Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem figyelmeztetett igazán hogy mik a problémái velem, majd megcsalt, szerinte értenem kellett volna a célzásokat és ezért hagyott el és a csajnak ehhez semmi köze. Csak én érzem ezt kamunak?
Figyelt kérdés
2013. jún. 7. 22:21
1/6 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ. Vannak emberek akik eleve hűtlen természetűek, ha jó vagy hozzájuk, akkor is csak a rosszat kapod. De a legtöbb ember akkor lép félre, ha valami nincs rendben a kapcsolatban. Gondold át. Sokat vitáztatok, nem jöttetek ki igazán, valami nem stimmelt? Ha ezek így vannak, akkor sajnos te is híbás vagy. Persze nem te mondtad neki, hogy akkor legyen mással, ő döntött így. De az is lehet, hogy a csaj egy lotyó, és elcsábította. Tisztázd magadban, hogy mi vezetett idáig. Hidd el ha átgondolod ezt, akkor magad jössz rá a válaszra. De ha neki más kellett, és nem te, akkor semmit sem veszítesz vele, hiszen nem volt elég jó hozzád.
2/6 anonim válasza:
Szerintem kínosnak érzi a szitut,hogy egy másik nő miatt lép le és könnyebb rád kenni a dolgot,hogy a te hibád...
3/6 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vitáztunk,kifejezetten nyugis volt a légkör otthon, nem éreztem hogy valami őrületes nagy probléma lenne köztünk,inkább eljátszotta hogy minden rendben, majd közölte hogy 5hónapja viszonya van és velünk már 2 hónapja nem stimmelt minden. Később kiderült hogy 7 hónapja.És most előjön a vádpontokkal hogy ez és ez volt.Nem érzem fairnek. Amikor kiderült, szerettem volna változtatni, azt mondta, miért most kapálódzom. A lánnyal azóta is együtt van.Nem arra szeretném kihegyezni hogy nem hibáztam, mindketten hibásak vagyunk, én is, ez biztos, de nem vagyok gondolatolvasó, úgy nehéz megfelelni.
2013. jún. 7. 22:51
4/6 anonim válasza:
Utólagosan magyarázkodás szerintem. Akinek gondja van, nyissa ki a száját és kommunikáljon.
5/6 anonim válasza:
7! hónapja viszonya van?! És azt mondja neked, miután ez kiderült, és te még rendbe akartad hozni, hogy miért most kapálózol? És együtt van a csajjal? ne haragudj, te most még ezen a kapcsolaton gondolkozol és azon, hogy hol rontottad el??
Ha problémája volt, el kellett volna mondania, hogy együtt megpróbáljátok megoldani. Nem jeleket hagyni, utalásokat tenni, hanem megbeszélni! Ha pedig ennek ellenére sem működött volna a dolog, szakít veled és azzal kavar utána, akivel akar. De nem érdekelte ez, csak az, hogy neki jó legyen. Hazidott, megcsalt és most még rád is keni. Miért hagyod magad megalázni? Vedd már észre, hogy hülyére vesz.
Bocs, nem akarlak földbe döngölni, tuti, hogy rossz paszzban vagy, de néha az őszinteség segít a legtöbbet.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,fél éve derült ki, most lett vége a válópernek,de csak válás másnapján (tehát most)mondta el végre, hogy mi bökte a csőrét igazán és ekkor mondta hogy nem a csaj miatt volt.Akkoriban amit mondott érvet, azon szerettem is volna javítani. A feldolgozásához kell tudnom hogy én ebben mennyit hibáztam, hogy ne cipeljem tovább és ne vigyem tovább majd az új kapcsolatomba, ha egyszer lesz.
2013. jún. 9. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!