Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó férj vagy rossz férj? Jó apa vagy rossz apa?
legyél kemény , határozott ,és beszélj vele hogy fogja fel legyen norálmális nem kell másik csávó csupán ő de legyen normális
:)
remélem látsz benne némi rációt:)
Az, hogy ez egy szar helyzet, és ha nem kitaláció, akkor nem értem, miért tetted fel a kérdést, nem úgy tűnsz, mint aki annyira lépni akar, de meg van kötve a keze.
De annak meg mi értelme, hogy most mindenki leírja, mekkora szar a házasságod és a férjed egy tahó, és rossz apa? Most jobb? Nem egyértelmű?
Te jóságos Uram!
A szavamra mondom, mintha magamat olvasnám! Ez nagyon ledöbbentett!
Egy 16 éves srác vagyok, az én apám is ilyen. Ő is derékfájós, anyám fizetése több mint duplája, mint az övé, és soha nem játszott vagy foglalkozott velem. 2 éve váltak el, anyumnál lakom. 18 évig együtt voltak. Gyakorlatilag anya nevelt engem és az öcsém. Ő adott nekünk kaját, ő segített a tanulásban, ő tartotta rendben a házat + minden nap lehúzott egy műszakot + főiskolára járt. Apa meg közben otthon leste a tv-t. 2 éve kiderült hogy 6 hónapig csalta folyamatosan anyukámat... Akkor töltöttem a 14-et, elképzelheted, hogy felkavarja egy serdülő "lelki világát" az ilyen, de ebbe nem megyek bele, a kérdéstől nem térek el.
hidd el, hogy ha még ma nem beszélsz vele, akkor nemsokára "minden" a te dolgod lesz, ő meg nyugisan pihengetni fog és ez egyre súlyosbodni fog. aztán jön az absuurd fordulópont: jelentéktelennek fogja magát érezni amiatt, hogy te tartod el őt is a gyerekkel együtt, még lehangoltabb lesz, de a világért sem próbálna "érvényesülni" , hanem más nőben keres majd lelki támaszt és a végén elváltok. Hidd el, így lesz, ha nem változtattok azonnal. A saját szemeimmel kellett tapasztalnom, hogy a férfiaknál ez mennyire tipikus dolog. (legalább tanultam belőle) Azonnal változtassatok, különben a kicsi fogja a kárát látni. Beszéljetek otthoni munkamegosztásról, mondd neki, hogy közös gyerek, és neki is ugyan úgy foglalkoznia kell vele. Próbáljatok minél közelebb kerülni egymáshoz, ne távolodjatok el és a bizalom is megmarad.
Valószínűleg nem lesz egyszerű ezt elmagyarázni neki, de próbáld meg valahogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!