Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szombaton megcsalt a párom!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szombaton megcsalt a párom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok 28 éves férfi vagyok.

muszáj elmondanom valakinek mert tudom magamban tartani ezt az érzést!

Szombaton megcsalt a párom a munkatársával. van egy 6 éves gyönyörü kislányunk. nagyon szeretem a párom!én hétvégén a lányommal a szüleimnél voltam mert a lány ott nyaralt és hoztam haza. vasárnap jöttünk vissza.

hétfőn elmondta darabokban a történetet először nem akartam elhinni.

úgy történt hogy jól elbeszélgettek ittak munkaidő után haza mentek a sráchoz tovább "beszélgetni" és megtörtént.

azt mondta hogy nem tudták befejezni mert nem elégültek egyiküksem.

a srácról tudni kell egy helyes nőfaló láttam már. még régebben a párom mondta hogy egy pszipata két oldala van. minden nő hülye buta kurv.a stb . mióta ismerem az összes munkatárs nőtit megd.gta és kidobta. fojamatosan több vasat tart a tűzben.

a párom mesélte hogy eleinte ostromolta őt is de nem engedett neki mert tudta hogy milyen. és szerintem ez a srácnak bejött hogy lehet érte harcolni. és szép szavakkal levette a lábárol, valószinüleg ugyan úgy mint azt a sok más nőt. de rövid diőn belül kidobta őket. és tönkre tette mert mindenki belezúgott. a párom ebben ahelyzetben van.nagyon sokat beszélgettünk.

megakarok bocsájtani neki, azzal vigazstalom magam hogy egy ilyen nőcsábásszal akinek a hálójába bele esett.

nagyon rossz gondolni sem mertem rá soha hogy ez velünk megtörténhetne :(

most a srác kész tények elé álitotta hogy ő vagy én. csak ott van a gyerek. neki nem volt gyereke és nem az a fajta aki akar.

úgy érzem nagyhibát követ el a párom.

Tisztelem benne hogy elmondta mert szeret, azt hitte nem ez a reakció lesz amit adtam, azt hitte kiabálni fogok esetleg bántani. 8év alatt soha nem bántottam.

Igen a tudom az én hibám is hogy sokat dolgozom de ez értük van a családom miatt. és ezáltal keveset tudtunk beszélgetni. és a sráccal meg jól elbeszélgettek.

ezel levette a lábárol..

mi tévő legyek?

a hirtelen fellángolás vagy a szeretet fogy győzni?

2013. aug. 7. 06:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/90 anonim ***** válasza:
:)))))))))))))))))))))))
2013. dec. 19. 18:23
 82/90 anonim ***** válasza:
Az elejétől figyelemmel kísértem az "esetedet" és szívből kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan kívánod! Boldog Ünnepeket nektek!
2013. dec. 19. 19:17
 83/90 A kérdező kommentje:

:) Ha tudom irtam volna mindig :)

voltak húllámok mint ahogy irta valaki.de akkorsem bántottuk egymást. szerencsére hamar elmúlt. és egyre ritkábban van. talán nemis lesz már egy idő után :)

Köszönöm!

mindenkinek kellemes ünnepeket!

2013. dec. 19. 19:25
 84/90 anonim ***** válasza:
Minek kell az ilyet bevallani?
2014. jan. 14. 10:21
 85/90 bcs911 válasza:

válasz a videómban:

[link]

2017. máj. 11. 22:02
 86/90 anonim ***** válasza:
még mindig együtt vagytok?
2018. máj. 22. 17:25
 87/90 A kérdező kommentje:
Igen.
2018. máj. 23. 20:45
 88/90 anonim ***** válasza:
Örülök nektek :) sok boldogságot
2018. máj. 24. 18:00
 89/90 DMC válasza:
Helló! Még mindig együtt vagytok? Ha igen honnan tudod,hogy nem csalt meg azóta?
2023. szept. 16. 05:39
 90/90 A kérdező kommentje:
Nem tudom, bízok benne :)
márc. 12. 16:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!