Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szombaton megcsalt a párom!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szombaton megcsalt a párom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok 28 éves férfi vagyok.

muszáj elmondanom valakinek mert tudom magamban tartani ezt az érzést!

Szombaton megcsalt a párom a munkatársával. van egy 6 éves gyönyörü kislányunk. nagyon szeretem a párom!én hétvégén a lányommal a szüleimnél voltam mert a lány ott nyaralt és hoztam haza. vasárnap jöttünk vissza.

hétfőn elmondta darabokban a történetet először nem akartam elhinni.

úgy történt hogy jól elbeszélgettek ittak munkaidő után haza mentek a sráchoz tovább "beszélgetni" és megtörtént.

azt mondta hogy nem tudták befejezni mert nem elégültek egyiküksem.

a srácról tudni kell egy helyes nőfaló láttam már. még régebben a párom mondta hogy egy pszipata két oldala van. minden nő hülye buta kurv.a stb . mióta ismerem az összes munkatárs nőtit megd.gta és kidobta. fojamatosan több vasat tart a tűzben.

a párom mesélte hogy eleinte ostromolta őt is de nem engedett neki mert tudta hogy milyen. és szerintem ez a srácnak bejött hogy lehet érte harcolni. és szép szavakkal levette a lábárol, valószinüleg ugyan úgy mint azt a sok más nőt. de rövid diőn belül kidobta őket. és tönkre tette mert mindenki belezúgott. a párom ebben ahelyzetben van.nagyon sokat beszélgettünk.

megakarok bocsájtani neki, azzal vigazstalom magam hogy egy ilyen nőcsábásszal akinek a hálójába bele esett.

nagyon rossz gondolni sem mertem rá soha hogy ez velünk megtörténhetne :(

most a srác kész tények elé álitotta hogy ő vagy én. csak ott van a gyerek. neki nem volt gyereke és nem az a fajta aki akar.

úgy érzem nagyhibát követ el a párom.

Tisztelem benne hogy elmondta mert szeret, azt hitte nem ez a reakció lesz amit adtam, azt hitte kiabálni fogok esetleg bántani. 8év alatt soha nem bántottam.

Igen a tudom az én hibám is hogy sokat dolgozom de ez értük van a családom miatt. és ezáltal keveset tudtunk beszélgetni. és a sráccal meg jól elbeszélgettek.

ezel levette a lábárol..

mi tévő legyek?

a hirtelen fellángolás vagy a szeretet fogy győzni?

2013. aug. 7. 06:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/90 A kérdező kommentje:

Ezt én gondolom hogy kész tények elé állitja.

Pár hónspja dolgozik ott.

Azt mondta próbáljuk meg adjunk egy esélyt. Hogy hogy tudunk együtt élni

2013. aug. 7. 09:54
 42/90 A kérdező kommentje:
Eu az én döntésem hogy adok magunknak egy lehetőséget. Sokan elitélnek ezért, de nem érdekel.
2013. aug. 7. 09:57
 43/90 anonim ***** válasza:
81%
Ja te döntésed, aztán várunk vissza újabb megcsalt a párom kérdéssel :D
2013. aug. 7. 09:59
 44/90 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló történetét éltem meg, mint te, csak az enyem sokkal durvább.

Kérdem en, hogy adjunk meg mindent, ha dolgozni kell es egy nap 24 órából áll?!

Nalam is megbanta, de soha tobbe nem lesz olyan a kapcsolatunk, mint volt. Meghaltam belülről akkor, de legalabb felnyitotta a szemem sok szempontbol.

Nem tudom, hogy te hogy birod ki azt, hogy ne verd szet a csavo fejet?! En nem tudtam, hogy ki az, de kideritettem. Megígértem, hogy nem fogom megkeresni, de azt is, hogy ha a sors ugy hozza es osszefutunk, akkor romma utom, legyen az barhol.

Kozel egy eve varom ezt a pillanatot, azt hiszem mar csak ez az elegtetel hiqnyzok ahhoz, hogy lezarjam az egeszet!

Annyit tudj, hogy nem lesz könnyű!

Es szerintem az elhqnyagolas nem lehet ok a megcsalasra, nincs is ilyen ok, mert szakitani kell, ez a tisztességes.

2013. aug. 7. 10:01
 45/90 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy a "párod" (házasok vagytok?) tudja, hogy mit akar? Az alapján, amit leírtál, a munkatárs srácba szerelmes, viszont nem akarja a bizonytalan miatt kockáztatni a biztosat (azaz gyerek, több éves kapcsolat stb.).

De ha ő tényleg a másikba szerelmes, akkor tök boldogtalan lesz, ha téged választ és veled marad? Mivel szerelmes, mindig ott fog motoszkálni az agyában, hogy de mi lett volna, ha... ha a másik srác átmegy nőcsábszból hűséges pulikutyába, ha ő volt élete nagy szerelme stb.?? (persze nem, de így megmarad az illúzió).

