Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megteheti a feleségem, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megteheti a feleségem, hogy a hozzám is ragaszkodó gyerekekkel egyszerűen fogja magát és elköltözik albérletbe? Csak azért, hogy kiszúrjon velem, mert gyülöl?

Figyelt kérdés

Közös házról van szól, gyerekek számára teljesen életvitelszerűen (gyerekszoba, nappali, stb) felszerelve. 3 és 6 éves fiúk...

teljesen normális életet élek, nem bántok senkit, sőt. Ő elég régóta gyesen van, én dolgozom és tartom el a családot. Tényleg elé kell állnom, hogy "csak a testemen át, ők maradnak, te mehetsz"?

2013. dec. 10. 12:41
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
32%
de megcsaltad vagy mi az oka?
2013. dec. 10. 13:41
 12/66 anonim ***** válasza:
32%
De valami csak történt? Gondolom, nem csak úgy gondolt egyet és elment. Valami vita? Vagy veszekedés?
2013. dec. 10. 13:43
 13/66 anonim ***** válasza:
84%
Ha egy nő a két gyerekével a jólétből inkább a gyesből való megélést váalsztja, ott valami nagyon nem oké :(
2013. dec. 10. 13:46
 14/66 anonim ***** válasza:
19%
nincs felnőtt férfi, aki használ olyant, hogy behisztizni...
2013. dec. 10. 13:47
 15/66 anonim ***** válasza:
47%
Ha a gyerekek nem tartózkodnak a bejelentett lakcímükön menj be a rendőrségre és jelentsd be hogy eltüntek. Ott kell lenniük, ahova a lakcímkártyájuk szól. Ha nem szereted már, akkor keress egy jó ügyvédet és ad be a válást és kérj mellette ideiglenes felügyeletet is. Persze erről ne szólj neki, csak ha már megvan, nehogy addig lelépjen. Szegény gyerekek! Az anyjuk cibálná őket mindenhova csak azért hogy az apjukkal kiszúrjon. Az nem érdekli h mit él át egy gyerek ha kiszakítják a megszokott helyéről és elveszti az apját. Ha anyának nincs keresete és költöznie sincs hova (albérletet nem tudna fizetni és nagyszülőkhöz sem mehet) akkor neked fogják ítélni a gyerekeket.
2013. dec. 10. 14:01
 16/66 anonim ***** válasza:
100%

Két dolog jutott eszembe: az egyik, hogy valami tényleg nagyon nincs rendben, mert alapból egy anyuka nem akarja faképnél hagyni apukát a saját házukban, hogy albérletben éljen gyesből a 3 és 6 éves gyerekekkel.

A másik, hogy eddig tényleg mindent ráhagytál, ezt szokta meg, és mivel elég későn próbálsz meg kitörni a ebből a szerepből, ezért most a költözéssel zsarol, de nem gondolja komolyan ő sem. Egyébként gyesből még a bérleti díjat sem tudja kifizetni.

Egy pár dolgot írhatnál a kapcsolatokról, mert ez így önmagában nagyon kevés ahhoz, hogy bármelyik irányban állást foglaljunk, vagy véleményt mondjunk.

Milyen volt eddig a házasságotok, miért romlott meg? Tudtál a feleségeddel is eleget törődni a munka mellett? Nem volt valami olyan dolog, ami őt bántotta, és csak gyűlt a feszültség mostanáig? Szoktatok előtte veszekedni? Nem volt depressziós szülés után? ...stb.

2013. dec. 10. 14:11
 17/66 A kérdező kommentje:
Fokozatos elhidelülés. 6 éve én vagyok mindenének az elrontója. Intimitás szinte zérus, már majdnem 3 éve. Próbáltam két párterápiát, egyik se ment, mrt mndkettő "hülye" és "nem ért hozzá". Egy hónapja nem alszik otthon. Lehet, hogy depresszió, de semmi tanácsomat nem fogadja el, minden rossz és ellenséges. Ugyanakkor ugyanazt mástól simán elgodahtaónak tartja. Hagyjuk ezt, hogy bántom őket... A családom, a gyerekeim az ÉLETEM, mindenben. Én játszom a fiúkkal, fürdetem ha kell, gondoskodom róluk ha kell. Nem probléma, mert szeretem őket. Ha dolgozom, azzal gúnyolódik. Mindent megkapott tőlem: elismerést, időt, anyagiakat. Én nem tudok olyat, amit tőle én kaptam volna, sőt. Magas beosztásban vagyok, felelős munkakörben. Mindenkivel tudok kommunikálni, kivéve a feleségemmel. Próbáltam neki segíteni elhelyezkedni, többször is. meg se próbálta folytatni, amit javasoltam, pedig van tapasztalatom a munkaerőpiaci problémákról.
2013. dec. 10. 14:27
 18/66 A kérdező kommentje:
Jah, valaki ezt írta: hűséges vagyok hozzá, nem csaltam meg, kitartottam mellette szülések előtt, után, a kisgyerekekkel és azóta is. Nem akarom megcsalni. Mert még valahol szeretem. Ezért tör össze az, ami történik.
2013. dec. 10. 14:29
 19/66 anonim ***** válasza:
87%
hát ez sajnálni való:(
2013. dec. 10. 15:04
 20/66 anonim ***** válasza:
82%

Nem teheti meg, ilyet a gyámügy hozzájárulása nélkül nem tehet senki.

Ideiglenes elhelyezésnél is valószínű otthon maradnak, mert nem szakítják ki őket az életvitelükből, ez nem az érdekük.

2013. dec. 10. 15:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!