizet blablabla,de nem kértétek gondolom a bank beleegyezését,hogy engedjen ki a hitelből stb...én is ezt a hibát követtem el sajnos.Nem minden ügyvéd ér 1ft is.
Utolsó:
A bíróság csak a vagyonmegosztásról rendelkezik.
A hitelszerződést nincs joga elbírálni, felülbírálni a bíróságnak, azt csakis a szerződött felek és a bank közös megegyezése alapján lehetséges.
Viszont a bank SOHA A BÜDÖS ÉLETBE nem fog téged kiengedi a hitelszerződésből. Ugyanis - ha abank szemszögéből vizsgálod - melyik a jobb?
Ha van 2 adós és ha az egyik nem fizet lehet a másikon is behajtani talicskaszám a pénzt vagy ha az egyiket elengedem, így csak egy fejőstehén marad?
Naugye...
A bank nem akarja elvenni az ingatlant, mert nem tudja eladni és így nem jut a pénzéhez. Behajtani akar bárkitől kp-t bármi áron.
Úgyhogy azt el is lehet felejteni nyugodtan, hogy bárkit kienged a bank a hitelszerződésből a válása miatt. Ahhoz halotti bizonyítvány kell....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!