A racionális döntés szerintem az lenne, hogy menjen csak a nőd az új pasihoz, te maradj a kislánnyal (megoldható munka mellett?), nem adok pár hónapot az új kapcsolatának, szerintem vagy a srác őt is megcsalja, vagy jobban megismerik egymást és a csaj vissza akarja magát sírni hozzátok (esetleg rájön, hogy a faszik mellett/helyett talán vagy egy gyereke, aki a legfontosabb a számára, és emiatt nem kockáztat hülyeségeket, amivel a gyerek egész életét is tönkrevéghatja). Ha viszont bejön a nagy love-story az új sráccal, akkor meg minek pazarolnád a csajra az idődet? Még csak 28 éves vagy, ha tényleg ilyen normális, kedves, empatikus és jóérzésű pasi vagy, akkor biztosan találsz egy normális csajt, aki nem fog az első bóktól és bájvigyortól hanyatt feküdni egy másik pasasnak.

A nőd is 28 éves vagy ő mennyi?

Nem lehet, hogy azon kattant meg, hogy nem élte ki a fiatalságát? Túl fiatalon kerültetek össze, talán úgy érzi, valami kimaradt az életéből, csak ezek szerint buta ahhoz, hogy rájöjjön, nem így kéne betpótolni azokat az éveket.

2013. aug. 7. 10:56
 46/90 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Vegigolvastam az irasod. Csak nekem tunnek fel ezek az ”aprosagok”?

“azt mondta hogy nem tudták befejezni mert nem elégültek egyiküksem.”-Ez micsoda? Ha nem fejeztek be, akkor az kevesbe megcsalas???

“párom mesélte hogy eleinte ostromolta őt is de nem engedett neki mert tudta hogy milyen”-Mar megbocsass, de nem azert nem ment bele, mert hazas, mert teged szeret, teged valasztott? Mert becsuli az eddig egyutt toltott idot es teged annyira, hogy nem csap be, nem alaz meg? Azert, mert tudta, milyen? Mifele magyarazkodas ez? Ha egyedulallo vagyok, ramnyomul az, akire mindig is vagytam, de ellenallok, mert tudom, hogy csak egy nocsabasz, az OK. De ha mar valasztottam, akkor nem azert allok ellen, mert egy nocsabasz (meg, ha iszonyatosan is tetszik...igen, ilyen is elofordulhat, akkor is, ha hazas vagy), hanem azert mert nem alazom meg a parom!

“azt hitte nem ez a reakció lesz amit adtam, azt hitte kiabálni fogok esetleg bántani. “- Miert, akkor esetleg konnyebb lett volna “megoldani” a dolgot? Mert te nem bocsajtasz meg?

“Most időt kért a párom hogy letisztázza magában. nemgondolta hogy megtudnék bocsájtani neki”- Lsd fent.

“Csak ha úgy érezte hogy kevés amit rá szentelek mértnem ültünk le beszélgetni? én nem vagyok jós és látnok hogy mit érez. ez így nem fer amit tett!”-Pontosan! Miert nem mondta el, mi hianyzik? Beszelgetes!

“De kilép a munkahelyről beadja a frlmondást. És nem akar találkozik többet vele. Ezt mondja”- Szoval, nem szembenez a helyzettel, hanem elmenekul. Es ha a kovetkezo helyen is jon egy “jocsavo”, akkor majd megint megalaz.

Figyelj, ha a fenti dolog nem lennenek...”Csak”:

-Megcsalt volna, de melysegesen megbanna, amit tett.

-Elotte tobb alkalommal jelezte volna, hogy a hazassagotok valsagban es meg akarta volna oldani...

Akkor en is azon gondolkodnek, hogyan tudjuk megmenteni a kapcsolatunkat. De a fenti dolgok tukreben en nem bocsajtanek meg. Nagyon sajnalom, ami veled tortent.

2013. aug. 7. 11:11
 47/90 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nem leszek népszerű, de leírom.

Házas nőként nem tudom elfogadhatónak tartani a megcsalást abban a formában (sem), ahogy leírtad kérdező.

Mindig lehet NEM-et mondani.

Igenis a feleséged/élettársad hibát követett el.

Ha a másik fél nőcsábász, akkor is nemet lehet mondani.

Miért kell a 3. fél csapodárságát kiemelni? Valószínűleg egy szingli férfi (számomra kevésbé jó erkölcsi értékekkel rendelkező- de ez most nem számít)- csinálja, amit akar, megy rá arra, aki lefekszik neki.

