Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt férj a gyereket kizárólag az új nőjéhez akarja vinni láthatáskor. Van ehhez joga?
Nincs oda bejelentkezve.
Anyjához stb helyre nem akarja.
Én pedig utálom a nőt nem akarom hogy ott legyen a 2,5 éves fiam.
Az, hogy te utálod a nőt, egy dolog. A te dolgod.
Ehhez a gyereknek semmi köze.
Ha ő jól érzi magát ott, akkor részedről önző ez a gondolkodásmód.
SOHA ne keverd bele a saját érdekeidet a gyerekébe.
egy 2,5 éves gyereknél még ki lehet kötni, hogy hova viheti az apa és hova nem , illetve hogy elviheti e. De amugy tényleg szóval én értem, hogy utálod,meg minden, de nem fogja megenni,nem fogja őt anyjaként szeretni avgy ilyesmi. Mig felnő a gyerek hány csaja lesz a párodnak??? Szerinted majd mindtől el tudod tiltani??Ne is foglalkozz ezzel.Amig a gyerek nem sir, hogy nem akar odamenni ahoz a nőhöz addig nincs baj csaka te fejedben:)
De amugy én se értem miért nem a szüleihez viszi, azokat nem érdekli az unokájuk?
Én még ott tartok, hogy 3 éves kora után viheti el az elvált házastárs a gyereket, addig csak látogathatja. Régen így volt, nem tudom, változott-e ez egyáltalán.
Nagyon "hajaz" a kérdésed a BK e heti adásaira.
Elváltatok? Igen!
Van joga a volt házastársnak új kapcsolathoz? Igen!
Neked van jogod ebbe beleszólni? Nincs!
Más lenne, ha egy rovott múltú, minden szempontból elítélendő nőről lenne szó. Miért utálod egyáltalán? Nem miatta váltatok el. Akkor? Te sem fogod apácaként leélni az életedet, és akkor az apa is verhetné a tamtamot, hogy idegen pasi ne nevelje a gyerekét, aki állandóan veletek lesz, nem csak láthatáskor.
Ennyire nem lehetsz önző!!!
Miatta váltunk el, de egyszer már elköltözött tőle mert vissza akart jönni nem engedtem aztán visszament hozzá. Nem szereti csak kihasználja. A nő persze nagyon boldog hogy van mellette valaki.
Ha normális párkapcsolat lenne akkor természetesen engedném a gyereket.
Ja és akkor jöhet ha a nő jóváhagyja.
Ma a nő állt nekem hogy milyen gonosz és szemétláda vagyok. Persze azért mert ha nem engedem hozzá akkor azt az időt külön kell tölteniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!