Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombaton megcsalt a párom! Mit tegyek?
Sziasztok 28 éves férfi vagyok.
muszáj elmondanom valakinek mert tudom magamban tartani ezt az érzést!
Szombaton megcsalt a párom a munkatársával. van egy 6 éves gyönyörü kislányunk. nagyon szeretem a párom!én hétvégén a lányommal a szüleimnél voltam mert a lány ott nyaralt és hoztam haza. vasárnap jöttünk vissza.
hétfőn elmondta darabokban a történetet először nem akartam elhinni.
úgy történt hogy jól elbeszélgettek ittak munkaidő után haza mentek a sráchoz tovább "beszélgetni" és megtörtént.
azt mondta hogy nem tudták befejezni mert nem elégültek egyiküksem.
a srácról tudni kell egy helyes nőfaló láttam már. még régebben a párom mondta hogy egy pszipata két oldala van. minden nő hülye buta kurv.a stb . mióta ismerem az összes munkatárs nőtit megd.gta és kidobta. fojamatosan több vasat tart a tűzben.
a párom mesélte hogy eleinte ostromolta őt is de nem engedett neki mert tudta hogy milyen. és szerintem ez a srácnak bejött hogy lehet érte harcolni. és szép szavakkal levette a lábárol, valószinüleg ugyan úgy mint azt a sok más nőt. de rövid diőn belül kidobta őket. és tönkre tette mert mindenki belezúgott. a párom ebben ahelyzetben van.nagyon sokat beszélgettünk.
megakarok bocsájtani neki, azzal vigazstalom magam hogy egy ilyen nőcsábásszal akinek a hálójába bele esett.
nagyon rossz gondolni sem mertem rá soha hogy ez velünk megtörténhetne :(
most a srác kész tények elé álitotta hogy ő vagy én. csak ott van a gyerek. neki nem volt gyereke és nem az a fajta aki akar.
úgy érzem nagyhibát követ el a párom.
Tisztelem benne hogy elmondta mert szeret, azt hitte nem ez a reakció lesz amit adtam, azt hitte kiabálni fogok esetleg bántani. 8év alatt soha nem bántottam.
Igen a tudom az én hibám is hogy sokat dolgozom de ez értük van a családom miatt. és ezáltal keveset tudtunk beszélgetni. és a sráccal meg jól elbeszélgettek.
ezel levette a lábárol..
mi tévő legyek?
a hirtelen fellángolás vagy a szeretet fogy győzni?
Most időt kért a párom hogy letisztázza magában. nemgondolta hogy megtudnék bocsájtani neki.
nagyon sajnálja és aljas dolognak tartja amit tett, de megtörtént. elmondta a családjának is. mindenki elfordult tőle és most ez is fáj neki. azt mondta indenki beszéljük meg és adjunk egy esélyt a gyerek miatt és magunk miatt is.
mindenki azt mondta hogy hogy lehetett ilyen hűlye.és buta meggondolatlan
Ha úgy dönt hogy velünk marad. eltemetem magamban ezt a dolgot és nem hozom fel soha. érzem hogy szeret. de lekel tisztáznia az érzelmeit a másik felé is. mert gondolom szerelmes lett. kezdenénk új életet, nővére már rég mondta hogy az ő munka helyére segit bejuttani is. Én meg sokkal több figyelmet szentelek rá. rossz bele gondolni hogy egy másik pasi hozzá ért. úgy érzem letudom küzdeni ha megbocsájt.és jobban és többet szentelek neki. mind érzében mindenben. Nemszeretném ezt a családot felboritani, úgy éreztem jöhet bármi. együtt elég sokmindenen keresztül mentünk.
Csak ha úgy érezte hogy kevés amit rá szentelek mértnem ültünk le beszélgetni? én nem vagyok jós és látnok hogy mit érez.
ez így nem fer amit tett!
Igazi balfék vagyok.
nagyon fogom sajnálni mert szeretem!
De akkor igazán amikor a másik kidobja.
köszönöm a tanácsokat.
Jó volt elmondani valakinek.
tesó,
nem megy ez a csajszi el tőled,
annyira ez sem gyogyó,hogy a biztosat elcserélje a bizonytalanra,
néha majd kufircol még mással,de veled marad,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!