Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szombaton megcsalt a párom!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szombaton megcsalt a párom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok 28 éves férfi vagyok.

muszáj elmondanom valakinek mert tudom magamban tartani ezt az érzést!

Szombaton megcsalt a párom a munkatársával. van egy 6 éves gyönyörü kislányunk. nagyon szeretem a párom!én hétvégén a lányommal a szüleimnél voltam mert a lány ott nyaralt és hoztam haza. vasárnap jöttünk vissza.

hétfőn elmondta darabokban a történetet először nem akartam elhinni.

úgy történt hogy jól elbeszélgettek ittak munkaidő után haza mentek a sráchoz tovább "beszélgetni" és megtörtént.

azt mondta hogy nem tudták befejezni mert nem elégültek egyiküksem.

a srácról tudni kell egy helyes nőfaló láttam már. még régebben a párom mondta hogy egy pszipata két oldala van. minden nő hülye buta kurv.a stb . mióta ismerem az összes munkatárs nőtit megd.gta és kidobta. fojamatosan több vasat tart a tűzben.

a párom mesélte hogy eleinte ostromolta őt is de nem engedett neki mert tudta hogy milyen. és szerintem ez a srácnak bejött hogy lehet érte harcolni. és szép szavakkal levette a lábárol, valószinüleg ugyan úgy mint azt a sok más nőt. de rövid diőn belül kidobta őket. és tönkre tette mert mindenki belezúgott. a párom ebben ahelyzetben van.nagyon sokat beszélgettünk.

megakarok bocsájtani neki, azzal vigazstalom magam hogy egy ilyen nőcsábásszal akinek a hálójába bele esett.

nagyon rossz gondolni sem mertem rá soha hogy ez velünk megtörténhetne :(

most a srác kész tények elé álitotta hogy ő vagy én. csak ott van a gyerek. neki nem volt gyereke és nem az a fajta aki akar.

úgy érzem nagyhibát követ el a párom.

Tisztelem benne hogy elmondta mert szeret, azt hitte nem ez a reakció lesz amit adtam, azt hitte kiabálni fogok esetleg bántani. 8év alatt soha nem bántottam.

Igen a tudom az én hibám is hogy sokat dolgozom de ez értük van a családom miatt. és ezáltal keveset tudtunk beszélgetni. és a sráccal meg jól elbeszélgettek.

ezel levette a lábárol..

mi tévő legyek?

a hirtelen fellángolás vagy a szeretet fogy győzni?

2013. aug. 7. 06:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/90 anonim ***** válasza:
96%
nehogymár velemaradj... büdös ótvaros ringyó könnyü az italra fogni attólmég a bugyiját nem a vodkásüveg tolta le...
2013. aug. 7. 17:08
 62/90 anonim ***** válasza:
75%
Sajnálom,hogy ez történt.Bocsi,nincs annyi időm,hogy minden választ végig olvassak.Szerintem ez csak fellángolás nála.Bejött a rossz fiú.Nálam is megesett már,de én elhessegettem a gondolatot. :) Ha meg esetleg picit bele esett,és netán megtörténik az,hogy elmegy,ne aggódj nem tart sokáig. :) Rájön ő is,hogy egy ilyen szépfiúval nincs szép jövője.Tuti.És könyörögni fog,hogy fogadd vissza.De akárhogy alakul neked nem lesz könnyű elfogadni.Ez tapasztalat.Én febr.-ban tudtam meg,hogy megcsalt a párom egy kolléganővel.Először elmentem tőle,aztán pár napra rá megnyugodtam kicsit és rájöttem hogy még mindig nagyon szeretem.Vissza mentem és megbeszéltük,hogy megpróbáljuk rendbe hozni a dolgokat.Azóta együtt vagyunk,bár voltak hullám völgyek.És számomra vannak is. :( Nagyon nehéz.Amikor már nem bírom magamba fojtani és előjön,akkor utána jobb,mert megbeszélünk mindent és pozitív időszak jön.De egy idő után megint előjön bennem,nagyon fáj és nagyon nehéz ezt legyűrni.Szerintem te is így leszel.Elő fog az jönni sok idő után is olykor.Mert megaláztak és játszottak az érzéseiddel.Nekem még az is nagyon rossz,hogy még mindig a képben van a "hölgyike" a munka miatt.És ajánlom neked,hogy azt semmi esetre ne hagyd,hogy továbbra is ott melózzon.Az nagyon rossz lesz neked.Bár lehet te erősebb vagy lelkileg mint én,de birizgálni fogja a csőrödet az tuti.Most nem így látod,mert egyben akarod tartani a családot a szerelmet,de amint lenyugszanak a dolgok,pár hónap után,majd meglátod hogy nem is olyan könnyű ezen túltenni magad.nekem még fél év után is ugyanúgy fáj és idegbajt akarok kapni a gondolattól néha.
2013. aug. 7. 17:20
 63/90 anonim ***** válasza:
72%

62/62 vagyok.

Még annyit akarok írni,hogy ezzel nem akartalak elkeseríteni,csak leírtam,hogy mire készülj fel lelkileg.És kívánom neked,hogy Te légy erősebb,mint én és ne fájjon úgy neked.És szorítok,hogy a párod észhez térjen és rájöjjön,hogy mennyire hülye volt,hogy engedett a kísértésnek és rendbe tudjátok hozni a kapcsolatot.

