Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombaton megcsalt a párom! Mit tegyek?
Sziasztok 28 éves férfi vagyok.
muszáj elmondanom valakinek mert tudom magamban tartani ezt az érzést!
Szombaton megcsalt a párom a munkatársával. van egy 6 éves gyönyörü kislányunk. nagyon szeretem a párom!én hétvégén a lányommal a szüleimnél voltam mert a lány ott nyaralt és hoztam haza. vasárnap jöttünk vissza.
hétfőn elmondta darabokban a történetet először nem akartam elhinni.
úgy történt hogy jól elbeszélgettek ittak munkaidő után haza mentek a sráchoz tovább "beszélgetni" és megtörtént.
azt mondta hogy nem tudták befejezni mert nem elégültek egyiküksem.
a srácról tudni kell egy helyes nőfaló láttam már. még régebben a párom mondta hogy egy pszipata két oldala van. minden nő hülye buta kurv.a stb . mióta ismerem az összes munkatárs nőtit megd.gta és kidobta. fojamatosan több vasat tart a tűzben.
a párom mesélte hogy eleinte ostromolta őt is de nem engedett neki mert tudta hogy milyen. és szerintem ez a srácnak bejött hogy lehet érte harcolni. és szép szavakkal levette a lábárol, valószinüleg ugyan úgy mint azt a sok más nőt. de rövid diőn belül kidobta őket. és tönkre tette mert mindenki belezúgott. a párom ebben ahelyzetben van.nagyon sokat beszélgettünk.
megakarok bocsájtani neki, azzal vigazstalom magam hogy egy ilyen nőcsábásszal akinek a hálójába bele esett.
nagyon rossz gondolni sem mertem rá soha hogy ez velünk megtörténhetne :(
most a srác kész tények elé álitotta hogy ő vagy én. csak ott van a gyerek. neki nem volt gyereke és nem az a fajta aki akar.
úgy érzem nagyhibát követ el a párom.
Tisztelem benne hogy elmondta mert szeret, azt hitte nem ez a reakció lesz amit adtam, azt hitte kiabálni fogok esetleg bántani. 8év alatt soha nem bántottam.
Igen a tudom az én hibám is hogy sokat dolgozom de ez értük van a családom miatt. és ezáltal keveset tudtunk beszélgetni. és a sráccal meg jól elbeszélgettek.
ezel levette a lábárol..
mi tévő legyek?
a hirtelen fellángolás vagy a szeretet fogy győzni?
62/62 vagyok.
Még annyit akarok írni,hogy ezzel nem akartalak elkeseríteni,csak leírtam,hogy mire készülj fel lelkileg.És kívánom neked,hogy Te légy erősebb,mint én és ne fájjon úgy neked.És szorítok,hogy a párod észhez térjen és rájöjjön,hogy mennyire hülye volt,hogy engedett a kísértésnek és rendbe tudjátok hozni a kapcsolatot.
ezt jól leírtam 62/62 :)
arra nem gondoltam,hogy növekedni fog az új hozzászólásommal :)
na mindegy,meleg van :)
szóval 62-es voltam,meg most is :)
A második hozzászólásomban elirtam.
Nemazt akarzsm irni mindenki elfordult tőle. Ez nemigaz mindenki támogatja. Mégpedig kapott egy lehetőséget és élni kell vele. Talán ráébred hogy mit is veszithet el.
És ez nem fordul elő többször.nem a multan kell tágódni és nem az okoat kell keresni. Hanem a joövőre koncentrálni.
Köszönöm.
Mutasd meg neki feltétlenül. Hátha okul belőle. Sok szerencsét nektek! Kívánom, hogy ez egy rossz álom maradjon, s inkább erősítse meg a kapcsolatotokat.
Te sokkal érettebb férfi vagy, mint amilyen éretlen a feleséged, holott idősebb nálad. Ez ritka. Hát ideje, hogy benőjön a feje lágya. Legyetek nagyon boldogok!
Sziasztok. nemtudunk egymással élni . külön megyünk. én megtudtam volna neki adni azt a szeretet amit idáig. de ő ezt nemtudja viszonozni. nemkell magát megerőszakolni az sokkal rosszabb.inkább külön!
gyereket megbeszéltük reméljük hogy nem sérül annyira, kijussunk neki egyenlően. a párommal nemtudom teljesen megszakita a kapcsolatot van egy közös kapcsunk.
még biztosan fogok irni. valami tipp?? :)
Amin újra meglepődött, hogy kiakarom sajátitani a gyereket vagy elveszem tőle és az enyém lesz. megtehetném. de ez nem megoldás. ja és hogy higgadtan tudtuk ezt megbeszélni. semmi kiabálás veszekedés.közös nevezőre jutottunk. Bár nemtudni mennyire kivitelezhető de ha mindketten akarjuk sikerülni fog.
Csak annyit kértem tőle hogy nemszeretném ha akibe állitólag "szerelmes", vele éljen! ezt már tényleg nemtudnám elviselni hogy esetleg napi szinten találkozzak vagy heti szinten azzal aki szétszedett minket. ha tényleg olyan jó barátja volt a páromnak neki is lehetett volna azt mondani hogy NEM. Csak őt a barátság nem érdekelte és a következményeksem. Ő is élje át azt amit én, hogy akit szeret nem lehet vele. amig ezt a kérést tiszteletben tartja. adig énis tartom magam a megbeszélt dolgokhoz.
esetleg valami tipp? pár nap mulva elköltözik az exem, (fura soha nem mondtam még hogy exem).
hogyan enyithetném magam. a pia nem megoldás csak időszaki és még függő is leszek.
az a fura hogy nem érzek dühöt sem haragot per pillanat. remélem nemis változik. Lehet jobb ezt a dolgot elfelejteni mint együtt élni azzal a tudattal hogy valaki más is hozzá ért, ugyan azt érintette meg amit én.
ölelésre szükségem van.
Ma egy hete. még még nemtörtént meg.
Én meglátásom szerint hogy eltávolodtunk egymástol. a barátságban mrgkapta azt amit tőlem kelett volna, és ezért nemis nyitott felém a témával.a barát felé érzelem vezet.
az exem lehet hogy nem a srácba szerelmes hanem a barátságba. és ő ezt kihasználta, vagy nemtudom. kár ezen rágódni ami megtörtént megtörtént vissza forditani nemlehet.
Apropó ez nemtudom mit jelent, este feküdtünk egymás mellett, én még nem aludtam csak próbáltam. bevillant 2 fehér kéz és összement. nemtudom mindkettő az enyém volt. de amikor összement olyan érzésem volt mintha valami kiszivna belőlem valamit talán a lelkem, a hideg is kirázott pedig meleg volt, és ez tuti hogy nem álom volt. mindegy utána járok. a gyereknek egész éjszaka rémálma volt csapkodott felült vergődött. annyira félek hogy a gyerek bánja meg ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!