Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombaton megcsalt a párom! Mit tegyek?
Sziasztok 28 éves férfi vagyok.
muszáj elmondanom valakinek mert tudom magamban tartani ezt az érzést!
Szombaton megcsalt a párom a munkatársával. van egy 6 éves gyönyörü kislányunk. nagyon szeretem a párom!én hétvégén a lányommal a szüleimnél voltam mert a lány ott nyaralt és hoztam haza. vasárnap jöttünk vissza.
hétfőn elmondta darabokban a történetet először nem akartam elhinni.
úgy történt hogy jól elbeszélgettek ittak munkaidő után haza mentek a sráchoz tovább "beszélgetni" és megtörtént.
azt mondta hogy nem tudták befejezni mert nem elégültek egyiküksem.
a srácról tudni kell egy helyes nőfaló láttam már. még régebben a párom mondta hogy egy pszipata két oldala van. minden nő hülye buta kurv.a stb . mióta ismerem az összes munkatárs nőtit megd.gta és kidobta. fojamatosan több vasat tart a tűzben.
a párom mesélte hogy eleinte ostromolta őt is de nem engedett neki mert tudta hogy milyen. és szerintem ez a srácnak bejött hogy lehet érte harcolni. és szép szavakkal levette a lábárol, valószinüleg ugyan úgy mint azt a sok más nőt. de rövid diőn belül kidobta őket. és tönkre tette mert mindenki belezúgott. a párom ebben ahelyzetben van.nagyon sokat beszélgettünk.
megakarok bocsájtani neki, azzal vigazstalom magam hogy egy ilyen nőcsábásszal akinek a hálójába bele esett.
nagyon rossz gondolni sem mertem rá soha hogy ez velünk megtörténhetne :(
most a srác kész tények elé álitotta hogy ő vagy én. csak ott van a gyerek. neki nem volt gyereke és nem az a fajta aki akar.
úgy érzem nagyhibát követ el a párom.
Tisztelem benne hogy elmondta mert szeret, azt hitte nem ez a reakció lesz amit adtam, azt hitte kiabálni fogok esetleg bántani. 8év alatt soha nem bántottam.
Igen a tudom az én hibám is hogy sokat dolgozom de ez értük van a családom miatt. és ezáltal keveset tudtunk beszélgetni. és a sráccal meg jól elbeszélgettek.
ezel levette a lábárol..
mi tévő legyek?
a hirtelen fellángolás vagy a szeretet fogy győzni?
39/F vagyok, én első körben agyonverném azt a kis sz.rházit, mert úgy éri el a célját, hogy a nőkben önértékelési zavart kelt, onnantól meg már nyeregben van. Ha meg ilyen híre terjedt, lehet, a nőknél kialakult ott egyfajta verseny érte.
Egy ilyen kis k.csögöt be kéne rakni valami börtönbe, hadd legyen ott is jó sok "barátnője"
Mindenesetre ne hagyd annyiban a pároddal, ha úgy döntesz hogy visszafogadod, és hagyod ezt "büntetlenül", akkor még párszor eljátssza ezt Veled.
Legyen annyi a büntetése, hogy elég, ha mindez kitudódik mindenféle körben, és kínozza majd a lelkiismerete.
Köszönöm az épitó jellegü hozzászólásokat.
Kérdezte hogy ezekután még megtuok bizni benne?
Mondom: Nem, de hiszek benne hogy tudsz okosan gondolkodni.cselekedni
Nézd 1:elmondta 2:megbánta 3:szeret 4:a kislányod
Tisztelt hozzászólók "úgy történt hogy jól elbeszélgettek ittak "<-ez csak nekem tünt fel?
Bocsáss meg neki az ital rossz tanácsadó!Hidd el ő jobban gyötrődik mint te. Szerintem egy életre megtanulta a "leckét"!Légy mellette segítsd át őt ezen(meg magadat is)
Fordíts rá több figyelmet,tölts vele több időt és rendbe jön minden!
Ha tehetitek hétvégente vigyétek le az aprónépet a nagy szüleihez és akkor tietek a világ.
"azt mondta hogy nem tudták befejezni mert nem elégültek egyiküksem. "
ezt nem tudtam értelmezni!
Tehát d-gtak, de egyiknek sem volt jó, ezért nem fejezték be? Akkor minek kezdtek bele... Olyan pasival még nem találkoztam, aki ne fejezte volna be az első alkalommal!
Érdekes érv a rúgás enyhítésére, hogy drágám megd-ugtak, de orgazmusom nem volt... mintha lenne jelentősége...
Szóval a párod ezzel akarta enyhíteni a saját botlását, hogy bár k-efélt a kollégával, de nem ment el...
A kedves párod kimaradt a 18-23ig tartó mindenkivel k-efélek, akivel lehet korszakból és ez hiányzik neki! Ha ezen túlesett volna, eszébe nem jutott volna egy sz-ar kefélésért felrúgni mindent.
Ja fogjuk az italra :D Ne röhögtess!
Az ital magától bemászott a szájába és az ital tolta le a bugyiját? :D
"Fordíts rá több figyelmet,tölts vele több időt és rendbe jön minden!"
Félrekúr de még vele kell törődni többet?
26-os röhögtesselek még?
A bíróságon is enyhítő körülmény az alkoholos befolyásoltság!
utolsó az ittas vagy bódult állapotban elkövetett bűncselekményeknél épp, hogy súlyosító körülmény az ittas állapot!
1948 óta van ez így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!