Ha tetszik, ha nem, bizony a te -elméletben- elkötelezett feleséged/élettársad akkor nem gondold a családjára, rád, a kislányára, amikor széttette a lábát. És ez a körülmény NEM a szingli kollega számlájára írandó. Gondolom nem erőszakolta meg.

Az élettárs/feleség esélye megvolt- éppen a szex előtt, hogy NEM-et mondjon. Nekem nagyon nehezemre esne második esélyt adni számára. Ő mikor is adott esélyt a ti ún. tökéletes kapcsolatotoknak? Azóta hányszor tudtaok egymáshoz valóban nyíltak, őszinték lenni- valódi örömmel, felhőtlenül élvezni az együttlétet?

Kérdező: ezek után hogyan képzeled el az együttléteiteket? Vagy azt most kihagyjátok és akkor majd "joggal" mehet a kedves élettárs keresni mást, aki megérti/kezelgeti a viszkető alsó testtájait?

Vagy te, ahogyan írtad megrendült bizalommal, de végtelen optimizmussal tudod neki érzelmileg és testileg is a maximumot nyújtani?

Másik kérdés: asszonyka nagy boldogan most mártírt játszik és azonnal felmondott.

Miből kíván élni a továbbiakban?

Mennyiben érinti és veszélyezteti ez az EGÉSZ CSALÁD anyagi helyzetét?

Megcsal, félred..g és még el is kell tartani, amíg munkát talál vagy már eleve van egy új hely és oda átveszik? Ha ez utóbbi, akkor miért nem a megcsalás előtt, az őt zavaró csábítás időszakában lépte ezt meg?

Számomra ez is felháborító, hogy a szabados viselkedése folytán esetleg a család anyagilag is megrendülhet- gratulálok. Felelőtlen nő, felelőtlen családanya, felelőtlen társ.

Az pedig az én szememben tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy már fű-fa-virág (család, ismerősök, netán munkahely is) tud arról, hogy milyen szégyenteljes állapot alakult ki. Nem értem, hogy miért kellett ezt mindenkinek szétterítenie ezt a botlását még az ELŐTT, hogy ti dűlőre jutottatok volna. Ez külön egy tapintatlanság, tiszteletlenség részéről irányodba- hiszen még arra sincs túl sok esélyetek, hogy a történteket valóban ketten, a lehető legintimebben tisztázzátok. Milyen "jó" is lesz, ha beledumál a helyzetben a család, ismerősök stb.

Etekintetben is leszerepelt számomra ez a nő.

Biztosan kemény, éppen ezért nem mindenki számára szimpatikus a véleményem, de remélem, hogy elgondolkodtatásra késztet ez a nézőpont is kérdező.

Minden jót kívánok és írd meg, hogy mi lett a folytatás.

2013. aug. 7. 11:11
 48/90 anonim ***** válasza:
76%

Hat en is ketlem, hogy 1 alkalom lett volna, ha mar valasztasra akarja birni a parodat. Aztan, hogy a parod nem ilyen reakciot vart. Az is furcsa.

Ha velem maradna a parom en visszaadnam. "Sajnalom, en az egyenloseg hive vagyok." Ugyanannyit tehetek meg egy kapcsolatban, mint a parom. A csavot meg kerdezes nelkul, egyszeruen csak pofan kellene b a s z n i. Menjen mar a p i c s á b a!

Amugy meg ne szavakkal, hanem tettekkel szeresse! Utaljon at a kozos szamlatokra 10 milliot, ha annyira boldogga akarja tenni a parodat.

2013. aug. 7. 11:24
 49/90 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy tűnik asszony pajti fél lábbal már kinn van ebből a kapcsolatból, csak még hezitál (közös gyerek, bizonytalan új kapcsolat stb.). Arra sakkozott, hogy majd megkönnyíted a dolgát és kihajítod. Nem jött össze- ez sem egy jellem bajnok dolog, hogy nem meri vállalni a tettei következményét. Ez már jó nem lesz- tudom, tapasztaltam ezt csak még gyerek nem volt- az első adandó alkalommal lepattan, mint a gomb, ha stabilnak tűnő kapcsolattal hitegeti valaki. Az meg, hogy a fél település tudja mit tett, megint csak egy a "jó" kifogások listáján, miszerint ő megpróbálta veled, de nem bír így élni, hogy a rokonság napi szinten megkövezi. Sajna hiába bocsájtasz meg neki, ez már csak a végjáték lesz.(de ne legyen igazam)
2013. aug. 7. 11:33
 50/90 A kérdező kommentje:

Nagyon jó hogy szembesitettek a tényekkel. Ezekre már mind gondoltam.

Utálni nemtudom. Csalódott vagyok.

Javasolták az átgondolást mérlegeést

Hihetetlen számomra hogy igy érhet vége.

Suerintetek megmutassam neki ezeket a kommenteket.

30éves én 28 és a srác is.

2013. aug. 7. 11:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!