2013. aug. 7. 17:24
 64/90 anonim ***** válasza:
51%

ezt jól leírtam 62/62 :)

arra nem gondoltam,hogy növekedni fog az új hozzászólásommal :)

na mindegy,meleg van :)

szóval 62-es voltam,meg most is :)

2013. aug. 7. 17:25
 65/90 A kérdező kommentje:

A második hozzászólásomban elirtam.

Nemazt akarzsm irni mindenki elfordult tőle. Ez nemigaz mindenki támogatja. Mégpedig kapott egy lehetőséget és élni kell vele. Talán ráébred hogy mit is veszithet el.

És ez nem fordul elő többször.nem a multan kell tágódni és nem az okoat kell keresni. Hanem a joövőre koncentrálni.

Köszönöm.

2013. aug. 8. 11:04
 66/90 anonim ***** válasza:
100%
A bíróságon soha nem enyhítő körülmény az alkoholos befolyásoltság. (Bűncselekménynél még súlyosbító körülmény is!) A feleséged valóban ostoba volt. Én azt mondanám, hogy ha már így történt, és nincs folytatás, akkor nem kellett volna ezt a tudomásodra hoznia, hanem saját magában viselnie, hogy süljön le a bőr a képéről. Nem jutott eszébe legalább a kislányotok, hogy mi lesz vele, ha netán szétesik a család? Ha hiányzott neki, hogy többet beszélgessetek, miért nem tett róla: jelezte volna neked, megszervezte volna, hogy olykor kettesben menjetek el valahova? Elhanyagolva érzem magam, nem szólok miatt a páromnak, hanem rögtön beleugrok egy másik férfi ölébe? Aztán még neked legyen lelkifurdalásod? Te olyan férfi vagy, aki felelősséget érez a családjáért. Hát ő?
2013. aug. 8. 22:18
 67/90 anonim ***** válasza:
100%

Mutasd meg neki feltétlenül. Hátha okul belőle. Sok szerencsét nektek! Kívánom, hogy ez egy rossz álom maradjon, s inkább erősítse meg a kapcsolatotokat.

Te sokkal érettebb férfi vagy, mint amilyen éretlen a feleséged, holott idősebb nálad. Ez ritka. Hát ideje, hogy benőjön a feje lágya. Legyetek nagyon boldogok!

2013. aug. 8. 22:21
 68/90 A kérdező kommentje:

Sziasztok. nemtudunk egymással élni . külön megyünk. én megtudtam volna neki adni azt a szeretet amit idáig. de ő ezt nemtudja viszonozni. nemkell magát megerőszakolni az sokkal rosszabb.inkább külön!

gyereket megbeszéltük reméljük hogy nem sérül annyira, kijussunk neki egyenlően. a párommal nemtudom teljesen megszakita a kapcsolatot van egy közös kapcsunk.

még biztosan fogok irni. valami tipp?? :)

2013. aug. 10. 08:00
 69/90 A kérdező kommentje:

Amin újra meglepődött, hogy kiakarom sajátitani a gyereket vagy elveszem tőle és az enyém lesz. megtehetném. de ez nem megoldás. ja és hogy higgadtan tudtuk ezt megbeszélni. semmi kiabálás veszekedés.közös nevezőre jutottunk. Bár nemtudni mennyire kivitelezhető de ha mindketten akarjuk sikerülni fog.

Csak annyit kértem tőle hogy nemszeretném ha akibe állitólag "szerelmes", vele éljen! ezt már tényleg nemtudnám elviselni hogy esetleg napi szinten találkozzak vagy heti szinten azzal aki szétszedett minket. ha tényleg olyan jó barátja volt a páromnak neki is lehetett volna azt mondani hogy NEM. Csak őt a barátság nem érdekelte és a következményeksem. Ő is élje át azt amit én, hogy akit szeret nem lehet vele. amig ezt a kérést tiszteletben tartja. adig énis tartom magam a megbeszélt dolgokhoz.

esetleg valami tipp? pár nap mulva elköltözik az exem, (fura soha nem mondtam még hogy exem).

hogyan enyithetném magam. a pia nem megoldás csak időszaki és még függő is leszek.

az a fura hogy nem érzek dühöt sem haragot per pillanat. remélem nemis változik. Lehet jobb ezt a dolgot elfelejteni mint együtt élni azzal a tudattal hogy valaki más is hozzá ért, ugyan azt érintette meg amit én.

ölelésre szükségem van.

2013. aug. 10. 08:43
 70/90 A kérdező kommentje:

Ma egy hete. még még nemtörtént meg.

Én meglátásom szerint hogy eltávolodtunk egymástol. a barátságban mrgkapta azt amit tőlem kelett volna, és ezért nemis nyitott felém a témával.a barát felé érzelem vezet.

az exem lehet hogy nem a srácba szerelmes hanem a barátságba. és ő ezt kihasználta, vagy nemtudom. kár ezen rágódni ami megtörtént megtörtént vissza forditani nemlehet.

Apropó ez nemtudom mit jelent, este feküdtünk egymás mellett, én még nem aludtam csak próbáltam. bevillant 2 fehér kéz és összement. nemtudom mindkettő az enyém volt. de amikor összement olyan érzésem volt mintha valami kiszivna belőlem valamit talán a lelkem, a hideg is kirázott pedig meleg volt, és ez tuti hogy nem álom volt. mindegy utána járok. a gyereknek egész éjszaka rémálma volt csapkodott felült vergődött. annyira félek hogy a gyerek bánja meg ezt a dolgot.

2013. aug. 10. 09:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!