Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombaton megcsalt a párom! Mit tegyek?
Sziasztok 28 éves férfi vagyok.
muszáj elmondanom valakinek mert tudom magamban tartani ezt az érzést!
Szombaton megcsalt a párom a munkatársával. van egy 6 éves gyönyörü kislányunk. nagyon szeretem a párom!én hétvégén a lányommal a szüleimnél voltam mert a lány ott nyaralt és hoztam haza. vasárnap jöttünk vissza.
hétfőn elmondta darabokban a történetet először nem akartam elhinni.
úgy történt hogy jól elbeszélgettek ittak munkaidő után haza mentek a sráchoz tovább "beszélgetni" és megtörtént.
azt mondta hogy nem tudták befejezni mert nem elégültek egyiküksem.
a srácról tudni kell egy helyes nőfaló láttam már. még régebben a párom mondta hogy egy pszipata két oldala van. minden nő hülye buta kurv.a stb . mióta ismerem az összes munkatárs nőtit megd.gta és kidobta. fojamatosan több vasat tart a tűzben.
a párom mesélte hogy eleinte ostromolta őt is de nem engedett neki mert tudta hogy milyen. és szerintem ez a srácnak bejött hogy lehet érte harcolni. és szép szavakkal levette a lábárol, valószinüleg ugyan úgy mint azt a sok más nőt. de rövid diőn belül kidobta őket. és tönkre tette mert mindenki belezúgott. a párom ebben ahelyzetben van.nagyon sokat beszélgettünk.
megakarok bocsájtani neki, azzal vigazstalom magam hogy egy ilyen nőcsábásszal akinek a hálójába bele esett.
nagyon rossz gondolni sem mertem rá soha hogy ez velünk megtörténhetne :(
most a srác kész tények elé álitotta hogy ő vagy én. csak ott van a gyerek. neki nem volt gyereke és nem az a fajta aki akar.
úgy érzem nagyhibát követ el a párom.
Tisztelem benne hogy elmondta mert szeret, azt hitte nem ez a reakció lesz amit adtam, azt hitte kiabálni fogok esetleg bántani. 8év alatt soha nem bántottam.
Igen a tudom az én hibám is hogy sokat dolgozom de ez értük van a családom miatt. és ezáltal keveset tudtunk beszélgetni. és a sráccal meg jól elbeszélgettek.
ezel levette a lábárol..
mi tévő legyek?
a hirtelen fellángolás vagy a szeretet fogy győzni?
Nagyon sajnállak, nehéz időszak vár rád. De el fog jönni az a nap, mikor elmúlik, és úgy fogsz majd ránézni, hogy semmit sem jelent a számodra. Közömbös lesz. (Tapasztalat). Mondjuk engem nem csaltak meg, csak elváltunk. De végül is egy szakítás sosem könnyű, főleg ha még gyerek is van. Nagyon fiatal vagy, kezdhetsz még boldog, új életet.
A párom 40 éves volt, mikor összejöttünk, neki sem volt könnyű élete. Ő rajta is kapta a nőt az ágyban a másik pasassal. Most boldog és boldogok vagyunk. Van egy 3 hónapos babánk, és úgy gondoljuk mindketten, hogy jó is, hogy így történt, mert akkor most nem lehetnénk együtt.
Minden rosszban van valami jó. Te is meg fogod találni a JÓ-t, hidd el. Kitartás és a legjobbakat!
72-es vagyok.
Te egy jó ember vagy, sokkal jobbat érdemelsz. Egy nap, nem is olyan soká találni fogsz majd egy nőt, aki meg tud becsülni, és szívből szeretni fog téged is és a kislányodat is. Mi vagyunk rá az élő példa, hogy ami nem öl meg, az megerősít, és néhány pofon után is fel lehet állni, és sosem késő újra kezdeni. Válásom után 1 évre szinte már élveztem is a szabadságot, éltem, szórakoztam, utaztam. Barátaim sajnálata átalakult irigykedésbe. 10 év után (3 laza kapcsolatom volt közben) találtam meg a nagy Ő-t.
Egyre majd azért ügyelj! Ha X idő után találsz másik nőt, akit szeretsz, SOHA ne sajnáltasd magad neki az exed miatt. Ne mesélj róla, max. csak egyszer. Ha utána is kérdezget, mondd azt, hogy ő a múlt, és már nem érdekel. A környezetemben emiatt sokan elveszítették az új párjukat, ill. nagyon sokat veszekedtek az ex miatt, mert mindig úgy érezte a nő, mintha hárman lennének a kapcsolatban.
Sziasztok. kb 1.5 hete elköltöztem.
nem utáljuk egymást. én megbocsájtottam.
Neki időre van szüksége hogy lezárja ezt a dolgot a másikkal. Nagyot csalódott benne. és ezt neki is felkell dolgozni hogy hogy lehet ember ennyire számitó hazug aljas. hogy minden csak azért volt hogy egyszer megkapja,
tegnap végleg lezártam vele, mondtam hogy akármennyire is szeretem őket, nemtudok igy tovább élni. mivel akarja velem újra kezdeni de nemtudja mennyire fog sikerülni 100% ban beletenni magát a kapcsolatba. most időt kért a másikat lezárta. énis lezártam vele és jelentkezik majd egyszer.... nem akarunk 8.5 évet lehúzni a wc-n
lehet hogy újra tudjuk kezdeni idővel.
attol is fél hogy nemtudok majd benne megbízni.
Szeretem és hiszem hogy ezekután ha újra kezdjük meggondolja magát. és nem lesz ilyen naiv!
hogy átlát az ilyen embereken..
itt tartunk.
Most úgy vagyok, hogy nem hiszek semmiben, úgy tervezem hogy egyedül leszek. Nem alapozhatok arra hogy megtudja magának bocsájtani, és újra tudjuk kezdeni.
Viszonylag én könnyebb helyzetben vagyok. mert egyedül maradtam. a gyerek nagyon hiányzik. de szoktam látogatni.
Nem egyszerü az élet.
Egyszer elmentem szórakozni a haverokkal. és véletlen felszedtem egy nőt. aranyos inteligens. egész este együtt voltunk. nem volt sex, de lehetett volna. nem tudtam megtenni.
Ez arra jó volt hogy kicsit visszakapjam az önbizalmam, hogy tudok és képes vagyok nyitni más nők felé. azt hittem hogy soha nemtudok majd új nőket megismerni.
Viszont észre vettem hogy az idegen nők sokkal közvetlenebbek velem akár a boltban utcán. stb. lehet hogy edig is igy volt, csak nem vettem észre, vagy nem érdekelt a dolog. :)
számos nővel megismerkedtem akikkel nemtudnám leélni az életem, de egy flörtig jó volt. nem vagyok depressziós,
De valamikor elkap egy olyan érzés hogy az edigi életem hiba volt, de ott a gyerek és annyira jó hogy van... És nem bánom.
Akárhogy is alakul szeretni fogom őket!
az érzéseim nem fognak változni a volt párom felé, csak jön majd egy erősebb ami legyőzi ezt,
Remélem...
Ha esetleg olvassa valaki.
Jön a karácsony :)
Haza költöztem már szeptember kőzepén. jól elvagyunk. talán még jobban is mint az előtt.
Szerencsére vannak olyan időszakok hetek amikor eszembe sem jut ez az egész. persze azért ügyelek a részletekre. nem akarok mégegyszer bele esni. Köszönöm mindenkinek aki tanácsot tippet adott. sokat segitettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!