Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó férj vagy rossz férj? Jó apa vagy rossz apa?
Változni csak akkor fog változni a helyzet ha leléptek onnan.
"Mentségére legyen mondva, hogy sokat dolgozik."
Kit érdekel? Az nem mentség! Szerinted te ezt érdemled? Mit gondolsz a gyerekeidnek milyen példát mutatsz azzal hogy nem állsz a sarkadra? Megsúgom: a gyerekek azt fogják gondolni hogy ez az élet rendje, a nő kihajtja a belét a férfi punnyad, beszól, nem csinál semmit amivel a család hasznára lenne ja és persze betegesen féltékeny ("Ha elmentem másfél órára valahova (amíg a gyerek aludt!), akkor azzal gyanúsított, hogy félrelépek.").
Ha nem változtatsz a helyzeten, ha nem állsz a sarkadra és/vagy nem hagyjátok el őt azonnal akkor ne csodálkozz ha később a gyerekeidnek is sz@rok lesznek a házasságaik és ugyanolyan önzőek lesznek mint az apjuk vagy ugyanolyan megalkuvók, sorsukba beletörődők lesznek mint az anyjuk! Ezt azért írtam le mert nem csak a te életed a tét hanem a gyerekeidé is sőt majd az ő gyerekeiké is közvetetten!
én inkább úgy látom,h rosszul szoktatott apa és férj. már az elején le kellett volna a szabályokat fektetni. mi az h nem segít? h nem pelenkáz? az ő gyereke is. és elszámoltat? mire fel? azért ne add bölcsibe a lányod mert ki akarsz szurni a férjeddel.
csak egyet tehetsz: csapj az asztalra keményen!
kutyából nem lesz szalonna...
és ebbe a feszült légkörben fog felnőni a kislányod?
Szerintem nem feltétlenül rossz apa. A férfiak ilyenkor még nem igen tudnak mit kezdeni egy babával. Ismerősöm is csodálatos apa, 5 gyermekkel, de ameddig pici, addig ő sem tud mit kezdeni vele. Másik férfi barátom detto.
Hogy férjnek milyen, azt ennyiből nem lehet megállapítani. Mindennek van oka és a teljes történetet ismerni kellene, nameg az ő verziót, hogy egyáltalán véleményt tudjak alkotni.
Itt mindenki a válást fogja tanácsolni, egyesek azért, mert azt hiszik belelátnak mindenki életébe, mások simán dacból, mert ugye ők is elváltak, semmi rossz nincs abban, és van, aki jószándékból próbál segíteni.
Ennek fényében gondold az át az itteni véleményeket.
Tiszta szívemből remélem, hogy rendbe jön a házasságod!
ha fél attól h ő nem elég jó,akkor azon meg végképp te tudsz változtatni. keményen! mond meg neki h ez így nem jó, a kislánynak több kell,és mutass meg neki mindent,mit h kell,és mond meg neki h akkor most ő csinálja. nálunk pl a férjem fürdet és altat. ő is félt,de kezébe nyomtam a ygereket,és mondtam h hajrá! persze eleinte én is ott voltam. most már 2 van,együtt fürdenek,apa ül a kád szélén és pancsiznak amig én előkészítem az alvást. aztán apa fekteti őket.
mindenképp neked kell lépni,de ne hagyd el ez butaság. ha meg annyira oda van a pénzzel,csináld azt amit anyukám anno amikor apukám is ezt csinálta: kezébe nyomta a pénzt,meg a listát,h mi kell egy hónapra. aztán mondta neki h na indulás a boltba,de minden meglegyen ám,meg persze maradjon is erre meg arra. apukám lefehéredett,de elment. visszajött,és belátta h neki ez nagyon nem megy. azután sose lett ebből gond.
legyél okos,és ha szereted a párod,akkor szeretettel,de határozottan igyekezz megoldani a helyzetet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!