Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Jó férj vagy rossz férj? Jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó férj vagy rossz férj? Jó apa vagy rossz apa?

Figyelt kérdés
Házasságban nevelem 2 éves lányomat. Az Apuka soha nem pelenkázta be, soha nem vett részt semmilyen - hogy így fogalmazzam - egészségügyi ellátásban. Még akkor sem próbálta meg tisztába tenni, amikor egyedül volt vele és a kicsinek a bokáján folyt már kaki.. Akkor játszik vele, ha épp nem fáj a dereka, nincs semmilyen érdekes műsor tévében. Mint férjnek, joga van szexhez legalább egy héten egyszer,szerinte. Lelki terror miatt nem mehetek sehova.Ha elmentem másfél órára valahova (amíg a gyerek aludt!), akkor azzal gyanúsított, hogy félrelépek. Ezért inkább nem megyek sehova. Pedig csak kirakatokat néztem egy bevásárlóközpontban vagy a mozgássérült barátnőmet látogattam meg. A férjem állandóan csak a spórolásról beszél itthon, holott a GYEDem magasabb az ő fizetésénél. Ráadásul a GYED minden forintjával el tudok számolni, hogy hova költöttem. Gyerekre és csekkre. Mindezek következtében el fogok menni dolgozni, pedig nem akarok. De így lesz pénz, nem lesz gyanúsítgatás. Ide legalább elenged a férjem. Nos, mi a véleményetek erről a történetről a fent kérdés fényében?
2011. júl. 22. 23:17
1 2
 1/19 Darcy01 ***** válasza:
100%
Rossz, rossz.
2011. júl. 22. 23:20
 2/19 balazs00xx válasza:
100%

legyél kemény , határozott ,és beszélj vele hogy fogja fel legyen norálmális nem kell másik csávó csupán ő de legyen normális

:)

remélem látsz benne némi rációt:)

2011. júl. 22. 23:22
 3/19 anonim ***** válasza:
50%

Rossz.

Rossz.

Férfi :)

2011. júl. 22. 23:22
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
rossz,rossz
2011. júl. 22. 23:23
 5/19 anonim válasza:
78%
Szabadulj meg tőle, mert ez csak rosszabb lesz...tapasztalatból mondom.
2011. júl. 22. 23:26
 6/19 anonim ***** válasza:
52%

Az, hogy ez egy szar helyzet, és ha nem kitaláció, akkor nem értem, miért tetted fel a kérdést, nem úgy tűnsz, mint aki annyira lépni akar, de meg van kötve a keze.

De annak meg mi értelme, hogy most mindenki leírja, mekkora szar a házasságod és a férjed egy tahó, és rossz apa? Most jobb? Nem egyértelmű?

2011. júl. 22. 23:34
 7/19 A kérdező kommentje:
Mentségére legyen mondva, hogy sokat dolgozik. Viszont - vele ellentétben - én soha nem számoltattam el a pénzével és soha nem kértem, hogy bármiről is mondjon le a családja miatt. Azt hittem ez természetes dolog, ha valaki szülővé válik..
2011. júl. 22. 23:36
 8/19 anonim ***** válasza:
90%

Te jóságos Uram!

A szavamra mondom, mintha magamat olvasnám! Ez nagyon ledöbbentett!

Egy 16 éves srác vagyok, az én apám is ilyen. Ő is derékfájós, anyám fizetése több mint duplája, mint az övé, és soha nem játszott vagy foglalkozott velem. 2 éve váltak el, anyumnál lakom. 18 évig együtt voltak. Gyakorlatilag anya nevelt engem és az öcsém. Ő adott nekünk kaját, ő segített a tanulásban, ő tartotta rendben a házat + minden nap lehúzott egy műszakot + főiskolára járt. Apa meg közben otthon leste a tv-t. 2 éve kiderült hogy 6 hónapig csalta folyamatosan anyukámat... Akkor töltöttem a 14-et, elképzelheted, hogy felkavarja egy serdülő "lelki világát" az ilyen, de ebbe nem megyek bele, a kérdéstől nem térek el.

hidd el, hogy ha még ma nem beszélsz vele, akkor nemsokára "minden" a te dolgod lesz, ő meg nyugisan pihengetni fog és ez egyre súlyosbodni fog. aztán jön az absuurd fordulópont: jelentéktelennek fogja magát érezni amiatt, hogy te tartod el őt is a gyerekkel együtt, még lehangoltabb lesz, de a világért sem próbálna "érvényesülni" , hanem más nőben keres majd lelki támaszt és a végén elváltok. Hidd el, így lesz, ha nem változtattok azonnal. A saját szemeimmel kellett tapasztalnom, hogy a férfiaknál ez mennyire tipikus dolog. (legalább tanultam belőle) Azonnal változtassatok, különben a kicsi fogja a kárát látni. Beszéljetek otthoni munkamegosztásról, mondd neki, hogy közös gyerek, és neki is ugyan úgy foglalkoznia kell vele. Próbáljatok minél közelebb kerülni egymáshoz, ne távolodjatok el és a bizalom is megmarad.

Valószínűleg nem lesz egyszerű ezt elmagyarázni neki, de próbáld meg valahogyan.

2011. júl. 22. 23:37
 9/19 A kérdező kommentje:
23:34-nek: nem bizonygatni akarom a magam igazát, hanem TÉNYLEG azt szeretném megtudni, hogy ez mindenhol így megy-e és változhat-e a helyzet vagy esetleg én látom torzan a dolgokat, mivel évek óta bezárva élek.
2011. júl. 22. 23:39
 10/19 A kérdező kommentje:
A házimunkákban is segít, csak valahogy kevésnek érzem.. De lehet, hogy bennem van a hiba.
2011. júl. 22. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!